onun markasi ne acaba。 canim kullanici adini tam yazarmisin osayfanin baktim hamile reaimleri hep sanirim yanlis sayfadayimm
İnstagramda birgebeningünlüğü bitişik yaz canım umarım işine yarar inşallah tez zamanda hamile haberini paylaşırsın bizimle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onun markasi ne acaba。 canim kullanici adini tam yazarmisin osayfanin baktim hamile reaimleri hep sanirim yanlis sayfadayimm
amin isteyen hepimiz insallah tesekkur ettimİnstagramda birgebeningünlüğü bitişik yaz canım umarım işine yarar inşallah tez zamanda hamile haberini paylaşırsın bizimle
Amin rica ederim kuzumamin isteyen hepimiz insallah tesekkur ettim
Ben de tam sana soracaktım ne yaptın diye. Bence pik değil. Ne nazlı çıktı yumurtan.merve bu hala pik degil dimi yeterli degil sanki
gerzekalimidir nedirBen de tam sana soracaktım ne yaptın diye. Bence pik değil. Ne nazlı çıktı yumurtan.
Öyle deme o senin çocuun olcakgerzekalimidir nedir
acaba bu gelen leke mi bu duruma dusurdu beni simdiye。kadr boyle bi sikinti yoktu 22。 gun dongusundeyim yeni adet tarihi geldi nerdeyseÖyle deme o senin çocuun olcak
Bilmiyorum ve ben de çok merak ediyorumacaba bu gelen leke mi bu duruma dusurdu beni simdiye。kadr boyle bi sikinti yoktu 22。 gun dongusundeyim yeni adet tarihi geldi nerdeyse
Eveeeet. Piklendim degerlendirdim. Bekliyorum.Merve kuru bitirdin mi ?
Wwoooo hadi hayirlisi bende deniycem senden haber bekliyorumEveeeet. Piklendim degerlendirdim. Bekliyorum.
Valla lekelenme oldu bende deWwoooo hadi hayirlisi bende deniycem senden haber bekliyorum
İnşallah bebiş geliyordur sana sende dua edersin bizeValla lekelenme oldu bende de
Bende de olduBende denemiştim bu kürü lekelenme yaşayıp bir hafta sonra regl olmuştum şimdi sizleri okuyup heves ettim tekrar denesem mi diye
Benim niyetim gercekten o eger nasio olursa takip etmeye devam edicem gebelik topiklerini dua edicem herkese.İnşallah bebiş geliyordur sana sende dua edersin bize
İnşallah canım Allah o duyguyu nasip etsin herkese o kadar merak ediyorum ki nasıl bir duygu acabaBenim niyetim gercekten o eger nasio olursa takip etmeye devam edicem gebelik topiklerini dua edicem herkese.