yapiyorum ama yok daha koyulasti azcik ama incecik。 duruyomu senin testler atsanda baksam koyulasmasinaBen dünden onceki gün buldum değerlendirdim. Dün siliklesmişti boş geçti. O akıntı bende de gelecek gibi sanki biraz pembe gibi geldi pecete ama devam etmedi. Ya da kafayı yedim bilmiyorum.Devam ediyo musun test yapmaya?
Sonradan siliklesti diye böyle toplu cekmekten vazgeçtim ben.yapiyorum ama yok daha koyulasti azcik ama incecik。 duruyomu senin testler atsanda baksam koyulasmasina
ne gguzel olmus。 bendaha ne kadar beklersem artikSonradan siliklesti diye böyle toplu cekmekten vazgeçtim ben.Eki Görüntüle 2618257
Yani geleceği hiç belli bile değildi. Demek ki geç yumurtlayacan birazcık. Yapmaya devam et sıvı alımına filan dikkat ediyor musun?ne gguzel olmus。 bendaha ne kadar beklersem artik
en az 2 saat ddamla su almiyorum。 onceki gun silikti bianda mi koyulastiYani geleceği hiç belli bile değildi. Demek ki geç yumurtlayacan birazcık. Yapmaya devam et sıvı alımına filan dikkat ediyor musun?
Evet önceki günü de attım sana ama etiketleyemedim. Zaten idrarı damlatır damlatmaz 2.cizgi de hemen belirmeye basladı.en az 2 saat ddamla su almiyorum。 onceki gun silikti bianda mi koyulasti
benim dusukten sonra bi gariplesti okadar duzenliykenEvet önceki günü de attım sana ama etiketleyemedim. Zaten idrarı damlatır damlatmaz 2.cizgi de hemen belirmeye basladı.
Piki haber ver bana da bakalım kaçıncı gün olacak.benim dusukten sonra bi gariplesti okadar duzenliykenhergun yeni bi umutla bakiyorum silik bakalim yarin nasil olacak
tamam sende 10Piki haber ver bana da bakalım kaçıncı gün olacak.
Ay valla korunsa mıydım diyorum. Bu kürü de yaptım o kadar düzenim bozuldu bosa da gitmesin diye değerlendirdim. Ama Allah hakkımızda hayırlısıni versin.tamam sende 10
giun sonra mujdeyi ver ins
amin insallah 9 gun kullandik zaten。benim yas geciyo korunma luksum yok su virus muhabbeti gecsin memlekete gidecem burd dr bilmiyorum dandik biyerAy valla korunsa mıydım diyorum. Bu kürü de yaptım o kadar düzenim bozuldu bosa da gitmesin diye değerlendirdim. Ama Allah hakkımızda hayırlısıni versin.
Yaş kaç ki?amin insallah 9 gun kullandik zaten。benim yas geciyo korunma luksum yok su virus muhabbeti gecsin memlekete gidecem burd dr bilmiyorum dandik biyer
37 ooldum evde kalanlardanim ben 36 da anca evlenebildumYaş kaç ki?
45e kadar geç demiyorum.37 ooldum evde kalanlardanim ben 36 da anca evlenebildum
tobe ne incir ne tarcin bundan sonra biraktim gittiCesu38 dün gece 2 gibi uyumadam pıhtı gibi bişey geldi yine. Çok hafif bi pembemsi akıntı var. Biz ne yaptık böyle kendimize diyorum.
Millet bin tane şeyi ayni anda deniyo. Ne hassasmışız biz. Bir de aynı anda aynı şeyleri yasamamız.tobe ne incir ne tarcin bundan sonra biraktim gitti
senin bat ne zamanMillet bin tane şeyi ayni anda deniyo. Ne hassasmışız biz. Bir de aynı anda aynı şeyleri yasamamız.
22 nisan senin?senin bat ne zaman