- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
bendede ara kanama yaptiben bunu yaptığım ay kist olmuştu bende. halbuki doktorumun da haberi vardı onaylamıştı
ovulasyon da yapma bu aybendede ara kanama yaptibu ay kendime soz kur falan yok
Hiç bir sey yapmıyorum beybi. Kendi haline bıraktım. Pandemi bitsin insallah onu bekliyorum.Canım merhaba sesin çıkmadı o günden sonra napıysun tedaviye devammı
Geldim geldim şükürnerelerdeesin seeenn
Ben de de sucelik gibi ara kanama yaptı. Doktora da gidemedim tabi ki bu süreçte yaptıysa haberim yok.ben bunu yaptığım ay kist olmuştu bende. halbuki doktorumun da haberi vardı onaylamıştı ☹
Doktora gitmek için mi canım hadi inşAllahHiç bir sey yapmıyorum beybi. Kendi haline bıraktım. Pandemi bitsin insallah onu bekliyorum.
Evet. Araştırma hastanesine başlayacağım nasipse. Bekliyorum. Sen nasılsın naptın?Doktora gitmek için mi canım hadi inşAllah
Ben aynıyım çaksıra basladım tekrar bu ay geçen ay olmadı önceden hangi hastaneye gidiyordun canım ?Evet. Araştırma hastanesine başlayacağım nasipse. Bekliyorum. Sen nasılsın naptın?
Burda özel bir hastaneye gidiyordum. Yalovadayım ben. Kocaeli Umuttepeye başlıcam kismetse.Ben aynıyım çaksıra basladım tekrar bu ay geçen ay olmadı önceden hangi hastaneye gidiyordun canım ?
İnşAllah canımBurda özel bir hastaneye gidiyordum. Yalovadayım ben. Kocaeli Umuttepeye başlıcam kismetse.
Bana yaramadı. Ama ne hikmetse kullanmaya karar verdiğimde önüme hep bu çıkıyodu.Kizlar kullanip faydasinu goren oldu mu? Bat tatihim yakin kararsizim.
Bi baslarim belki lekelenme falan yaparsa birakvlcaz miBana yaramadı. Ama ne hikmetse kullanmaya karar verdiğimde önüme hep bu çıkıyodu.
Bırakma baslarsan. Tam farda etsin madem. Benim 9.gün oldu leklenme 10.günü yemedim korkup. Ama daha erken olsaydı devam ederdim.Bi baslarim belki lekelenme falan yaparsa birakvlcaz mi
Bat 13 bi sknti olmazsa baslicamBırakma baslarsan. Tam farda etsin madem. Benim 9.gün oldu leklenme 10.günü yemedim korkup. Ama daha erken olsaydı devam ederdim.
Gerek kalmaz insallahBat 13 bi sknti olmazsa baslicam
Sahur yapcam sen napıyon.merve merveeeee napiyon
bende sahura hazirlik calismalar devammiSahur yapcam sen napıyon.