Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cesu38 benim pembe akıntı devam ediyor yeni kahvaltı yapcam ovulasyon testini yapınca atarım.

Adet 2. Günü bu kür e basladım arkadaslar adetim normalinden erken kesildi cok az gelmekte 4. Gün bunda bi sorun mu var? Yanı adet kesmesi gbi bi özelliği varmı bu kürün acaba bilgisi olan?

Adet 2. Günü bu kür e basladım arkadaslar adetim normalinden erken kesildi cok az gelmekte 4. Gün bunda bi sorun mu var? Yanı adet kesmesi gbi bi özelliği varmı bu kürün acaba bilgisi olan?
Valla bende de regl bitti 2 gün birsey yoktu sonra tekrar kanama yaptı 9 gün kullandım 10.gün kanama oldu kullanmadım.

benimde peceteye bile zor gelecek ip gibi boyle biraz once yine geldi yaptim ovulasyon ama silik yine。kanama geciktirirmiki
Olabilir. Ben zaten oncesinde klomen kullandım ovulasyonu da ilk kez kendim yapıyom zaten normalde ne zaman yumurtluyorum haberim yok.

kesildi gibi yapip azaz lekelendiriyo allahtan dun uyardilar bizi

Meraba bende yarın başlıyorum ilaçsız adet olmayan pcoslularaaa adet gösterir mi acaba bu kür

Meraba bende yarın başlıyorum ilaçsız adet olmayan pcoslularaaa adet gösterir mi acaba bu kür
Çok zor bir soru bu. Bilemiyorum. reglin 2.günü baslanması gerkiyor. Benim regl 8 gün sürdü bitti sonra bende yine regl başlayacak gibi pembe akıntı yaptı 1.5 gün filan sürdü.

Çok zor bir soru bu. Bilemiyorum. reglin 2.günü baslanması gerkiyor. Benim regl 8 gün sürdü bitti sonra bende yine regl başlayacak gibi pembe akıntı yaptı 1.5 gün filan sürdü.
Ben suan adetliyim zaten hayıt içerek oluyorum yarın ikinci günüm bu küre başlayacağım eğer adet gösteriyorsa hayıt kullanmayacağım oyuzden soruyorum ikisini bir kullanmaya cesaret edemedim

Ben suan adetliyim zaten hayıt içerek oluyorum yarın ikinci günüm bu küre başlayacağım eğer adet gösteriyorsa hayıt kullanmayacağım oyuzden soruyorum ikisini bir kullanmaya cesaret edemedim
Kullanma kullanma. Hormonların nasıl ki? Tarçın prolaktini yukseltebiliyormuş mesela. Hormonlarında duzensizlik varsa kullanma.

aman baslama adet gibi degil duzensuz alakasiz bi。kanama
Öylemi verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim neden öle oldu acaba size mi öle oldu yoksa sizin gibi Başkalarının aynı şikayeti var mı sebebi önemli belki başka bitşeyden olmuş tur sizin

En son hormonlarım 2017 de bakıldı normal di prolaktin sadece lh yüksekti polikislik yani
Ben tamamlamadım bu kürü 10.gün sabah kanama olunca son günü yapmadım. Ama fayda gördüğünü söyleyen de çok. Araştırıp öyle karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…