- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydasını gören çok olmuş şifa olsun insallahOrganik bal alip bende basliycam hadi bakalim Allah gonlumuze en hayirlisini versin
Ben normalle yaptım bulursan daha iyiymiş yağı daha çok geçiyomuş filanPeki taze ogutulmus bulamazsak normal corek otuyla deneyebilirmiyiz ?
Lekelenme olmuş bazen yumurtlamada öyle oluyormuş ama inşallah ondandırYa sabah peceteye geldi once pihtı gibi bi şey. Sonra pembemsi sekilde geldi ped koyup yattim öğlen kalktım pede gelmişti pembelik
Evet 2 gün oldu ama daha önce böyle bir şey yasamadım enteresa olduReglin yeni bitti galiba demi? Acaba içindeki son parçalar mı temizleniyor
Bilemiyorum canım ovulasyon testi de daha pik e yaklasmadıLekelenme olmuş bazen yumurtlamada öyle oluyormuş ama inşallah ondandır
Allah AllahBilemiyorum canım ovulasyon testi de daha pik e yaklasmadı
Ilginç yani bakalım görelim.Allah Allah
Umarm kist olmamştır balım
Sonradan çıkan oluyo da kaybolanı ilk defa duyuyorum. Baska test var mı elinizde testi ilk idrarla yapın.Kızlar bişey sorucam başka bir sayfada sordum yanıt alamadım..bat a 4 gün var..dün gece dayanamadım test yaptım..ilk 20 dakika da silik çizgi belirdi 10 dakika daha bekledim yine görünüyordu çok bariz olmasa da...bende başucuma koydum yattım sabah gözümü açar açmaz baktım benim silik çizgi yok olmuş yerinde yeller esiyo..ne anlama geliyo bilen var mı dışarı çıkıp başka test te alamadım malum..bi yardımcı olursanız sevinirim..
Yağla yapıp fayda gören de olmuş evet.Elimde başka yoktu yapamadım enkısa sürede temin edip yapıcam..kafam karıştı böyle şeyler bir bende olur zaten..sürekli test yaparım hiç böyle olmamişti..neyse beklemek en iyisi sanırım kaldı yarın bata 3 gün..bu arada şu çörek otlu ballı karışımı çörek otu tozu yerine soğuk sıkım çörekotu yağıyla yapsak aynısı olur mu..
ayniyiz allh allahh
Markası ne bunun canısı?ayniyiz allh allahh
laboquick internetten almistimMarkası ne bunun canısı?
Ay benim de aynı yaptıkça takip edelim bakalım. Sen kürü tamamlıcan mı?laboquick internetten almistim
kanamalar ondanmi senin yazdigini gorunce korktum ama bi gun kaldi tamamlarim sanirim。takvime gore digurgan doneme girdim bakalim teste devam koyulasinca seninki bana yaz haAy benim de aynı yaptıkça takip edelim bakalım. Sen kürü tamamlıcan mı?