Ben 9. günümdeyim canım yumurtlamaya daha var
[/QUOTE
Geçmiyor günler geçmiyor
Hadi inşallah o zaman.Ben artık ovülasyon testiyle kontrol etmiyorum 5 ay takip ettim 1 yada 2 gün oynama oluyo yani aşağı yukarı anlıyorum yumurtlama günümü akıntı ve kasık ağrısı oluyo bende hemen anlıyorum yumurtladığımı ama dün akıntı oldu kasık ağrısı olmadı
Sen değerlendir bence bugünü de
kanama da durmus bugunSen değerlendir bence bugünü de
Oleeey oley oley oleeeey
Bazen bu pik hali bi kac gün surebiliyormuş. Bugün yarin kesin degerlendir. Sonrası sana kalmış.adete 6 gun kala。 simdi 14 mu ileri attim ben。 bide bugun yarin ve sonrasinimi degerlendirecem
tamam canim tesekur ettim bu arada baska baska kurlere baslamisin gece bastim seniBazen bu pik hali bi kac gün surebiliyormuş. Bugün yarin kesin degerlendir. Sonrası sana kalmış.
Yok başlamadım baslayacaktım önumüzdeki ay sonra da hayıt yapacaktım ama bu ay bundan böyle olunca korktum. Hem de şu pandemi mevzusundan bir şey yapmak istemiyorum. Ancak ovulasyon testi yaparım.tamam canim tesekur ettim bu arada baska baska kurlere baslamisin gece bastim senicaksir suyu diyodu
gece gece seni takipteydimYok başlamadım baslayacaktım önumüzdeki ay sonra da hayıt yapacaktım ama bu ay bundan böyle olunca korktum. Hem de şu pandemi mevzusundan bir şey yapmak istemiyorum. Ancak ovulasyon testi yaparım.
Beni takip etmek zordur beybi ben her yerdeyimgece gece seni takipteydim
Yaz mutlakaKızlar ben de bu kürü yaptım bugün son günü sonuçları yazalım buraya inşallah ^^
Ek olarak yakı yapıştırdım eşim de pekmez içiyor hadi hayırlısı :')Yaz mutlakaBakalım kimde ise yarayacak.
Inşallah en doğru zamanda gelsin bebişlerEk olarak yakı yapıştırdım eşim de pekmez içiyor hadi hayırlısı :')
inşallah mervecimInşallah en doğru zamanda gelsin bebişler