Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin arkadaşım amin ne güzel dua ettin öyle bir an önce al haberini de olumlu olumlu bizlere de haber et inşallah için içini yiyordur şimdi senin durumunda olmakta kötu be uyku tutmuyor dur seni şimdi
vallahi oyle gecem gunduzume karisti hayirli haberler yazalim buraya。 senin bat nezaman

Kızlar benim de 2 gün var sayın bal tarçın çörekotu kullanan tayfa Dua edin inşallah

evet mide bulandiriyo baska seylerle bastirdim。 bulanti neysed kanama lekelenme korkuttu konu sahibi merve deoyle birakti。nerelrdeyse sesi cikmiyo
Kötü bi tadı yok aslında ama çook ağır. Bu yüzden ben yarım bardak suyla sindirdim genelde. Susuz direkt yediğim 2-3tür en fazla

Bende sancılar gelip gidio bi gün kaldı adete maalesef işe yaramadı bal çörek otu
Belli olmaz ki canım belki olmayacaksın :) Bi de 2-3 ayda etki ediyomuş zaten kullandığın ay hop diye olması düşükmüş diyorlar

umut tüketmek yok umudumuz hep olsun arkadaşlar Allah büyük bizede verecek elbet elleri yumuk yumuk bir Miniş

İnşaallah canım inşallah dediğin gibi olur çünkü hamile kalmak için çabalayan bi kaç arkadaşım vardı hepsi hamile şuan ve benimle resmen konuşmuyolar aradıklarındada hadi artık sende bi hamile kal diolar sanki ben istemiyormuşum gbi. Canım çok sıkılıyor sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…