Bakla Mucizesi

Ya bende deniycemhihoyyyt işe yarar gibi duruyo kızlar ama bi sorum olcak.Pamukla sürünce köklere nüfuz edermi kesin.Elimizle şöyle yedire yedire sürsek de olurmu?

nasıl kolayına gelirse öle sür şeker.. ben pamukla sürüyorum bol bol batırıyorum pamuğu daha iyi oluo gibi elinle batırıp sürmek zor olur bence.. ama pamukla iyice sürünce elinlede masajla yedirebilirsin..

kızlar benim kıllar çıkmaya başladı.galiba bakla işe yaramadı yaaaa.of offfff

arkadaşlar bakla kabuğunda selüloz var ,birde bağırsakları çalıştırıcı ,idrar attırıcı maddeler var ,bu bitki tek başına kılları yok etmeye yaramaz
sadece ibni sinanın kitabında geçmiyor,bikaç yabancı kaynaklı kitaptada bahsedilmiş bakla kabuğundan..
kılı besleyen bazı hormonlar var androjen hormonları ,sonra keratin,protein ,sebumlar var ,hepsini tek tek inhibe edecek etken maddeler gerekli,kılın yapısı çok güçlüdür ...
bende merak edip gerçekten etkilimi diye küçük bir bölgemde denedim ,sonuç malesef olumsuz

kızlar bende isyanlardayım fışkırdılar yine yaaa dolayısıyla önceki yorumum kendi kendini çürüttü son durum budursenağlama

bu da mı gol değil be senağlama

ben ilk kez denedim.10 günde çıkıyolar benim kıllarım.bugün 10 gün oldu ve kökleri görünmeye başlamış.ve yine simsiyah görünüyolar.yani tam çıkmadılar incelip incelmediklerini bilmiyorum ama kökleri siyah siyah oldu.buda herhangi bi değişiklik olmadığını gösteriyo ama tam çıkınca yine yazarım nasıl olduklarını

arkadaşlar insüline bağlı hormonel bi dengesizlik sebebiyle tüylenmesi olana bakla takviyesi belki geçici olarak kıl oluşumunu geciktirdi ,ama bakla da androjenleri bloke edecek etken madde yok,hayal kırıklığı olmasına bende üzüldüm(

Doğal bir yöntem... Şişe şişe ne sürdüğümüzü bilmemektense doğal yolları denemek bence daha faydalı. Karınca yağına umut bağlamıştım ama bakla benim gözümde daha ileri bir seviyeye geldi şuanda. İlk sürüş olduğu için etki etmemiştir belki kızlar

kızlar bende dün akşam ağda sonrası bakla suyu sürmeye başladım. ben şöyle bişey yaptım, bir bacağıma bakla suyu, diğer bacağıma guttu krem sürdüm. 3 seanstır gutto kullanıyodum, sanki aralar açıldı gibi geliyo bana. yada bazıları geç çıkıyo ben öyle zannediyorum. neyse 1 ay sonra sonucunu görücem. aradaki farkı merak ediyorum. tabi ben tek seferde sonuç alınacağını sanmıyorum. bikaç ay denemek lazım. sonuçlarımdan sizleri haberdar ederim.

ya ben memnun kaldım açıkçası
göbeğime denemiştim hatta yazmıştım buraya sonuç güzel mart ayından beri belli belirsiz yani
ama ben k.y.y da kullanıorum beraberinde belki ondandır

KIZLAR BEN DENEDıM XXXXXXXXXXXXX BAŞTA YAKTI..EVET TAMAMEN GEÇıRMıYOR ANCAK GÖZLE GÖRÜLÜR BıR AZALMA OLDU.ÜSTELıK BEN SADECE 2 GÜN SÜRDÜM. KOL ALTLARIMA DA YAPTIM ORDA DA AZALMA VARKı BEN KARINCA YUMURTASI DA DENEDıM BıODER DE DENEDıM NE HALT BULDUYSAM SÜRDÜM.AMA EN ıYıSı BAKLA OLDU.ŞıMDıııııııııı BAKLAYI ARTIK DONDURUCULARDA SAKLıCAM.ÇOOOK MUTLUYUM YAAAF.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar ben de denedim bunu sezonun son baklasıydı ve markette öylece bir sandık içinde kenarda duruyorlardı hemen 6 tane falan aldım. eve geldim akşam ağda yaptım (veet in bant ağdalarından) sonra baklaların 3 tanesini rondoya attım olmadı suyu çıkmadı kalan 3 tanesini meyva sıkacağında suyunu çıkarmayı başardım. Bacaklarıma çıkan suyu bol bol sürdüm ayıptır söylemesi 2-3 gün de yıkamadım öylece durdular bacağımda.
Bunu yaptığımda mayıs ayının 24 ü idi. Şu anda haziranın 4 ündeyiz ve ben hala çok rahatlıkla etek giyebilirim ki benim normalde ağda dayanma sürem 1 haftadır 1 haftanın sonunda 2 mm falan olmuş olurlardı. Beyaz tenli de olduğum için anında göze görünürdü siyah siyah biraz da kalınlar...ve bundan önce genç kızken jilet / tüy dökücü krem vs yaptığım için çok gürleşmişlerdi normal bir bayandakinden fazla var anlayacağınız gerçek bir sorun benim için.
Ama şu an çıkanlar o kadar ince ki görünmüyorlar. Öyle şaşkınlıkla bakıyorum...
11 gün oldu...

Bundan önce karınca yağı da kullanmıştım bioder de kullanmıştım açıkçası hiçbiri işe yaramadı. Artık bakla sezonu bitti tabi bundan sonra tuz limon a devam edicem onu da 1 kere yaptım bakladan önceki seansta faydasını gördüm gibi ama sabır istiyor.

ger.ekten mi :uhm: şu an ki durum ne merak ettim a.s.

bu baklayı ben de denemek istiyorum ama hamileyim...hamileyken kullansam bişey olur mu? kimyasal madde içermediğinden ciddi bir zarar vereceğini düşünmüyorum ama bebekte leke yapar mı acaba??

bir de karınca yumurtası yağı kremi hamilelikte kullanılıyor mu?? zaten çok çabuk çıkıyordu kıllarım hamileyken daha da hızlandılar yetişemiyorum almaya....offff nasıl bir derttir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…