Tatlı Tarifi Baklavalık Yufkadan Sütlü Nuriye Burma -Pınar Süt Sponsorluğunda

Bildiğin yerden şaşma

Nbş daha da beter hazır gıdaların hepsinde var aslında şeker orucuna girip şeker ihtiyacını meyve şekerinden (abartmadan) karşılayınca işlenmiş şekeri yiyemiyorsun ama uyuşturucu gibi mübarek bağımlılık yapıyor

AYyyyy beklediğim tarif gelmişşşşş bilgisayar açınca detaylı bakıcam yaşasınnnnnn

deynepnaz kuzum ellerine emeğine sağlık gerçekten çok pratik çok enfes bir tarif olmuş benim kızımda çok seviyor Allah izin verirse cumartesi bende yapacağım.
yarışmada başarılar dilerim.

Çok güzel çok pratik olmuş gerçekten. Ben de sütlü Nuriyenin sütlü şerbetli baklava olduğunu bilmiyordum. Hiç de açıp bakmamışım ama çok güzelmiş. Ellerine sağlık deynebimmm

Eline sağlık deyno mm maşallah harika görünüyor
Teşekkür ederim Habibte'm

deynepnaz kuzum ellerine emeğine sağlık gerçekten çok pratik çok enfes bir tarif olmuş benim kızımda çok seviyor Allah izin verirse cumartesi bende yapacağım.
yarışmada başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım ,gerçekten çok pratik ve de yapması zevkli,şimdiden afiyet olsun size

Çok güzel çok pratik olmuş gerçekten. Ben de sütlü Nuriyenin sütlü şerbetli baklava olduğunu bilmiyordum. Hiç de açıp bakmamışım ama çok güzelmiş. Ellerine sağlık deynebimmm
Teşekkür ederim canım ,ben de geçen sene öğrendim O da yine yarışmalar sayesinde,bahsi geçilince öğrenmiştim.

Ellerine sağlık deynebimmmmmmmmmmmmmm

Nasıl da tek tek ayrınıtlı anlatmışsın.. ben gibi beceriksiz bile mutfağa girse yapar sanırım anlatışınla senin.. sunum şahane tadı da enfestir eminim

ellerine sağlık

Teşekkür ederim Miulego'm
Evet ayrıntılı olmasına dikkat ettim ,yaparsın tabii zor değil,elmde açmadın sonuçta

ben yicem heps,n, yerim ki kahve de var
Ye tabii can boğazdan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…