Bisküvi - Kurabiye Tarifi Baklava Kurabiye -Burçak Bisküvi Sponsorluğunda

Cok lezzetli gorunuyor canim. Manzarali sunuma bayildim
Ellerine sağlık. Yarismada basarilar diliyorum.

Reactions: H M
H m başarılar dilerim bebeğim döktürmussun ben sana yazmış miydim kız moralim çok bozuk

Tesekkur ederim cihocum,
Yok yazmadin sanırım niyeee kız moralin bozuk bakım
Kurabiyelere baksana yaaa nasıl moralim bozulmasın şunların arasında saka yapıyorum bebeğim ama her şakanin altında da..

Kurabiyelere baksana yaaa nasıl moralim bozulmasın şunların arasında saka yapıyorum bebeğim ama her şakanin altında da..
Amann kazanmakta var kaybetmekte maksat katılmakti sonuçta biri secilcek choom moralini bozma herkes birinci olmayacak zaten kısmet hadi kendine gel git kurabiyeni yap

Amann kazanmakta var kaybetmekte maksat katılmakti sonuçta biri secilcek choom moralini bozma herkes birinci olmayacak zaten kısmet hadi kendine gel git kurabiyeni yap
Oyy ama yerim ki sağol kuzum valla yapcam şimdi hak eden kazansın be h mcim. Siz kazanırsanız uzulmem merve kazanırsa üzülürüm dermişim

Oyy ama yerim ki sağol kuzum valla yapcam şimdi hak eden kazansın be h mcim. Siz kazanırsanız uzulmem merve kazanırsa üzülürüm dermişim
Merve ağlayıp duruyor kıyamam
Oda patlacak birşeyler ama bakalım sonumuz hayirolsun
Aynen dostluk baki kalsın kazanilir da kaybedilir de

Merve ağlayıp duruyor kıyamam
Oda patlacak birşeyler ama bakalım sonumuz hayirolsun
Aynen dostluk baki kalsın kazanilir da kaybedilir de
Bak buna gerçekten güldüm.
Ben sınava çalışmadım deyip 95 alan çocuk değilim yav. Benim sınavım iyi geçti yav deyip 45 alan çocuğum.

Bak buna gerçekten güldüm.
Ben sınava çalışmadım deyip 95 alan çocuk değilim yav. Benim sınavım iyi geçti yav deyip 45 alan çocuğum.
Sana da iyilik yaramıyor Merve gaz islemiyo sana yav

Ellerine emeğine sağlık, canım kaptanım
Kurabiyeler ve sunun ateş ediyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…