Bakmadan Geçme Topiği :)

Sürekli yersek fena olurdu tabii :) Canımı istettiniz :KK56::KK56:

ay canım yazık sana yokmu etrafta künefe yapan biyerler :) ayrıca bende sürekli yapmıyom canım, nerden bulucam sürekli bunlar malzeme isteyen tatlılar.. ama şuanda ekmek kadayıfım yok değil hani :KK9: pişirilmeyi bekliyo

buarada oğluşum uyandı:KK55: size selamı var öpüyoruz sizi biz gidiyoruz şimdi sonra yine gelicez Alla a emanetsiniz :KK16:

buarada oğluşum uyandı:KK55: size selamı var öpüyoruz sizi biz gidiyoruz şimdi sonra yine gelicez Alla a emanetsiniz :KK16:

ay canım yazık sana yokmu etrafta künefe yapan biyerler :) ayrıca bende sürekli yapmıyom canım, nerden bulucam sürekli bunlar malzeme isteyen tatlılar.. ama şuanda ekmek kadayıfım yok değil hani :KK9: pişirilmeyi bekliyo

Var var olmaz mı çok güzel yapan bir yer var ama zaten hastayım diye ballı ne varsa yedim içtim dikkat etmem lazım artık :)

Sen ve bebeğinde Allaha emanetsin ablam.

İpatim senin istanbulda olduğunu bilmek daha yakın hissettirdi bana seni..
İstanbulun yeri benm için bambaşkadır..

İpatim senin istanbulda olduğunu bilmek daha yakın hissettirdi bana seni..
İstanbulun yeri benm için bambaşkadır..

e bizimde yerimizde başka olsun o zaman :) ay gelemedim dün ben buralara ama sizde pek uğrayamamışsınız galiba, neredesiniz kızlaaarrrr:26:

napiyim durucum bir pazar günü evde oğlumla başbaşayız :) babamız yine çalışıyo maalesef eve tıkıldık, sen napıyosun?

Allaha şükür bende iyiyim cnm evdeyim şuan birazdan işe gidicem..
Olsun cnm bi gün boş olduğunuzdada gezmelere çıkarsınız :KK16:

Allaha şükür bende iyiyim cnm evdeyim şuan birazdan işe gidicem..
Olsun cnm bi gün boş olduğunuzdada gezmelere çıkarsınız :KK16:

gezmeye çıkılıcak hava yok zaten istanbulda hava kapalı yağdu yağıcak :) sana kolay gelsin o zaman şimdiden canım :)

aaa hemşehri sayılırız kız bende uşaklıyım aslen :) anneciğim babsacığım ordalar :) bak gördünmü var bir çeken yan canıımmm toprağım :)

aaa hemşehri sayılırız kız bende uşaklıyım aslen :) anneciğim babsacığım ordalar :) bak gördünmü var bir çeken yan canıımmm toprağım :)

aaaa ne güzel ya egeliyiz ikimizde..
Demek bundan kaynaklıymış yakınlığımız
Uşak yakındır buraya kardeş şehir sayılır :KK31:
Bide dün gülenkalp in profiline bakmıştım denizli yazıyo
Eğer o da denizlideyse bak sen şu güzelliğe :KK16:
Hepimiz egeliyiz ozaman

aaaa ne güzel ya egeliyiz ikimizde..
Demek bundan kaynaklıymış yakınlığımız
Uşak yakındır buraya kardeş şehir sayılır :KK31:
Bide dün gülenkalp in profiline bakmıştım denizli yazıyo
Eğer o da denizlideyse bak sen şu güzelliğe :KK16:
Hepimiz egeliyiz ozaman

ya gördünmü sen, hep geçerim kütahyadan, hepde dururuz kütahya porselenin outlet mağazasında bayılıyorum oraya kendimden geçiyorum :) denizlide bir adım zaten :) bak hemşeride çıktık tamam gali gızlaaaa haden baken doplanın :)

ya gördünmü sen, hep geçerim kütahyadan, hepde dururuz kütahya porselenin outlet mağazasında bayılıyorum oraya kendimden geçiyorum :) denizlide bir adım zaten :) bak hemşeride çıktık tamam gali gızlaaaa haden baken doplanın :)

Hay sen çok yaşa emi :KK9::KK9:
Valla benm büyüklerim daha bi tadını çıkartırlar böle konuşurlarken
Süpersin yaa :KK9:
Güldürüpdurusun beniii :KK9:

X