Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kanamalar ondanmi senin yazdigini gorunce korktum ama bi gun kaldi tamamlarim sanirim。takvime gore digurgan doneme girdim bakalim teste devam koyulasinca seninki bana yaz ha
Ya ben ondan diye düşündüm korktum yemedim son günü. Yazarım tabi

Kızlar gündemden gördüm de konuyu. Ben bunu denemiştim bi keresinde adetimi uzattıkça uzatmıştı. 3 4 gün kanamam devam etmişti. Bi de incir kürü var onun da hiç faydasını görmedim. Bikaç ay sonra hiçbişey yapmadığım bi ayda hamile kaldım. Herkeste benim gibi olacak diye bişey yok tabi ama böyle kürlere mesafeli yaklaşın derim nacizane tavsiye. Başkasına faydalı gelebilir ama sizde tam tersi döngünüzü ve hormonlarınızı bozabilir. Herhangi bi rezerv eksikliğiniz düzensizliğiniz yoksa kullanmayın böyle şeyleri derim. Nasip kısmet, vakti gelince oluyor

ahh rahat durabilsek
valla sizde kanama dediniz demekki
kurden

Boş durmayalım dedik ama ben de uzaklaşıcam sanırım. Bende de bugün regl bittikten 3 gün sonra kanama yaptı
Tesekkürler. Allah sağlıkla evladınızı kucağınıza almak nasip etsin.

Boş durmayalım dedik ama ben de uzaklaşıcam sanırım. Bende de bugün regl bittikten 3 gün sonra kanama yaptı
Tesekkürler. Allah sağlıkla evladınızı kucağınıza almak nasip etsin.
Adet döngünüz düzgün ve yumurta rezervinizde sıkıntı yoksa boşverin hiç müdahale etmeyin vücudunuza. Rica ederim canım amin inşAllah çok teşekkürler. Darısı en hayırlı zamanda size olsun

Sizinde mi kanama oldu
Eşim isyan ediyodu artık
7 gün adet 3 4 gün de o baya uzamıştı adetim
evet abdest aliyorum sonra bi leke damla bile degil。 regl 6 gun normalde bitti dedik ve basladik bile 4 gunde oyle devam edip 10 gune tamamladi aradan 3 gun gecti bugun yine damla bile yok akinti peceteye bulasan。herhalde kurden

evet abdest aliyorum sonra bi leke damla bile degil。 regl 6 gun normalde bitti dedik ve basladik bile 4 gunde oyle devam edip 10 gune tamamladi aradan 3 gun gecti bugun yine damla bile yok akinti peceteye bulasan。herhalde kurden
Evet kesinlikle kürden bende de olmuştu çünkü aynısı

yumurtlamada sikintida olur dimi cocuk olsun derken coxuksuz kalacaz。ben 24 ocakta dusuk yaptim once onun icin duzenim bozuldu sanmistim
Yani korkutmak gibi olmasın daha sonradan yorumları okumuştum yumurtalar çok büyüdüğü ve aşırı geliştirdiği için kist yapmış bazılarında bende olmamıştı şükür. Yumurtlamada sıkıntı olmaz yine gerçekleşir korkma bişe olmaz inşAllah ama işte yumurtlamasında sıkıntı olmayanlarda çok fazla büyütüp kiste çevirebiliyor

dusukten sonraki adetim cok sanciliydi ardindan boyle olunca ona yordum ilcede yasiyorum tek dr var onada gitmem zaten onun yanlis teshisleri ile dusuk oldu。sehir merkezine dusunuyorum ama bu sehri bilmihorum acikcasi gelin geldim ogrenemedim daha 。su salgin durumu gecerse ins。gidecegim dediginiz gibi olmaz ins bide kist falan

Olabiliyor canım bazen sancılı oluyor mevsimsel olabilir düşükten sonra veya. Sürekli kanama devam ederse kist olabilir bekarken olmuştu bende o da

Adet döngünüz düzgün ve yumurta rezervinizde sıkıntı yoksa boşverin hiç müdahale etmeyin vücudunuza. Rica ederim canım amin inşAllah çok teşekkürler. Darısı en hayırlı zamanda size olsun
Ayyy akıllandım valla. Iyi ki yazdın canım ya emin olduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…