ya disardakiler tamamda evin icindekileri mecbur bozmak zorunda kaliyoruz mesela balkon kapisina yapmisti bitanesi ellemedim evde degildim bugun baktim gitmis aginida toplamis :))
ben korkarim biraz boceklerdende
Bende aynı işte ders çalışıyorum canım. Bir atlatsam rahatlayacağım.. Dua et bana n'olur güzel geçsin sınavlarım.. :18:
INSALLAH senin sinavin nasil gecti
Bende tırsardım da ne olduysa bu son günlerde böle sevgi kelebeği şeklinde dolaşıyorum
Ah tamam cnm ediyim Allah zihin açıklığı versin hepimize
Selamlarr. bakmadan geçme demişsinde bakayım didiydim napıyorsunuz varmı müsade :)
kızlar bişi sorucam bugün sabahtan beri forumda dolaşırken her sayfa açısımda bir eklenti geliyor sanki reklam gibi sayfa açılıyo size de oluyo mu yoksa
benim pc göçüyo mu nedir ?:26:
kızlar bişi sorucam bugün sabahtan beri forumda dolaşırken her sayfa açısımda bir eklenti geliyor sanki reklam gibi sayfa açılıyo size de oluyo mu yoksa
benim pc göçüyo mu nedir ?:26:
başka sekmede reklam gibi bişi açılıyo anlamadım ben bu işi
Bilgisayara virüsde girmiş olabilir. Geçici bir şeyde. Bence bilgisayarı bir tarat [virüs taraması] sonra kapat tekrar aç belki düzelir.
aaaa ne güzel ya egeliyiz ikimizde..
Demek bundan kaynaklıymış yakınlığımız
Uşak yakındır buraya kardeş şehir sayılır
Bide dün gülenkalp in profiline bakmıştım denizli yazıyo
Eğer o da denizlideyse bak sen şu güzelliğe
Hepimiz egeliyiz ozaman
gız gadın anam ben geldim ama tabi kimsecikler yok bu saatteuğrayamadım bir türlü .. yarında misafirim var yarında uğrayamam büyük ihtimal, ama aklımdasınız heee
bende muğlaa :)
Bizi ihmal etmee anacım
gız gadın anam ben geldim ama tabi kimsecikler yok bu saatteuğrayamadım bir türlü .. yarında misafirim var yarında uğrayamam büyük ihtimal, ama aklımdasınız heee
günaydın kızlaarr nesılsınız bakalım