Tesekkur ederimCanim sunumun çok hoş,ellerine sağlıkYarismada bol şanslar ❤
Yaa öyle olurdu ama kısmetEllerine emeğine sağlıkkeşke birlikte hem sohbet edip hem yeseydik o manzara ya karşı ne güzel olurdu başarılar dilerim
Tesekkur ederim canımCok lezzetli gorunuyor canim. Manzarali sunuma bayildim
Ellerine sağlık. Yarismada basarilar diliyorum.
H m başarılar dilerim bebeğim döktürmussunPratik ve kolay kurabiyemiz için malzemeler
2 paket burçak bisküvi
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardaği Antep fıstığı çekilmiş
2 adet yumurta akı
80 Gr sütlü çikolata
Eki Görüntüle 2794568
Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim. Derin bir kaba alalım üzerine yumurta beyazlarını, pudra şekerini ve Antep fıstığını koyalım. Bir kaşık yardımı ile karıştıralım.
Ellerimizi az ıslatıp
yuvarlıyoruz. Bu noktada eğer yuvarlanmayıp elinize yapışıyorsa biraz daha bisküvi ekleye bilirsiniz.
Eki Görüntüle 2794572 Eki Görüntüle 2794574
Tepsiye yağlı kağıt yerleştiriyoruz ve yuvarladığımız kurabiyeleri üzerine alıyoruz.
Fırınımızı 165 dereceye ayarlıyoruz ve SADECE 8 DAKİKA pişiriyoruz. Yani kurabiyenin altına bakın kızarmışsa çıkarın fırından. Soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya banıyoruz ve dilediğimiz gibi süslüyoruz.
Antep fıstığı yerine ceviz ve fındıklada deneyebilirsiniz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2794576
Eki Görüntüle 2794577
Eki Görüntüle 2794578
Eki Görüntüle 2794589
Eki Görüntüle 2794580
Eki Görüntüle 2794590
Herkese başarılar diliyorum..
Tesekkur ederim cihocum,H m başarılar dilerim bebeğim döktürmussunben sana yazmış miydim kız moralim çok bozuk
Kurabiyelere baksana yaaaTesekkur ederim cihocum,
Yok yazmadin sanırım niyeee kız moralin bozuk bakım
Amann kazanmakta var kaybetmekte maksat katılmakti sonuçta biri secilcek choom moralini bozma herkes birinci olmayacak zaten kısmetKurabiyelere baksana yaaanasıl moralim bozulmasın şunların arasında saka yapıyorum bebeğim ama her şakanin altında da..
Oyy ama yerim kiAmann kazanmakta var kaybetmekte maksat katılmakti sonuçta biri secilcek choom moralini bozma herkes birinci olmayacak zaten kısmethadi kendine gel git kurabiyeni yap
Oyy ama yerim kisağol kuzum valla yapcam şimdi hak eden kazansın be h mcim. Siz kazanırsanız uzulmem merve kazanırsa üzülürüm dermişim
Oyy ama yerim kisağol kuzum valla yapcam şimdi hak eden kazansın be h mcim. Siz kazanırsanız uzulmem merve kazanırsa üzülürüm dermişim
Bak buna gerçekten güldüm.Merve ağlayıp duruyor kıyamam
Oda patlacak birşeyler ama bakalım sonumuz hayirolsun
Aynen dostluk baki kalsın kazanilir da kaybedilir de
Sana da iyilik yaramıyor Merve gaz islemiyo sana yavBak buna gerçekten güldüm.
Ben sınava çalışmadım deyip 95 alan çocuk değilim yav. Benim sınavım iyi geçti yav deyip 45 alan çocuğum.
Dümdüklükten ölücem.Sana da iyilik yaramıyor Merve gaz islemiyo sana yav
Evet seni dumdukiye ilan ediyorumDümdüklükten ölücem.
Evet seni dumdukiye ilan ediyorum
Sağol halleyimEllerine emeğine sağlık, canım kaptanım
Kurabiyeler ve sunun ateş ediyor resmen
Tesekkur ederim kuzum ,Ellerine sağlık canım çok ama çok güzel duruyor