- 13 Ocak 2020
- 44.635
- 168.392
- 33
Ara kanama filan yaptı mı?ben 2aydır kullanıyorum bu karışımı, geçen ay gelmedi, bakalım bu ay nasip mi bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara kanama filan yaptı mı?ben 2aydır kullanıyorum bu karışımı, geçen ay gelmedi, bakalım bu ay nasip mi bebiş
Hiç bişe yapmadı canımAra kanama filan yaptı mı?
Ben de ve bi arkadaşta yaptı biz hassastık herhaldeHiç bişe yapmadı canım
Kanama mı oldu?Ben de ve bi arkadaşta yaptı biz hassastık herhalde
Evet regl bitti 2 gün hiç bir şey yokru sonra 2 gün pembemsi akıntı şeklinde oldu.Kanama mı oldu?
İnşallah olur canım ^^ben 2aydır kullanıyorum bu karışımı, geçen ay gelmedi, bakalım bu ay nasip mi bebiş
Aynı anda yapmayın. Bu bende ara kanama yaptı mesela. Hormonların kafası karışmasın.Gebelik için o kadar çok öneri var hangisini yapsak insanın kafası karışıyor ve gebeliği o kadar çok istiyoruz ki hepsini yapmak istiyoruz Ben şuan testere dişli aslanpencesi çayı tüketiyorum ama önerdiğiniz tarifi de yapicam inşallah Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Iyi şükür. Sen nasılsın? Benim yine regl yaklaşırken yaşadığım psikolojik gebelik belirtileri hortladı.merveeee naber
hadi yaa erken degilmi ki。ben iyiyle kotu arasi araftayimIyi şükür. Sen nasılsın? Benim yine regl yaklaşırken yaşadığım psikolojik gebelik belirtileri hortladı.
4 5 gün var geçen ay aşırı göğüs ağrısından gidip erken gebelik testi almıştım 6 gün vardı. Yine aynısı başladı. Kasıklarda minik batmalar. sen niye araftasın.hadi yaa erken degilmi ki。ben iyiyle kotu arasi araftayim
biliyosun pik gorene kadar canim cikti。 ardindan sokaga cikma yasagi geldi。 ben ilcede yasiyorum kaynana ve gorumce koyde。 yapilacak is var diye xiktik geldik ben kendi koyune bile giden biri degilim 3 gece burdayim basimda kuyrugum gibi gorumce cocuklari。38 saat kaldi gitmeme。 normalde hicbi kuvvet getiremezdi beni。 ben evimde otururdum esimde ne。isi varsa yapaydi bu pik ve catlama durumunda adama ihtiyacim var esek gibi geldim4 5 gün var geçen ay aşırı göğüs ağrısından gidip erken gebelik testi almıştım 6 gün vardı. Yine aynısı başladı. Kasıklarda minik batmalar. sen niye araftasın.
Değerlendiremedin mibiliyosun pik gorene kadar canim cikti。 ardindan sokaga cikma yasagi geldi。 ben ilcede yasiyorum kaynana ve gorumce koyde。 yapilacak is var diye xiktik geldik ben kendi koyune bile giden biri degilim 3 gece burdayim basimda kuyrugum gibi gorumce cocuklari。38 saat kaldi gitmeme。 normalde hicbi kuvvet getiremezdi beni。 ben evimde otururdum esimde ne。isi varsa yapaydi bu pik ve catlama durumunda adama ihtiyacim var esek gibi geldim
sove saya degerlendiriyorum mesela bugun sabah ise ertesi gun aksam gibi 30/35 saattde falan denk geliyo bakalimhayirlisi。 az once bi topige yazdim adet tarihim ilerimi atti diye iki ayri geldi geldiDeğerlendiremedin mi
Attı bence. Ama bekleyip görücez.sove saya degerlendiriyorum mesela bugun sabah ise ertesi gun aksam gibi 30/35 saattde falan denk geliyo bakalimhayirlisi。 az once bi topige yazdim adet tarihim ilerimi atti diye iki ayri geldi geldi
bu streste tutar insallah。2 eltim var il disinda onlara soran yok kocalari cogu zaman tek gelir ben siralamada kucugum ondanmi bilmem burda kalayim diye 8 aydir ayni cene yildim resmenAttı bence. Ama bekleyip görücez.
Inşallah tutar olmazsa yapacak mısın başka kür filan?bu streste tutar insallah。2 eltim var il disinda onlara soran yok kocalari cogu zaman tek gelir ben siralamada kucugum ondanmi bilmem burda kalayim diye 8 aydir ayni cene yildim resmen
yok diyorum ama hayit tohumuda kafamda soru isretiInşallah tutar olmazsa yapacak mısın başka kür filan?
Ay sus sus benim deyok diyorum ama hayit tohumuda kafamda soru isreti