Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• Screenshot_20200414_204329_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200414_204329_com.android.gallery3d.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200414_204333_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20200414_204333_com.android.gallery3d.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 40
😂😂 bugun ilk yaptim cok silik bi cizgi baktim yanlis testmi diye dogru. sonra Tekrar yaptim Dunun ayni pik mik yok. esime hadi gel ozledim diyorum pik mi oldun diyo ama yok
Amaan akışına bırak o zaman napacan. 🤣 Ama ciddi ciddi meraktayım ben de.

Evet kızlar konuyu hortlatalım bal çörek otu kullanan arkadaşlar kaçıncı gününüzdesiniz ve bi sorum olucak benim her yumurtlamam da kasık ağrım olur bu defa olmadı neden olabilir sizce çörek otundan mı kaynaklanıyor sizce

Evet kızlar konuyu hortlatalım bal çörek otu kullanan arkadaşlar kaçıncı gününüzdesiniz ve bi sorum olucak benim her yumurtlamam da kasık ağrım olur bu defa olmadı neden olabilir sizce çörek otundan mı kaynaklanıyor sizce
Aşkolsun konumuz zaten aktif hortlatmaca yok. 🤣 Ben bitirdim piki gördüm beklemedeyim.

Ovulasyon testiyle takip ediyor musun sen de?

Ovulasyon testiyle takip ediyor musun sen de?

Ben artık ovülasyon testiyle kontrol etmiyorum 5 ay takip ettim 1 yada 2 gün oynama oluyo yani aşağı yukarı anlıyorum yumurtlama günümü akıntı ve kasık ağrısı oluyo bende hemen anlıyorum yumurtladığımı ama dün akıntı oldu kasık ağrısı olmadı

Ben 9. günümdeyim canım yumurtlamaya daha var

X