vallahi oyle gecem gunduzume karistiAmin arkadaşım amin ne güzel dua ettin öyle bir an önce al haberini de olumlu olumlu bizlere de haber et inşallah için içini yiyordur şimdi senin durumunda olmakta kötu be uyku tutmuyor dur seni şimdi
benim bat 25 Mayıs artık daha yeni bitti adetiminvallahi oyle gecem gunduzume karistihayirli haberler yazalim buraya。 senin bat nezaman
ooo daha varmis hadi hayirlisibenim bat 25 Mayıs artık daha yeni bitti adetimin
Kızlar benim de 2 gün var sayın bal tarçın çörekotu kullanan tayfaDua edin inşallah
Hadi inşallah bakalımKızlar benim de 2 gün var sayın bal tarçın çörekotu kullanan tayfaDua edin inşallah
Yaptım canım sadece başlarda 1 gün kaçırmıştım. Yakı da yapıştırdım ben, eşim de pekmez içti. Hadi hayırlısısafak dogan gunes nerdeyse 10 gunu hep yaptinmi
hadi ins bende 9 gun yaptim bende ara kanama oldu korktum biraktim。bazilarinda ara kanama olmus hepYaptım canım sadece başlarda 1 gün kaçırmıştım. Yakı da yapıştırdım ben, eşim de pekmez içti. Hadi hayırlısı
Offf nasıl yediniz ya bende ara verdim çok midem bulanıyor şu şeyi yerkenhadi ins bende 9 gun yaptim bende ara kanama oldu korktum biraktim。bazilarinda ara kanama olmus hep
evet mide bulandiriyo baska seylerle bastirdim。 bulanti neysed kanama lekelenme korkuttu konu sahibi merve deoyle birakti。nerelrdeyse sesi cikmiyoOfff nasıl yediniz ya bende ara verdim çok midem bulanıyor şu şeyi yerken
Bence o kanama lekelenme olayı kist varsa onu bitirmiştir aklıma o geldi benim iyiye de görülebilir benceevet mide bulandiriyo baska seylerle bastirdim。 bulanti neysed kanama lekelenme korkuttu konu sahibi merve deoyle birakti。nerelrdeyse sesi cikmiyo
22 mm miyom cikmisti bende hamilelikle 2.5 cm oldu。kist yokda miyomdan。olabilir ozamanBence o kanama lekelenme olayı kist varsa onu bitirmiştir aklıma o geldi benim iyiye de görülebilir bence
Bende olmadı çok şükür canımhadi ins bende 9 gun yaptim bende ara kanama oldu korktum biraktim。bazilarinda ara kanama olmus hep
Bende sancılar gelip gidio bi gün kaldı adete maalesef işe yaramadı bal çörek otuZeynep tutmadi mi benimde tutmadı hastalandım
Kötü bi tadı yok aslında ama çook ağır. Bu yüzden ben yarım bardak suyla sindirdim genelde. Susuz direkt yediğim 2-3tür en fazlaevet mide bulandiriyo baska seylerle bastirdim。 bulanti neysed kanama lekelenme korkuttu konu sahibi merve deoyle birakti。nerelrdeyse sesi cikmiyo
Belli olmaz ki canım belki olmayacaksın :) Bi de 2-3 ayda etki ediyomuş zaten kullandığın ay hop diye olması düşükmüş diyorlarBende sancılar gelip gidio bi gün kaldı adete maalesef işe yaramadı bal çörek otu
Belli olmaz ki canım belki olmayacaksın :) Bi de 2-3 ayda etki ediyomuş zaten kullandığın ay hop diye olması düşükmüş diyorlar
umut tüketmek yok umudumuz hep olsun arkadaşlar Allah büyük bizede verecek elbet elleri yumuk yumuk bir MinişDenemeye devam edicem ama git gide umudum tükeniyor artık hamileliği düşünmek bile istemiyorum
Senin dusuklemi sonuçlandı canım22 mm miyom cikmisti bende hamilelikle 2.5 cm oldu。kist yokda miyomdan。olabilir ozaman
umut tüketmek yok umudumuz hep olsun arkadaşlar Allah büyük bizede verecek elbet elleri yumuk yumuk bir Miniş