Ovulasyon yumurtlama testi mi gebelik testi mi oluyor yav çok cahilimSonra da ovulasyon testi derdi başlar
Reşit misin yavrum sen başımıza iş açma bak akıl vermeyelim ona göreOvulasyon yumurtlama testi mi gebelik testi mi oluyor yav çok cahilim
Yaaa tamam ama o zaman neden ovulasyon testinde iki çizgi görenler seviniyor onu anlamadım ben, zaten her ay olmuyor muReşit misin yavrum sen başımıza iş açma bak akıl vermeyelim ona göreovulasyon yumurtlama demek. Lh testi diye geçer. Gebelik testi hcg testi olur.
Ya bazen o testler çok silik çıkıyo emin olamıyolar. Bazen pco olunca duzensiz yumurtlanıyo yakalamak zor oluyorYaaa tamam ama o zaman neden ovulasyon testinde iki çizgi görenler seviniyor onu anlamadım ben, zaten her ay olmuyor mutobe estagfurullah 25 yaşındayim kız
ben bugun yaptim biraz erken oldu ama duramadim silik cikti。 ins o silik 2。cizgi hcg de goruruzSonra da ovulasyon testi derdi başlar
Amin amin aminben bugun yaptim biraz erken oldu ama duramadim silik cikti。 ins o silik 2。cizgi hcg de goruruz
Bu ne gızLdlkxkdkdkdkdmxm
Hee anladım canım hiç yapmadığım için bilmiyordumYa bazen o testler çok silik çıkıyo emin olamıyolar. Bazen pco olunca duzensiz yumurtlanıyo yakalamak zor oluyor
Öğreniliyo zamanla ister istemez.Hee anladım canım hiç yapmadığım için bilmiyordum
Bilmem canım sıkıldı... Nasıl gidiyor kür? Bugun beni. Kasığıma agırı olduBu ne gız
Sen basladın mı buna?Bilmem canım sıkıldı... Nasıl gidiyor kür? Bugun beni. Kasığıma agırı oldu
YesssSen basladın mı buna?
Birde göğüs büyütüyor muş çörek otu o kötü işte...Sen basladın mı buna?
DemeBirde göğüs büyütüyor muş çörek otu o kötü işte...
Bak istersen... Ben sevinmem büyük meme sevmiyorumDemesevinirim.
Benim minnoş ayolBak istersen... Ben sevinmem büyük meme sevmiyorum
Benim 75 iyi benim için.Benim minnoş ayol
Ben de kilo aldım 80e dogru anca gidiyo.Benim 75 iyi benim için.
Bende bugün eşimin baskısı ile yemek yedim... Üff delirtiyor beniBen de kilo aldım 80e dogru anca gidiyo.