- 8 Ocak 2020
- 161
- 148
- 33
Bizbize yeteriz kuzum sen gel buraya konuşalım burdaİnşaallah canım inşallah dediğin gibi olur çünkü hamile kalmak için çabalayan bi kaç arkadaşım vardı hepsi hamile şuan ve benimle resmen konuşmuyolar aradıklarındada hadi artık sende bi hamile kal diolar sanki ben istemiyormuşum gbi. Canım çok sıkılıyor sorma
Sağol canım rabbim sanada tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallahBizbize yeteriz kuzum sen gel buraya konuşalım burda
evet 6 haftalikSenin dusuklemi sonuçlandı canım
Döndüm.Mervemmmmmmm sendemi ban yedin kız özledimmmmmmmm
İyiyim sen nasılsın neden ban yedinDöndüm.Nasılsın beybi
Olsun yavrum verende Allah alanda Allah elbet nasıp olacak tekrarevet 6 haftalikocak sonuydu hala tik yok
Baloncuklu bir mevzu vardı görmedin mi?İyiyim sen nasılsın neden ban yedin
nerdesin senCesu38 naptın?
hasta oldum sabahOlsun yavrum verende Allah alanda Allah elbet nasıp olacak tekrar
sendemi o baloncuk muhabbetinde vardinBaloncuklu bir mevzu vardı görmedin mi?
Geldim artık mapustaydım.nerdesin sen
Ya milleti yakan bendim.sendemi o baloncuk muhabbetinde vardiniyi kafa buldunuz valla
allah sizi kiz konu actigina acacagina pisman olduYa milleti yakan bendim.
Nerde bu baloncuklu konu hiç bişi anlamadımallah sizi kiz konu actigina acacagina pisman oldukacgun yedin ya
kizin birinin seyinden baloncukNerde bu baloncuklu konu hiç bişi anlamadım
Ben o konudan sonra döndüm başka bir konudan gittim yine. Görüşemedik.kizin birinin seyinden baloncuk
akintisi oluyomus neden diye. sorunca baloncuklar espri oldu sanjrim Erkek arkadasiyla iliskisi olmus adet gorms ama haileemiyim diyodu. hatta baloncuk nickli biri bile etiketlendi
Canım merhaba sesin çıkmadı o günden sonra napıysun tedaviye devammıBak kalınlasmış öncekilerde aynı pembeliktedir ama daha incedir muhakkak.
nerelerdeesin seeennBen o konudan sonra döndüm başka bir konudan gittim yine. Görüşemedik.