- 13 Ocak 2020
- 44.644
- 168.425
- 33
Devam pik görüldü degerlendirildi öylee.bende sahura hazirlik calismalar devammi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam pik görüldü degerlendirildi öylee.bende sahura hazirlik calismalar devammi
Kuzum deniyormusun bunu hala➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Yok bebeğim ya ara kanama yaptı bende zaten her şey stres yapıyo kendi haline bıraktım. Seyahat yasagı kalksin diye bekliyom tedaviye baslamak icin.Kuzum deniyormusun bunu hala
Asilamayami baslicaksin kuzumYok bebeğim ya ara kanama yaptı bende zaten her şey stres yapıyo kendi haline bıraktım. Seyahat yasagı kalksin diye bekliyom tedaviye baslamak icin.
Kız o daha çok stres olur ya. Umuttepeye baslayacam canım. Aşılamada sıra. Baştan bütün tahlilleri filan yapıyolarmış orda artık ne derlerse o. Ben bebek hamileleik vs hiç hiç düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.Ama sunu soyliyim bu surecte stresini atacak birseylere yonelin hicbirsey stresi attirmior ama rahatlatiyor ben herseyi kaleme aliyorum mesela minik mucizeme yazialr yaziyorum
woo cok hizlisin ne zamandi pikDevam pik görüldü degerlendirildi öylee.
6sıwoo cok hizlisin ne zamandi pik
hadi ins bukez olacak
Biliyorsun mart ayinda bizde asilamaya baslicaktim corona dolayisiyla ara verdik o surecte hobilerimle ugrastim bende dusunmuyorum pek caba harciyorum dikkatimi baska seylere veriyorum domtorum artik baslayalim dedi-bu ay rahim filmi bi dahaki ay asilama olucak insAllah asilamada ikimizinkide inaniyorum❤❤Kız o daha çok stres olur ya. Umuttepeye baslayacam canım. Aşılamada sıra. Baştan bütün tahlilleri filan yapıyolarmış orda artık ne derlerse o. Ben bebek hamileleik vs hiç hiç düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Insallah canım. Ben de daha rahim filmi çekilecem. Kimbilir ne zaman olacak ne olacak valla hiç bilmiyomBiliyorsun mart ayinda bizde asilamaya baslicaktim corona dolayisiyla ara verdik o surecte hobilerimle ugrastim bende dusunmuyorum pek caba harciyorum dikkatimi baska seylere veriyorum domtorum artik baslayalim dedi-bu ay rahim filmi bi dahaki ay asilama olucak insAllah asilamada ikimizinkide inaniyorum❤❤
Bende adeti bekliorum 3 4 gune olurum gonul ister olmaiyim ama olcam gibi adetimden sonraki 2 3 .gel dedi bakalim bu ay asilama dmeistik ama rahim filmi cekincek die ay aktarildi Allah temiz cikar insAllah pco hastaligi yeterliInsallah canım. Ben de daha rahim filmi çekilecem. Kimbilir ne zaman olacak ne olacak valla hiç bilmiyom
Hayırlısı insallah canım yaBende adeti bekliorum 3 4 gune olurum gonul ister olmaiyim ama olcam gibi adetimden sonraki 2 3 .gel dedi bakalim bu ay asilama dmeistik ama rahim filmi cekincek die ay aktarildi Allah temiz cikar insAllah pco hastaligi yeterli
Az evvel yaptim ve yedim bir kaşık. Çorek otunu cekmedim cekirdek halinde koydum çiğneyerek yedim. Insallah şifa olur esime de yedircem iftardan sonra. Tadi fena degil haydi bismillah➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Ben de çiğnemiştim. Bacı bu yumurta geliştirici eşine yarar mı bilmiyom. Bi araştır.Az evvel yaptim ve yedim bir kaşık. Çorek otunu cekmedim cekirdek halinde koydum çiğneyerek yedim. Insallah şifa olur esime de yedircem iftardan sonra. Tadi fena degil haydi bismillah
Arastrdim sperm icinde yararli ayni yumurta gibi. Ama halen su iciyorm yaa nasıl tok tuttu tadi degisikBen de çiğnemiştim. Bacı bu yumurta geliştirici eşine yarar mı bilmiyom. Bi araştır.
Evet biraz tuhafArastrdim sperm icinde yararli ayni yumurta gibi. Ama halen su iciyorm yaa nasıl tok tuttu tadi degisik
Benim zamanında gelmişti canım.Ben bu ay denedim a şimdiden adet sancısı oluyor ara ara. Daha 6gun var aslında. Bunu kullanınca erken olma ihtimali var mı acaba? Bir de benim hissettiğim ovulasyona göre de 19inda olacak. Sancısı niye şimdiden başladı acaba?
Hayırlısı bakalım. Sağol canım.Evet biraz tuhaf
Benim zamanında gelmişti canım.