Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20200421_010006_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200421_010006_com.android.gallery3d.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 36
20-50 arası bir şey olacak. Anladığım şey o hcg değerin. Yani o test o hcgye ulaştıktan sonra ikinci cizgiyi gösteriyor

simdi bacim Ben ilkkez yaptim hic anlamiyorum bi dedigin ne ise yariyor 25 iyimi kotumu bbi aydinlat beni 😂
Şimdi gebelik 5in üstü demek ya. Bu 25i geçince haber verecek. Ama bir arkadaş yumurtlamadan sonraki 14.gün 52 beta ile öğrendi gebeliğini. Yani kesinlikle 14.gün beklenmeli 12. Gün yapsan çıkmayabilir.

Şimdi gebelik 5in üstü demek ya. Bu 25i geçince haber verecek. Ama bir arkadaş yumurtlamadan sonraki 14.gün 52 beta ile öğrendi gebeliğini. Yani kesinlikle 14.gün beklenmeli 12. Gün yapsan çıkmayabilir.
haaa 7 kaldi diyodum 9a cikti geri

haaa 7 kaldi diyodum 9a cikti geri
Yani öyle düşünüyorum. Tabi belki senin değerin yüksek olur vs. Onu bilemeyebiliriz ama ben ihtimal hesaplamaya çalışıyorum. Ben oncomed aldım bi arkadaş bu hassas dedi bakalım. 🤷🏻‍♀️ hassas olması da şu yüzden önemli. Yoksa yoktur yani. Şüphede birakmaz.

Yani öyle düşünüyorum. Tabi belki senin değerin yüksek olur vs. Onu bilemeyebiliriz ama ben ihtimal hesaplamaya çalışıyorum. Ben oncomed aldım bi arkadaş bu hassas dedi bakalım. 🤷🏻‍♀️ hassas olması da şu yüzden önemli. Yoksa yoktur yani. Şüphede birakmaz.
seninki hangisi ki. bide yimurrlamada kasik agrin oldumu

seninki hangisi ki. bide yimurrlamada kasik agrin oldumu
Ben bugün surelab ile yaptım. Siparisini verdiğim oncomed. Ağrım oldu. Şimdi de kasıklarım ağrıyo bebe istedikten sonra pms gibi belirti gibi böyle sacma şeyler yaşıyorum.

X