Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü temizliyor diyorlar ondandır.

Canım soğan kürü düzene sokuyor temizliyor ilk ay öyle olması normal temizlemiş düzene sokmuş demektir bence :)

Afedersiniz canlar ama kanamam akışkan ve baya fazla idi 3 gunde erken adet oldum. Bugun 4. Gun halen kahverwngi akinti var kan degil ama akinti rengi kahve. Bende endometriozis var bide ondan bi umut başladım buna insallah bu ay sonuc alirim- hepimiz aliriz insallah

Aynen :) Kadınlara sıcak erkeklere soğuk iyi geliyor yumurtlamadan önce takınca o sıcak ortamda yumurtalar daha iyi gelişip çatlarmış açıklaması bu :)
Tek gecede hamile kalanlardan olamadik ya vay halimize nelerle uğraşıyoruz o_O 🤣 ilerde bunlar guzel ani olarak kalir inşallah 🤩

Bisey sorabilir miyim neden adetin ikini günü başlanıyor benim biteli üç dört gün oluyor adetim başlasam olmaz mi acaba
Merveninde dedigi gibi olmalı canm. Adet zamani yumurta gelişmeye başlıyor ve dollenmesi gereken yumurta seçiliyor bu yüzden boyle Kürler ona yönelik oluyo

Kızlar meraba ben yeniyim buralarda benim bi kızım var 3 yaşına grcek ondan snra bi kürtajım oldu 12 haziranda sonrasnda adetim düzenliydi ama 2 ay kadar olmadım geçen 11 martta oldum bu ay da bugn hafifi bi kan geldi bende gebe kalmak istiyorum ama olmuyo galiba

Kızlar meraba ben yeniyim buralarda benim bi kızım var 3 yaşına grcek ondan snra bi kürtajım oldu 12 haziranda sonrasnda adetim düzenliydi ama 2 ay kadar olmadım geçen 11 martta oldum bu ay da bugn hafifi bi kan geldi bende gebe kalmak istiyorum ama olmuyo galiba
Olmuyo deme kızın varmış, kürtajın varmış demek ki gebe kalabiliyorsun. Doktorun ne diyor?

Olmuyo deme kızın varmış, kürtajın varmış demek ki gebe kalabiliyorsun. Doktorun ne diyor?

Canım doktora gittin adet olmadığım için hani kist falan varmı diye bişey gözükmüyo dedi ama hormon testi falan yapmadı adet söktürücü verdi bn kullanmadım. Kendi kendime adet oldum ocak ayında beri korunmuyorum işte bgn çok az bi leklenme oldu test yaptım negatif çıktı ya birde bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu onun etkisi çok büyük ne biliyim hani tekrar öyle bişe olursa diye ama şuan 4 3 aydır falan gebe kalamadım normalde kızım ilk gecede olmuştu

Canım doktora gittin adet olmadığım için hani kist falan varmı diye bişey gözükmüyo dedi ama hormon testi falan yapmadı adet söktürücü verdi bn kullanmadım. Kendi kendime adet oldum ocak ayında beri korunmuyorum işte bgn çok az bi leklenme oldu test yaptım negatif çıktı ya birde bebeğim 3 aylıkken kalbi durdu onun etkisi çok büyük ne biliyim hani tekrar öyle bişe olursa diye ama şuan 4 3 aydır falan gebe kalamadım normalde kızım ilk gecede olmuştu
Söktürücülerin bir zararı yok diyorlar hatta daha iyi tutunurmuş bebek. Doktoru dinlemek lazım. E Efulimm41 canım sen mi demiştin acaba bu söktürücü mevzusunu?

Bakalım arık canm yarın adet olmazsam bir test daha yapıcam eğer negatif çıkarsa afet söktürücü kullancam bu belirsizlik insanı öldürüyo ya
Ben kimyasal bile yaşamadım 16.ayımdayım. Bu kürü de uygulamış bulundum. Yumurtlamayı de değerlendirdim ama içim hiç rahat değil pandemiden ötürü önümüzdeki ay bir şey yapmam. Zaten ramazan.

Ben kimyasal bile yaşamadım 16.ayımdayım. Bu kürü de uygulamış bulundum. Yumurtlamayı de değerlendirdim ama içim hiç rahat değil pandemiden ötürü önümüzdeki ay bir şey yapmam. Zaten ramazan.
İnşallah yaşamada kimyasal. Sağlıkla gelsin bebeğin duamda olucaksın valla bnde rahat değilim inşllh bian önce biter bu virüs rahat ederiz kız ramazanda yap ne olacak sanki :KK48:

kiz yasama zaten dogum gibi o agrilar usteleik gunlerce。 sen gunlerce agri cekersin bos dogum yApan 1 gun agriyla cocuk sahibi 。yitirme umudunu

Söktürücülerin bir zararı yok diyorlar hatta daha iyi tutunurmuş bebek. Doktoru dinlemek lazım. E Efulimm41 canım sen mi demiştin acaba bu söktürücü mevzusunu?
Tarlusal için öyle ama hepsi öyle mi bilmiyorum. Gebelik yoksa adet oluyorsun varsa da bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor

Kızlar benim kürüm dün bitti bu ay sonucu göreceğim bana dua eder misiniz ☺️

X