- 27 Kasım 2010
- 14.169
- 599
Ütüyü seven bir seni gördüm :) Bende yemek yapmaya bayılırım ama toplamaktan nefret ederim
Keşke Bilsem de Toplaması Kalsa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ütüyü seven bir seni gördüm :) Bende yemek yapmaya bayılırım ama toplamaktan nefret ederim
Hoşbuldum Canım..
Bende Ege'de Okudum..
Ama Sevemedim..
İstanbul'a Gelin, Buluşmaya Bende Katılırım..
Aaa Sende Gel..makaracım ben istanbuldayım zaten, buyur gel beklerim
Ben henüz ev işleri bölümüne atanamadım annem sağolsun
Ama mutfağı seviyorum
günaydın şekerler nasılsınız
selammmm canim nasilsin,dua topiginde karisiklik olmus sen 170 taneni geri okudunmu okurum demissin ya okumadiysan bende okuyabilirim :26:
Okudum canım okudum. Ama asinazdan ses çıkmadı o gün. Bir tek o kaldı.
Ayrıca çok şükür iyiyim tatlım sende keyifler nasıl?
tamam canim kusura bakma oyle bir karisiklik oldu ben herkese ozelden mesaj attim kimseden cevap alamayinca senden dustum ama diger arkadasta dusmus kendinden boyle oldu,
evet asinazdan haber gelmedi olmazsa kalan dualarida paylasalim hep diyorum okuyabilecek haber verebilecekler katilsin diye ama neyse hayirlisi olsunn...
bende iyiyimm canim napalim iste hep ayni bugun temizlik yaptim havalarda guzel artik bortu bocekler cogaldi orumcekler yine ag yapacak simdi her yere bizim burda agacalar filan var birde ciftlik var oy yuzden bortu bocek cok malesef
tamam canim kusura bakma oyle bir karisiklik oldu ben herkese ozelden mesaj attim kimseden cevap alamayinca senden dustum ama diger arkadasta dusmus kendinden boyle oldu,
evet asinazdan haber gelmedi olmazsa kalan dualarida paylasalim hep diyorum okuyabilecek haber verebilecekler katilsin diye ama neyse hayirlisi olsunn...
bende iyiyimm canim napalim iste hep ayni bugun temizlik yaptim havalarda guzel artik bortu bocekler cogaldi orumcekler yine ag yapacak simdi her yere bizim burda agacalar filan var birde ciftlik var oy yuzden bortu bocek cok malesef
Selamınaleyküm kızlaaar
Aleykümselam canım naber konuşmadık ne zamandır?
tessekurler canim bende severim hayvanlari ama iste evin icine filan ag yapmasalar iyi olacak :))Örümceklerin yuva yapmasını anlatımın çok hoşuma gitti :)
Bütün hayvanları çok seviyorum
Böcekler filan ayırt etmeden
Aşk olsun canım ne kusuru. Eğer ses çıkmazsa en iyisi paylaşıp okumak.. Ohh bahar temizliği yaptın yani mis gibi. Çiftlik mi ne güzel işte canım ya temiz hava kuşlar bört böcekler :) İlaçla dolaşcaksın artık :) Olmadı ben yardıma gelirim
Aleykümselam canım naber konuşmadık ne zamandır?
tessekurler canim bende severim hayvanlari ama iste evin icine filan ag yapmasalar iyi olacak :))
Allaha şükürler olsun iyiyim bitanm sen nasılsın görüşmeyeli
Dersler nasıl gidiyo
tessekurler canim bende severim hayvanlari ama iste evin icine filan ag yapmasalar iyi olacak :))
yok canim ya ilac fayda etmez artik yaz boyu ha bire supurmek lazim evi
sagolasinnn
Sorma yaaa onlar çok komikler çok telaşlılar
Örümcek yuvasını çok ozr yaparmış bozmamak lazım
Böceklerin iş başındaki halleri çok hoşuma gidiyo bazıları da ölü taklidi yapıyo çok komikler ya
Bende aynı işte ders çalışıyorum canım. Bir atlatsam rahatlayacağım.. Dua et bana n'olur güzel geçsin sınavlarım.. :18:
Yapacak bir şey yok o zaman canım.. Şimdi zor geliyorda yazın havalar güzelleşince enerji dolar için merak etme sen