Bildiğin yerden şaşmaYetenekli gadının hali başka oluyor işte çeşit çeşit Nuriye deniyor. Biz de Nuriye ne ola ki diye bakalım. :/
Ay benim zaten baklavada aldığım yer belli bir iki tane yer onun dışında ben de asla yemem. Zaten benim annem baklava açmaz, mecbur iyi bir hazıra talim
Nbş daha da beter hazır gıdaların hepsinde var aslında şeker orucuna girip şeker ihtiyacını meyve şekerinden (abartmadan) karşılayınca işlenmiş şekeri yiyemiyorsun ama uyuşturucu gibi mübarek bağımlılık yapıyorEsasında nbş de kullanılsa normal bildiğimiz şeker de kullanılsa şeker sağlıklı değil de,ne derler yasaklar tatlı geliyor
Özellkile kanser hücrelerini beslediği yazılıyor,yine de kopamıyoruz şekerden
Teşekkür ederim Habibte'mEline sağlık deyno mm maşallah harika görünüyor
Teşekkür ederim canım ,gerçekten çok pratik ve de yapması zevkli,şimdiden afiyet olsun sizedeynepnaz kuzum ellerine emeğine sağlık gerçekten çok pratik çok enfes bir tarif olmuş benim kızımda çok seviyor Allah izin verirse cumartesi bende yapacağım.
yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canımÇok güzel çok pratik olmuş gerçekten. Ben de sütlü Nuriyenin sütlü şerbetli baklava olduğunu bilmiyordum. Hiç de açıp bakmamışım ama çok güzelmiş. Ellerine sağlık deynebimmm
Siz yiyin ama ben listedeyim yiyemem .. geçen hafta öle bi hata yaptım.. miu saolsun küstü bana
ben yicem heps,n, yerim ki kahve de varBen zaten @MiuLego ya yaptım ,O seviyor diye kahve de yaptım yanına
Afiyet olsun kaptanım :))
ben yicem heps,n, yerim ki kahve de var
Teşekkür ederim Miulego'mEllerine sağlık deynebimmmmmmmmmmmmmm
Nasıl da tek tek ayrınıtlı anlatmışsın.. ben gibi beceriksiz bile mutfağa girse yapar sanırım anlatışınla senin.. sunum şahane tadı da enfestir eminim
ellerine sağlık
Ye tabii can boğazdan gelir
ben yicem heps,n, yerim ki kahve de var
Teşekkür ederimHarika olmuş deynepcim ellerine sağlık,başarılar diliyorum sanada yarışmada..
1 tabak verseneeeee
Afiyet olsun kaptanım :))
Teşekkür ederim Miulego'm
Evet ayrıntılı olmasına dikkat ettim ,yaparsın tabii zor değil,elmde açmadın sonuçta
Ye tabii can boğazdan gelir
Teşekkür ederim
Olsa dükkan senin ,bitti
Yapınca üçte birini eve bırakıp ,geri kalanını kaba koyup akşam çayına gittim
Yapayım ,yarım paket yufka kaldı zatenOlsun gene yap benim için
Yaraın bal şeker olsunn
Yapayım ,yarım paket yufka kaldı zaten
Baklava yufkasının böreğini ev halkı sevmedi,ama burmada güzel oluyor
Teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel olmuş mutlaka denicemyarışmada başarılar diliyorum...
Sevmiyorum zorla mı,ne etini ne sütünü,ne yoğurdunu,aynı ekilde koyun eti,sütü,yoğurdu da