Ben kalamadım ayol.Ay hamilelik basliklari kankammerve ben bunla hamile kaldim, amh’im cok dusuk benim normalde, hayatta dogal yoldan hamile kalamazsin dediler, kaldim
Anladım canım. Allah en doğru zamanda nasip etsin insallah.27 yasındayım canım ben 8 yıllık evliyim hep dogal yöntemlerle korunduk ilac igne fln kullanmadım ne bende nede eşimde sorunda cıkmadı cok şükür 6 aydırda denıyoruz olmuo bu ayda gidim olmazsa baska doktora bakcam artık
Valla bunda bi puf nokta vardi, bulursam kendi okudugum sayfadan alintilayacagim. Ya da konuya seni etiketlerimBen kalamadım ayol.Hatta bende ara kanama yaptı. Bu ay boş geçtim şimdi regl gelmeye çalışıyo erkenden. Biraz ugraşacam ben bu bebe gelsin diye herhalde. senin beben ne kadarlık oldu.
Aaay hayalim şu birinci bi gelsin yapıştıracam ikinciyi ardından.Valla bunda bi puf nokta vardi, bulursam kendi okudugum sayfadan alintilayacagim. Ya da konuya seni etiketlerimbenim 2 numarali bebe 3’u bitirdi. 1 nolu bebe de 5’e yaklasti. Yurek yemis gibi 18 ay arayla iki pipili dogurdum da ben
Amin, cumlemizinkiniAaay hayalim şu birinci bi gelsin yapıştıracam ikinciyi ardından.Allah bağışlasın inşallah
Hayırlısıyla insallah.Amin, cumlemizinkinihenuz olmayanlara da en kisa surede 3’er 5’er insallah
Benimde yanıyodu sanki yumurtalıklar iyiye işaret inşallahmerve Çiçeğem meraba
Bugun 8. Gunum kurde iki gundur kasiklarmda batma var surekli tuvalete gidiyorum mesanem agriyo artkbunlar iyiye işaret mi acaba bide yumurtlamam gelecek hafta az kaldi
Yea bırak geçen ay da planlıyodun.
geçen ay herifle kapıştım önceYea bırak geçen ay da planlıyodun.O bebe sana sürpriz gelsin de yapama inşallah
Bugun başlayacam yumurtlama gunlerm hep ayni olduğu icin adet sonra erken yapmadmBenimde yanıyodu sanki yumurtalıklar iyiye işaret inşallahinşallah güzel haberi al. Ovulasyon testi yapıyon mu?
Aşkımsu sadece 10 gün kullanacan pikin ne zaman olduğu önemli değil.Ovulasyon testime gore yumurtlama ya yarin yada obur gun bu kür sayesinde erken yumurtlayacam galiba peki pik oldukdan sonra kullanilmayacak dimi ?
Saol canımAşkımsu sadece 10 gün kullanacan pikin ne zaman olduğu önemli değil.