- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
Aman yapmadık olmaz kızzBugün ben de yedimmama 5 gün yapıp bırakacam
Bende öyle yapasım gelmiyordu bizde 13 aydr deniyoruz sadece 1 ay klomen kullandım ben Canm bütün testler yapıldı eşimde sorun yok bende de yumurta oluşmadı işteBen 15 aydır deniyorum son 4 ay klomenleydi berbattı.oncesinde ne rahatmışım. Iliski saati verdiklerinde yapasım kaçıyodu valla.
Biraz daha akışına bırak bu süreç geçsin.Bende öyle yapasım gelmiyordu bizde 13 aydr deniyoruz sadece 1 ay klomen kullandım ben Canm bütün testler yapıldı eşimde sorun yok bende de yumurta oluşmadı işte
En iyisi bu sanırım bende çakşır suyunu deneyeceğim bu ay bakalımBiraz daha akışına bırak bu süreç geçsin.
9. Gün devam ediyorum.
Şifa olsun canımmBenim de 2. Günüm bugün içine polen de koydum
Şifa olsun canımm
Amin aminAmin canım sana da. Bu son olsun inşallah kavuşalım bebişlerimize
Tarçın prolaktini yükseltebiliyorHayıt otu çayı Hamile kalmayı kolaylaştırı mi? Cikolata kisti olan bayanlara hayit otu oneriyorlar birde bu bal çörekotu tarçın karışımı içerken hayıt otu çayı içsek ıkisi birlikte zararlı olur mu yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu karışımı oluştururken tarçini çay kaşığı değil yanlisliklatatlı kaşığı formunda hazırladim yanlışlıkla zararı olurmu hormonlarımda bi sıkıntı yok cnkumerve
Bilmiyorum ki korktum bugün yemedim. Ovulasyon testi de yapıyorum pik olsa gumurta catlaması filan dicem ama o da değil.Yaa neden oldu ki acaba
Kuzum bilemedim ki
Organik bal alip bende basliycam➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Bilmiyorum ki korktum bugün yemedim. Ovulasyon testi de yapıyorum pik olsa gumurta catlaması filan dicem ama o da değil.
Ya sabah peceteye geldi once pihtı gibi bi şey. Sonra pembemsi sekilde geldi ped koyup yattim öğlen kalktım pede gelmişti pembelikKuzum bilemedim ki
Ben o yüzden az yapacam işte
Ay neden oldu acaba.. Lekelenmemi?