Pıhtı gibi mi oluyo sendeYumurtlama kanamasından başka birşey olacagını sanmıyorum
Yok canım damla damla ve koyu şekilde oluyo ara kanamalarım.adette geliyo pıhtıPıhtı gibi mi oluyo sende
Benim ilk pıhtı hibi geldi peceteye uzayan sekil ama cok çok az. Sonra pembe akıntıYok canım damla damla ve koyu şekilde oluyo ara kanamalarım.adette geliyo pıhtı
Birşey olmaz canım korkmaBenim ilk pıhtı hibi geldi peceteye uzayan sekil ama cok çok az. Sonra pembe akıntı
Yok canım 1.5 gun kadar sürdü.Birşey olmaz canım korkma♥Gelmedi daha dimi ondan sonra
Anladım canımmYok canım 1.5 gun kadar sürdü.
Başlanıradetin 3üncü günü başlanır mı acaba
Bence yumurtlama kanamasıdır o değerlendirseydin keşkeOvulasyonla pik yakalayamadım henüz. Pembe bir akıntı denebilir. Baslarken 1 kez pihti gibi geldi. Sonra peceteye geldi pembe akintı cogunlukla gunlüj ped yetecek kadar.
Sağol canımBaşlanır
Iyi de ovulasyonda çıkmamak gibi bir şey olabilir miBence yumurtlama kanamasıdır o değerlendirseydin keşke
Bilmiyorum ki belki saatle kaçırmışsındır. Sabah yapmışsındır akşam pik olmuştur ya da akşam yapmışsındır sabah pik olmuştur. Bende de bi ay oldu. Araştırdım. Bazı kadınlarda oluyormuş kanama var diye ilişkiye girmedikleri için yıllarca çocukları olmamış çok ilginç gelmiştiIyi de ovulasyonda çıkmamak gibi bir şey olabilir mi
bugun az koyulasti sankiPik olmadı takip ediyorumCesu38 De benle aynı durumda.
Ben de normalle yaptım çignemeye calıştım olmuştur umarım.öğütülmüş toz mu oluyor canım evde normal taneli çörekotu vardı öyle yaptım olur mu
Benim de az koyulaştı sanki ama hala daha var gibibugun az koyulasti sanki
yeminle kalp kalbe karsi
O zaman ay lav yuu beybiiyeminle kalp kalbe karsibi begeni yapmisin ordan bu topige bakiyodum yazayim diye
malesefO zaman ay lav yuu beybii
Buldun mu piki?
Ben dünden onceki gün buldum değerlendirdim. Dün siliklesmişti boş geçti. O akıntı bende de gelecek gibi sanki biraz pembe gibi geldi pecete ama devam etmedi. Ya da kafayı yedim bilmiyorum.malesefhatta o kanli gelen akinti bugun yine basladi adet gibi。sen naptin