Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
incir yapmayacam dedim tam bu kur cikti ayni valla。sadece su kanamalar canimi sikiyo iste hala lekeler bitmiuo nedense
Neden oluyor acaba bu lekeler gerçekten merak ediyorum geleceksen adet gibi gel niye bizi ugrastiriyorsun yudum yudum gelip

Neden oluyor acaba bu lekeler gerçekten merak ediyorum geleceksen adet gibi gel niye bizi ugrastiriyorsun yudum yudum gelip
sizindemi uzun surdu。 ben dusukten sonra toparlayamadim diye ona bagladim ama。 dun bi saglikci arkadasa sordum bikac ay normal kanama mat ise sikintiyok eger parlak kan ise sorun dedi。yasaklar kalksa memlekete gidecem hemen dra

sizindemi uzun surdu。 ben dusukten sonra toparlayamadim diye ona bagladim ama。 dun bi saglikci arkadasa sordum bikac ay normal kanama mat ise sikintiyok eger parlak kan ise sorun dedi。yasaklar kalksa memlekete gidecem hemen dra
Ben bu kürü yaptigimda olmuştu iki üç gün olup kesilmişti sonra da adetim geldi ve Pembe akıntı sekilindeydi

Canım bende geçen aylarda gördüm bu kürü denemek istiyorum ama kist falan yapar diye korkuyorum öyle yazanları görmüştüm çünkü
Bu bende ve sucelikte ara lekelenme yaptı Ay her seyine olumsuz yorum yapıyo oldum ben de

Kızlarr ben de bu ay bu kürü yapıyorum 8. günümdeyim hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…