Ben eşim çorba ve az salatayla kaktıktan sonra yemeye devam ettim.Bende bugün eşimin baskısı ile yemek yedim... Üff delirtiyor beni
Canım yemek yemek istemiyor kemik torbası oldun diye kızıyor.. 80 dim 55 oldum gene yaranamadım...Ben eşim çorba ve az salatayla kaktıktan sonra yemeye devam ettim.
Aa güzel kilo vermişsin ama maasallah.Canım yemek yemek istemiyor kemik torbası oldun diye kızıyor.. 80 dim 55 oldum gene yaranamadım...
Verdim geri aldırıcak karışmasa olmuyor... Şimdide neymiş her yerim kemikmiş ben kemiklerim ile mutluyumAa güzel kilo vermişsin ama maasallah.
55 kemik mi torbası oluyorVerdim geri aldırıcak karışmasa olmuyor... Şimdide neymiş her yerim kemikmiş ben kemiklerim ile mutluyum
Bence bugünü de degerlendir.Kızlar size sormuştum ve yumurtlama var demiştiniz dünden önceki gündeğerlendirdik. Bugün yine test yaptım sizce çatlamış mı? İlk resim dünden önceki, 2. Si de bugün yaptığım ?
Canım öylesine gebelik testi yaptım ben zorlayınca görüyorum siz de görebiliyor musunuzBence bugünü de degerlendir.
Daha dün pikmiş neden gebelik testi yaptın?Canım öylesine gebelik testi yaptım ben zorlayınca görüyorum siz de görebiliyor musunuzYoksa gözlerimin oyunu mu
Ben 50 gündür adet olmuyorum. Belki daha önce yumurtam olmultur diyeDaha dün pikmiş neden gebelik testi yaptın?
Ovulasyon testine yeni mi basladın? Yumurtlamadan 14 gün sonra gelir regl yeni yumurtladığına göre daha çook var.Ben 50 gündür adet olmuyorum. Belki daha önce yumurtam olmultur diye
Canım merhaba bende regl oldum sanırım klomen kullanacağım tekrar da aynı zamanda da bunu da yapsam sorun olur mu ?➡10 tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
➡10 çay kaşığı tarçın
➡10 yemek kaşığı organik bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı, adetin ikinci günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 – 2 saat sonra yenir.
Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzene sokar. Dolayısı ile hamile kalma olasılığı yükselir.
Tarifimiz bu. Mevzuyla ilgili konular eskiydi. Ben yeni açmak istedim. Çörekotunun şifasına inanıyorum. Virüsten dolayı tedaviye ara verdiğimiz bu dönemde alternatif bir şeyler denemek istedim.
Henüz regl olmadım 1 gün gecikti. Ama malzemelerimi temin ettim. Bekliyorum. Burada gelişmeleri paylaşıcam. Umarım güzel sonuçlar alırım.
Bu yumurta geliştirici bir şey klomen de aynı şekilde. Ikisini birlikte yaparsan kist oluşumu ihtimali artabilir. Bence klomen kulkanma beni çok strese soktu. Kendi haline bırakıp böyle kürler deneyecem. Bir çok doktor da korunun diyor bu dönemde. Tüp bebek transferleri bile durdu.Canım merhaba bende regl oldum sanırım klomen kullanacağım tekrar da aynı zamanda da bunu da yapsam sorun olur mu ?
Bu yumurta geliştirici bir şey klomen de aynı şekilde. Ikisini birlikte yaparsan kist oluşumu ihtimali artabilir. Bence klomen kulkanma beni çok strese soktu. Kendi haline bırakıp böyle kürler deneyecem. Bir çok doktor da korunun diyor bu dönemde. Tüp bebek transferleri bile durdu.
[/QUOTE
Evet onuda düşünüyorum canım pek gitmek de istemiyorum zaten geçen ay ara vermiştim bu ay giderim dedim ama virüs çıktı. Peki sence çakşır mı yapsak çörek otu mu çakşırı nasl kullancaktık Bilgin var mı
Ben bunla baslamak istedim. Onu da diger ay yapıcam bebe gelmezse. Gitme hastaneye mümkünse gebelik olursa gidersin. Yumurta takibine gitme. Eşim polis acile birini götürmeleri gerekmiş komple boşaltmışlar fanuslar içinde hasta getirmişler bilmem ne. Durum ciddileşiyor iyice. Allah nasip eder en dogru zamanda. Hem bu takviyelerde strese sokuyor daha kötü.
Haklısın Canım belki de bu bizim için fırsattır doğal yollarla kalırız inşAllah gerçekten stresli işler ilaç ayrı stres ilşki ayrı stres günü gününe sonuçta iğne vs sonuç 0Ben bunla baslamak istedim. Onu da diger ay yapıcam bebe gelmezse. Gitme hastaneye mümkünse gebelik olursa gidersin. Yumurta takibine gitme. Eşim polis acile birini götürmeleri gerekmiş komple boşaltmışlar fanuslar içinde hasta getirmişler bilmem ne. Durum ciddileşiyor iyice. Allah nasip eder en dogru zamanda. Hem bu takviyelerde strese sokuyor daha kötü.
Ben 15 aydır deniyorum son 4 ay klomenleydi berbattı.Haklısın Canım belki de bu bizim için fırsattır doğal yollarla kalırız inşAllah gerçekten stresli işler ilaç ayrı stres ilşki ayrı stres günü gününe sonuçta iğne vs sonuç 0