- 13 Ocak 2020
- 44.644
- 168.417
- 33
Hayırlısı neyse o olsun inşallah Sen yeni gördün pik di mi?İnşallah bebiş vardır canım gelmez kırmızılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı neyse o olsun inşallah Sen yeni gördün pik di mi?İnşallah bebiş vardır canım gelmez kırmızılar
onun icin sordum Ben de yumurtlamada sol. kasik agrimaya basladi. catladi Hala.agrm var. ara ara giriyoBen bugün surelab ile yaptım. Siparisini verdiğim oncomed. Ağrım oldu. Şimdi de kasıklarım ağrıyo bebe istedikten sonra pms gibi belirti gibi böyle sacma şeyler yaşıyorum.
Hayırlısı tabi Evet canım bugun gördüm dahaHayırlısı neyse o olsun inşallah Sen yeni gördün pik di mi?
burda Napiyon kocana. kosHayırlısı tabi ❤Evet canım bugun gördüm daha
Görev de bacımburda Napiyon kocana. kos
kotu zamanlamaGörev de bacım
Benim de sağ taraf ağrıyo bu ay önceden sol ağrırdı geneldeonun icin sordum Ben de yumurtlamada sol. kasik agrimaya basladi. catladi Hala.agrm var. ara ara giriyo
İnşAllah canım aslında şöyle bugun sabah ve dün sabah ilişki olmuştu yine de olur mu dersiniz bugun gitti yanikotu zamanlama
cabuk gelir ins
hadi yumurtlama agrisi. dedik oda gecti hayirlisi bakalimBenim de sağ taraf ağrıyo bu ay önceden sol ağrırdı genelde
Ya bunu tam ben yazacaktım her zman sol tarafım ağrırdı bu kez sağ kasığımBenim de sağ taraf ağrıyo bu ay önceden sol ağrırdı genelde
olacagi varsa boyle arada dere de oluyo zaten. ugurlu gelsin bura Hadi. insİnşAllah canım aslında şöyle bugun sabah ve dün sabah ilişki olmuştu yine de olur mu dersiniz bugun gitti yani
Tam şu an sol tarafa geçti.Ya bunu tam ben yazacaktım her zman sol tarafım ağrırdı bu kez sağ kasığım
İnşAllah canımmolacagi varsa boyle arada dere de oluyo zaten. ugurlu gelsin bura Hadi. ins
Belirti konusmayalım en iyisi. Benim test gelsin o dereceyi söylicem.hadi yumurtlama agrisi. dedik oda gecti hayirlisi bakalim
Canım hayır olsun inşallahTam şu an sol tarafa geçti.
en erken merve dualar onun icin. baslasin siraylaİnşAllah canımm
tmmBelirti konusmayalım en iyisi. Benim test gelsin o dereceyi söylicem.
Ya canım bişey soracam şimdi burdan cevap yazıyoruz ya bu yazdıklarımı nasıl silebilirim yeniyim pek bilmiyorumYok tedavi ve kür filan yapmayacam
Yaa çok tatlısın. Ben dua gruplarında takılıyorum hep. Millete gıcık olmaya başladım kimisi 2.çocuğunun cinsiyeti için dua istiyo. Ama olurda gebe olursam gebelik istryenlere dua edicem hep. Öyle niyetleniyorum.en erken merve dualar onun icin. baslasin sirayla
SilemezsinYa canım bişey soracam şimdi burdan cevap yazıyoruz ya bu yazdıklarımı nasıl silebilirim yeniyim pek bilmiyorum