en。gec 27 ama pik olmadiki daha bugun nasil cikacak bakalim。pikden 1422 nisan senin?
Doğru gerçien。gec 27 ama pik olmadiki daha bugun nasil cikacak bakalim。pikden 14
gun sonra diyolarya
yanliz dun aniden kanamam basladi seninde baslamis bilemedigim kardesimmisinen。gec 27 ama pik olmadiki daha bugun nasil cikacak bakalim。pikden 14
gun sonra diyolarya
Ben de çok merak ediyorum bunu.yanliz dun aniden kanamam basladi seninde baslamis bilemedigim kardesimmisin
benim kizkardesim yok fena olmazdiBen de çok merak ediyorum bunu.
Benim de yokbenim kizkardesim yok fena olmazdi
ahaaa kiz kardes buldumBenim de yok
Evet benim böyleydi ertesi gun pik oldu. Yaklastın insallah.
budaha。belli sanirimEvet benim böyleydi ertesi gun pik oldu. Yaklastın insallah.
Bak kalınlasmış öncekilerde aynı pembeliktedir ama daha incedir muhakkak.budaha。belli sanirim
ayy ins artik pik olmuyo stresi bastiiBak kalınlasmış öncekilerde aynı pembeliktedir ama daha incedir muhakkak.
➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
[/QUOTE
Bende tam bu ay bu karışıma başladım 6. Günüm hayırlısı artık sonucu bende sizinle paylaşırım
Lütfen paylaş bizimle.Bende tam
Ben de döngün 27 28 gündür artık 14.gün hala pik olamadı tamam dedim kesin bir terslik oldu. Geç yumurtladım yani 16.gündü benimde.ayy ins artik pik olmuyo stresi bastii
isin garip tarafi bende hala leke geliyoBen de döngün 27 28 gündür artık 14.gün hala pik olamadı tamam dedim kesin bir terslik oldu. Geç yumurtladım yani 16.gündü benimde.
Lütfen paylaş bizimle.insallah faydasını görürsün.
budaha。belli sanirim
onun markasi ne acaba。 canim kullanici adini tam yazarmisin osayfanin baktim hamile reaimleri hep sanirim yanlis sayfadayimmCanım bu ovilasyon testinden memnun kalmazsan bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var valla onunla herkes hamile kalıyo bende işe yaramadı ama belki sende işe yarar