Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öylemi verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim neden öle oldu acaba size mi öle oldu yoksa sizin gibi Başkalarının aynı şikayeti var mı sebebi önemli belki başka bitşeyden olmuş tur sizin
kemankolik var sagolsun yazdi kafam dank。etti mervede oyle
ayni sekilde bende。 cesaret edemedim devam etmeye

Ben kürü kullanmaya devam edeceğim ma sabahları aç karnına 1 tatlı kasıgı yeter..herseyın fazlası zarar eger adet bitiminden sonra ara kanama fln olursa yazarım ,clife macun kullanan var mı peki

Ben kürü kullanmaya devam edeceğim ma sabahları aç karnına 1 tatlı kasıgı yeter..herseyın fazlası zarar eger adet bitiminden sonra ara kanama fln olursa yazarım ,clife macun kullanan var mı peki
Kaçıncı gündesin?

YArın 4. Günü olucak içmeye başladığımın 2. Günü sabah aksam tatlı kasıgı aldım 3. Günü sabah tatlı kasısı bu sekılde sdece sbhları alıcam bakalım hayırlısı ama bnm adetim erken kesildi bu ay normaline gor sizce bu kürüm etkisimi yanı 4. Gün notmald gelir az az gelmekte kesıldı gbı

YArın 4. Günü olucak içmeye başladığımın 2. Günü sabah aksam tatlı kasıgı aldım 3. Günü sabah tatlı kasısı bu sekılde sdece sbhları alıcam bakalım hayırlısı ama bnm adetim erken kesildi bu ay normaline gor sizce bu kürüm etkisimi yanı 4. Gün notmald gelir az az gelmekte kesıldı gbı
Kürün etkisi bence.

1. İyi bişey mi kötü bişeymi peki bu adetten pat dye kesilme? İncir kürü hiç yaptın mı canm bide bu çakşır suyu ne oluyo bılgın varmı? merve merve

1. İyi bişey mi kötü bişeymi peki bu adetten pat dye kesilme? İncir kürü hiç yaptın mı canm bide bu çakşır suyu ne oluyo bılgın varmı? merve merve
Iyi mi kötü mü bilmiyorum. Ben incir hiç yemem onu yapmıcam. Caksır da çok iyi diyolar bi arkadaş yapıyo onu da seni oraya etiketleyeyim merak ettiklerini sorarsın. 🤗

Bi arkadaştan öğrenip bende yaptım bu kürü. O da ilk ayda hamile kalmıştı. Bende yaptığım ilk ay hamile kaldım. Sonra başka bi arkadaşa önerdim o da hamile kaldı ama kimyasal oldu. Pıhtılaşma sorunu mu ne varmış. Sonraki ay tekrar denedi kan sulandırıcı içip sağlıklı hamilelik geçirdi çok şükür. Benim için mucizevi bi kürdür ☺ İnşallah deneyen herkeste işe yarar
kaç gün kullandınız ? ben de kullanıyorum bakalım hayırlısı :)

X