- 7 Aralık 2019
- 2.475
- 2.393
senin belirtiler neAy sus sus benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin belirtiler neAy sus sus benim de
Göğüslerse hassasiyet kasıkta arada batmasenin belirtiler ne
Valla sucelikle bende ara kanama yaptı biz korktuk. Ama faydasını gören de çok.adetim bugun yarin bitiyor bilseydim başlardim bu ay denk gelmedim hiç
Faydasını görenler olmusmu hiç ? İnşallah gerek kalmaz yine adet olursam başlarım belki. merve
merak ediyorum senin once bakalim nolcak。test yapacKMISINGöğüslerse hassasiyet kasıkta arada batma
Yakı gerçekten işe yarar mi ? Cok duydum gördüm bu forumda bu ay denesem mi bilemedimEk olarak yakı yapıştırdım eşim de pekmez içiyor hadi hayırlısı :')
Gecikmeden yapmamak icin kendimi tutuyorum 25inde yapcam regl gelmezse.merak ediyorum senin once bakalim nolcak。test yapacKMISIN
Olmaz canım hormonlarla ilgili olduğu için yumurtlamadan tam önce bırakman gerekiyor. Ben bugün bıraktım yarın yumurtlama günüm. Çörekotu yumurtlamadan sonra kullanılmaz çünkü gebelik oluşursa düşürme riski varNeden adetin ikinci günü ki benim adetim biteli üç gün oldu başlasam olmaz mi ya
Yumurta geliştirici ilaclar da reglken başlanır bu da onun gibi yumurta büyümeye başlamadan başlanıyor.Neden adetin ikinci günü ki benim adetim biteli üç gün oldu başlasam olmaz mi ya
Ben de ilk defa deniyorum işte görücez bakalım inşallah vesile olur :)Yakı gerçekten işe yarar mi ? Cok duydum gördüm bu forumda bu ay denesem mi bilemedim
Bisey sorabilir miyim neden adetin ikini günü başlanıyor benim biteli üç dört gün oluyor adetim başlasam olmaz mi acabaYakı gerçekten işe yarar mi ? Cok duydum gördüm bu forumda bu ay denesem mi bilemedim
Ben ona inanamadım ya nedenseYakı gerçekten işe yarar mi ? Cok duydum gördüm bu forumda bu ay denesem mi bilemedim
Doğru tabi herkese ayni etkiyi gostermez bende sogan kürü yaptim gecen ay ama adet oldjm 3 gun önceden . Ve her zamankinden daha ağır bir adet geçirdim kanamam çoktu acaba sogandan mi oldu ise yarada mi bilemiyorum bu ay yine denicez pes etmek yok Cakşır düşünüyordum yurt dışına kargo su an olmuyor burdada bulamıyorum öyle kaldimValla sucelikle bende ara kanama yaptı biz korktuk. Ama faydasını gören de çok.
Cevabınız için çok teşekkür ederim yani ben başlasam olmaz miiiYumurta geliştirici ilaclar da reglken başlanır bu da onun gibi yumurta büyümeye başlamadan başlanıyor.
Şey diyorlar sıcak tutuyormuş bilemiyo ki insanBen ona inanamadım ya nedense
Soğan kürü temizliyor diyorlar ondandır.Doğru tabi herkese ayni etkiyi gostermez bende sogan kürü yaptim gecen ay ama adet oldjm 3 gun önceden . Ve her zamankinden daha ağır bir adet geçirdim kanamam çoktu acaba sogandan mi oldu ise yarada mi bilemiyorum bu ay yine denicez pes etmek yok Cakşır düşünüyordum yurt dışına kargo su an olmuyor burdada bulamıyorum öyle kaldim
Canım soğan kürü düzene sokuyor temizliyor ilk ay öyle olması normal temizlemiş düzene sokmuş demektir bence :)Doğru tabi herkese ayni etkiyi gostermez bende sogan kürü yaptim gecen ay ama adet oldjm 3 gun önceden . Ve her zamankinden daha ağır bir adet geçirdim kanamam çoktu acaba sogandan mi oldu ise yarada mi bilemiyorum bu ay yine denicez pes etmek yok Cakşır düşünüyordum yurt dışına kargo su an olmuyor burdada bulamıyorum öyle kaldim
İnşallah canm rabbim kucaklarimizi bos birakmasinBen de ilk defa deniyorum işte görücez bakalım inşallah vesile olur :)
Olmaz canım. 10 gün kullanılıyo diger arkadaşın dediği gibi yumurtlamadan sonraya kalırsa zararı olabilir.Cevabınız için çok teşekkür ederim yani ben başlasam olmaz miii