Gebeliğe Hazırlık ⭐⭐⭐ BAL 🍯 ÇÖREKOTU TARÇIN ⭐⭐⭐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size sormuştum ve yumurtlama var demiştiniz dünden önceki gün değerlendirdik. Bugün yine test yaptım sizce çatlamış mı? İlk resim dünden önceki, 2. Si de bugün yaptığım ?

Eklentiler

• 30509BB6-F3D8-4062-BA6C-B20AAB25BB46.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 59
  • F11DD92D-2F2D-46A3-9947-1E8708ED9B61.jpeg
    109,2 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar size sormuştum ve yumurtlama var demiştiniz dünden önceki gün değerlendirdik. Bugün yine test yaptım sizce çatlamış mı? İlk resim dünden önceki, 2. Si de bugün yaptığım ?
Bence bugünü de degerlendir.

Eklentiler

• 8EACE1FD-E9E2-44B1-95F1-73945725F6FA.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 88
  • 8390039B-8A51-4FC8-873C-0F469714A474.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 83
Canım merhaba bende regl oldum sanırım klomen kullanacağım tekrar da aynı zamanda da bunu da yapsam sorun olur mu ?

Canım merhaba bende regl oldum sanırım klomen kullanacağım tekrar da aynı zamanda da bunu da yapsam sorun olur mu ?
Bu yumurta geliştirici bir şey klomen de aynı şekilde. Ikisini birlikte yaparsan kist oluşumu ihtimali artabilir. Bence klomen kulkanma beni çok strese soktu. Kendi haline bırakıp böyle kürler deneyecem. Bir çok doktor da korunun diyor bu dönemde. Tüp bebek transferleri bile durdu.

Ben bunla baslamak istedim. Onu da diger ay yapıcam bebe gelmezse. Gitme hastaneye mümkünse gebelik olursa gidersin. Yumurta takibine gitme. Eşim polis acile birini götürmeleri gerekmiş komple boşaltmışlar fanuslar içinde hasta getirmişler bilmem ne. Durum ciddileşiyor iyice. Allah nasip eder en dogru zamanda. Hem bu takviyelerde strese sokuyor daha kötü.

delidunya

Haklısın Canım belki de bu bizim için fırsattır doğal yollarla kalırız inşAllah gerçekten stresli işler ilaç ayrı stres ilşki ayrı stres günü gününe sonuçta iğne vs sonuç 0

Haklısın Canım belki de bu bizim için fırsattır doğal yollarla kalırız inşAllah gerçekten stresli işler ilaç ayrı stres ilşki ayrı stres günü gününe sonuçta iğne vs sonuç 0
Ben 15 aydır deniyorum son 4 ay klomenleydi berbattı. oncesinde ne rahatmışım. Iliski saati verdiklerinde yapasım kaçıyodu valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…