Bakmadan Geçme Topiği :)

Canım gerçekten saygı duyulacak kadınsın. Eşini bu derece düşünmen çok güzel. Boş oturmayı sevmeyen insanlara bayılıyorum. Ablacım tebrik ederim seni bereketli olur işlerin inşallah.

Korkulacak ne var kız
Yaş 22 bnm

Al benden de o kadar :)

bende gelebilirmiyimmm aranıza :)

Gelene kapımız açık buyur hoşgeldin

bakmadan gecmiyorum ozaman

O zaman hep bak bekleriz :)

ayy çıtır bunlaarr :) maşallah ama gurur duydum, ne güzel gençlerimiz var yahuuuuu.. :) sevgili yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaaa :)

Sen daha çıtırsın ablam işleyen demir ışıldar sen ışıl ışılsın maşallah

Canım gerçekten saygı duyulacak kadınsın. Eşini bu derece düşünmen çok güzel. Boş oturmayı sevmeyen insanlara bayılıyorum. Ablacım tebrik ederim seni bereketli olur işlerin inşallah.

Korkulacak ne var kız
Yaş 22 bnm

Al benden de o kadar :)

bende gelebilirmiyimmm aranıza :)

Gelene kapımız açık buyur hoşgeldin

bakmadan gecmiyorum ozaman

O zaman hep bak bekleriz :)

ayy çıtır bunlaarr :) maşallah ama gurur duydum, ne güzel gençlerimiz var yahuuuuu.. :) sevgili yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramızaaa :)

Sen daha çıtırsın ablam işleyen demir ışıldar sen ışıl ışılsın maşallah

Allah razı olsun canım benim.. nerdesiniz kızlar siz yaa keşke istanbulda yakınlarımda falan olsanız ben size arada çay börek falan yapsam ders çalışmanın stresini atsanız :))) bende mutlu olsam.. :)

Allah razı olsun canım benim.. nerdesiniz kızlar siz yaa keşke istanbulda yakınlarımda falan olsanız ben size arada çay börek falan yapsam ders çalışmanın stresini atsanız :))) bende mutlu olsam.. :)

Ay ben bu fikre bayıldım yaaa
Çok sıcaksın çok sevdim seni
Hamarat hatun

Ay ben bu fikre bayıldım yaaa
Çok sıcaksın çok sevdim seni
Hamarat hatun

bende sizi sevdim kızlar sevmesem çağırırmıyım :) nolcak kardeşim gibi oldunuz bak :) ama o kadar hamarat değilim yani sonra hayal kırıklığına uğramayın :) sıradan orta halli falan işte..

Ne güzel olurdu ama ben istanbuldan 9-10 saat uzaklıktayım be ablacım

bende sizi sevdim kızlar sevmesem çağırırmıyım :) nolcak kardeşim gibi oldunuz bak :) ama o kadar hamarat değilim yani sonra hayal kırıklığına uğramayın :) sıradan orta halli falan işte..

Tevazuya gerek yok biz anladık senin hamarat olduğunu :) Sırf pasta börek için geliriz belki :)

Hertürlü kabülümüzdür

Son düzenleme:
Kızlaar nerdesiniz gelin de iki yol sohbet edek

ay uğraşıyom sabahtan beri.. ben bu işi kıvıramicam galiba yaa zormuş bu iş bitanesini yapmak yarım saatten fazla sürüyo.. ince işmiş bu.. yada altyapıyı doğru yapamadım ne biliim amaaann.. moralim bozuldu

Moral bozulacak bişey yok cnmm
Ben sana güveniyorum yaparsın
Yada başka bi alternatifi filan yokmu?
Nası bişi olduğunu da bilemedimki bilsem yorum yapıcam da:26:

bak şimdi anlatayım resimli olarak :)

bunu yapmaya çalışıyorum.. şöyle bişey yaptım altyapı olarak;

bu birleşim yerlerinden tutkalla yapıştırıyorum işte ama, ipler olması gereken yere tam gelmiyo bi taraf yukarda kaldı.. eşim gelsinde birde ona çaktırayım ben bunu :) o daha beceriklidir saolsun :)

ipati gelmiş paketin gözün aydın:)
zor dedin gözüm korktu şimdi..:44:

ya tatlım zor derken uğraştırıcı yani.. aslında ilk defa yaparken zorlanılıyo galiba.. bunu bi atlatınca elide alışır insanın, püf noktalarınıda buluyosun yaptıkça ama başlangıcı zor oldu gerçekten.. o resimdeki çivili tahtayı hazırlamak mesela.. gerçi kasnaklada yapılıyomuş ama benim gidip kasnak alıcak vaktim yoktu.. bende evdekileri değerlendirip tahtaya çivileri çaktım... bu sefer oluyo galiba, bitirincede resmini koyucam o zaman daha net anlaşılır sanırım :)

teşekkürler hoşbulduk bende artık kk üyesiyimmm... mutlu oldum bir an şu sınav stresi içinde :)

teşekkürler hoşbulduk bende artık kk üyesiyimmm... mutlu oldum bir an şu sınav stresi içinde :)

canım hoşgeldin aramıza.. ben topiğin ablasıyım sende öğrencisin galiba.. Allah zihin açıklığı versin kardeş, başarılar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…