- 13 Ocak 2020
- 44.635
- 168.377
- 33
Şifa olsun. Sonuçlarını yaz mutlaka bize deKızlarr ben de bu ay bu kürü yapıyorum 8. günümdeyim hadi hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şifa olsun. Sonuçlarını yaz mutlaka bize deKızlarr ben de bu ay bu kürü yapıyorum 8. günümdeyim hadi hayırlısı
Tamam inşallah canımm. Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin bu ay inşallah :)Şifa olsun. Sonuçlarını yaz mutlaka bize de
Amin hepimize en doğru zamanda versin insallah.Tamam inşallah canımm. Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin bu ay inşallah :)
bugun ilk yaptim cok silik bi cizgi baktim yanlis testmi diye dogru. sonra Tekrar yaptim Dunun ayni pik mik yok. esime hadi gel ozledim diyorum pik mi oldun diyo ama yokCesu38 hadi göster piki artık.
Amaan akışına bırak o zaman napacan. Ama ciddi ciddi meraktayım ben de.bugun ilk yaptim cok silik bi cizgi baktim yanlis testmi diye dogru. sonra Tekrar yaptim Dunun ayni pik mik yok. esime hadi gel ozledim diyorum pik mi oldun diyo ama yok
valla bende ama silik gorunce hatta hayali cizgi aha dedim olan yumurtada gittiAmaan akışına bırak o zaman napacan. Ama ciddi ciddi meraktayım ben de.
Çıldırtıcı yavalla bende ama silik gorunce hatta hayali cizgi aha dedim olan yumurtada gitti
Sonradan siliklesti diye böyle toplu cekmekten vazgeçtim ben.Eki Görüntüle 2618257
Ovulasyon testinin bu haliKızlar kusura bakmayın ama pik ne demek
Çıldırtıcı ya
[/QUO saglik bakani bile iki' haftada piki gorcez diye gun verdi bende yarin
verecegim insallah
Hmm yani iki cizginin de çok koyu olduğu hal mi? Böyle olunca yumurtlama olmuş demek dimi?Ovulasyon testinin bu hali
24 saat içinde yumurtlama olacak demek.Hmm yani iki cizginin de çok koyu olduğu hal mi? Böyle olunca yumurtlama olmuş demek dimi?
Tamam inşallah canımm. Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin bu ay inşallah :)
Aşkolsun konumuz zaten aktif hortlatmaca yok. Ben bitirdim piki gördüm beklemedeyim.Evet kızlar konuyu hortlatalım bal çörek otu kullanan arkadaşlar kaçıncı gününüzdesiniz ve bi sorum olucak benim her yumurtlamam da kasık ağrım olur bu defa olmadı neden olabilir sizce çörek otundan mı kaynaklanıyor sizce
Ovulasyon testiyle takip ediyor musun sen de?Evet kızlar konuyu hortlatalım bal çörek otu kullanan arkadaşlar kaçıncı gününüzdesiniz ve bi sorum olucak benim her yumurtlamam da kasık ağrım olur bu defa olmadı neden olabilir sizce çörek otundan mı kaynaklanıyor sizce
Aşkolsun konumuz zaten aktif hortlatmaca yok. Ben bitirdim piki gördüm beklemedeyim.
Ovulasyon testiyle takip ediyor musun sen de?
Teşekkür ederimmm24 saat içinde yumurtlama olacak demek.
Ben 9. günümdeyim canım yumurtlamaya daha varEvet kızlar konuyu hortlatalım bal çörek otu kullanan arkadaşlar kaçıncı gününüzdesiniz ve bi sorum olucak benim her yumurtlamam da kasık ağrım olur bu defa olmadı neden olabilir sizce çörek otundan mı kaynaklanıyor sizce