Tesekkur ederimEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Yok yaa çekilme katılmak eğlenceli yinede, yapmaya çalıştım birşeylerH M Ya bu sunum ne boyle bunudami yaptin
Ben cekilmeyimi düşünsem ne yapsam tarifler bomba gibi geliyo
Eline saglik canim cok guzel olmus mutlaka deneyecegim başarılar
Tam benim damak tadima gore bi tarif cok begendim gercektenYok yaa çekilme katılmak eğlenceli yinede yapmaya çalıştım birşeyler
Tesekkur ederim canım benm çok basit dene mutlaka
Afiyet olsun canim yaparsanTam benim damak tadima gore bi tarif cok begendim gercekteninsallah bi gun yaparim❣
Tuuut elimi burdan gideliiim.H M Ya bu sunum ne boyle bunudami yaptin
Ben cekilmeyimi düşünsem ne yapsam tarifler bomba gibi geliyo
Eline saglik canim cok guzel olmus mutlaka deneyecegim başarılar
Tesekkur ederim canımAman Allahim bu bu. Nedir bu
Ellerine saglik.
Dur kız gitmeyin çay içeceğiz daha sizin kuribilerde gelicekTuuut elimi burdan gideliiim.
Gel sağdan sağdan cıkalım şöyleTuuut elimi burdan gideliiim.
Hayat acımasız mervemBu kadar vicdansızlık olmaz H M hanım
Ellerine sağlık canım. Kurabiye de manzarada şahane. Yarışmada başarılar dilerimPratik ve kolay kurabiyemiz için malzemeler
2 paket burçak bisküvi
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardaği Antep fıstığı çekilmiş
2 adet yumurta akı
80 Gr sütlü çikolata
Eki Görüntüle 2794568
Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim. Derin bir kaba alalım üzerine yumurta beyazlarını, pudra şekerini ve Antep fıstığını koyalım. Bir kaşık yardımı ile karıştıralım.
Ellerimizi az ıslatıp
yuvarlıyoruz. Bu noktada eğer yuvarlanmayıp elinize yapışıyorsa biraz daha bisküvi ekleye bilirsiniz.
Eki Görüntüle 2794572 Eki Görüntüle 2794574
Tepsiye yağlı kağıt yerleştiriyoruz ve yuvarladığımız kurabiyeleri üzerine alıyoruz.
Fırınımızı 165 dereceye ayarlıyoruz ve SADECE 8 DAKİKA pişiriyoruz. Yani kurabiyenin altına bakın kızarmışsa çıkarın fırından. Soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya banıyoruz ve dilediğimiz gibi süslüyoruz.
Antep fıstığı yerine ceviz ve fındıklada deneyebilirsiniz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2794576
Eki Görüntüle 2794577
Eki Görüntüle 2794578
Eki Görüntüle 2794589
Eki Görüntüle 2794580
Eki Görüntüle 2794590
Herkese başarılar diliyorum..
Başka planlarım da vardı. Olmadı alsemYAAAAA BU NE BUUUUUUUUönce cantanem, şimdi sen... çekilicem yarışmadan haaaaaaa.
çok güzel olmuş. aşırı güzel. ellerine sağlık. başarılar dilerim h m ciğimmmmm
YAAAAA BU NE BUUUUUUUUönce cantanem, şimdi sen... çekilicem yarışmadan haaaaaaa.
çok güzel olmuş. aşırı güzel. ellerine sağlık. başarılar dilerim h m ciğimmmmm
Sağol canımm teşekkür ederimEllerine sağlık canım. Kurabiye de manzarada şahane. Yarışmada başarılar dilerim
Sağol canımİyikide yokum işte iyikidebu ne zalım elşerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş bol şanslar