Ovülasyon testi pik olana kadar kullandımkaç gün kullandınız ? ben de kullanıyorum bakalım hayırlısı :)
1.5 gün sürdu geçti sükür ovulasyon testi yapıp yumurtlama bekliyom.merve balım nasıl oldun ?
10 günden fazla mı kullandınOvülasyon testi pik olana kadar kullandım
yansın geceler1.5 gün sürdu geçti sükür ovulasyon testi yapıp yumurtlama bekliyom.
Normalde 12 gün kullanılıyor ama tahmini o. Yani adetin 2nci günü başlayıp 12 gün kullanınca 14ncü güne geliyor. Ortalama 28 gün süren bi adette 14ncü güne denk gelir ama benim o ay geç oldu yumurtlama devam ettim. Adetin 23ncü günü yumurtladım. 21 gün yapmış oldum10 günden fazla mı kullandın
Ben 10 gün kullanılıyor diye öğrendim. Ama 9 gün yaptım bende ara kanama yaptı.Normalde 12 gün kullanılıyor ama tahmini o. Yani adetin 2nci günü başlayıp 12 gün kullanınca 14ncü güne geliyor. Ortalama 28 gün süren bi adette 14ncü güne denk gelir ama benim o ay geç oldu yumurtlama devam ettim. Adetin 23ncü günü yumurtladım. 21 gün yapmış oldum
Nasıl bi kanamaydı yumurtlama kanaması olmuş olabilir miBen 10 gün kullanılıyor diye öğrendim. Ama 9 gün yaptım bende ara kanama yaptı.
Ovulasyonla pik yakalayamadım henüz. Pembe bir akıntı denebilir. Baslarken 1 kez pihti gibi geldi. Sonra peceteye geldi pembe akintı cogunlukla gunlüj ped yetecek kadar.Nasıl bi kanamaydı yumurtlama kanaması olmuş olabilir mi
1 günle bir sey olmaz sanırım.adetin 3üncü günü başlanır mı acaba
Eşime söyliym gelirken malzemeleri alsın öyleyse1 günle bir sey olmaz sanırım.
Şifa olsun balım ben 9 gün uyguladım.Eşime söyliym gelirken malzemeleri alsın öyleyse
Sağol balım sana da şifa olsun inşallah normalde 10 gün mü kullanılıyorŞifa olsun balım ben 9 gün uyguladım.
Evet 10 gün. Ben pembe akıntım olunca korktum.Sağol balım sana da şifa olsun inşallah normalde 10 gün mü kullanılıyor
Yumurtlama kanamasımıydı acaba canım. Bende de oluyor çok ara sıra öyle ara kanamalar korkmaEvet 10 gün. Ben pembe akıntım olunca korktum.
Pik olmadı takip ediyorumYumurtlama kanamasımıydı acaba canım. Bende de oluyor çok ara sıra öyle ara kanamalar korkma♥
Ovulasyonla takip etPik olmadı takip ediyorumCesu38 De benle aynı durumda.
Evet takip ediyorum zaten.Ovulasyonla takip etonda da mı kanama olmuş
Yumurtlama kanamasından başka birşey olacagını sanmıyorumEvet takip ediyorum zaten.onda da olmuş.