canım baya bi incelme var kıl yapısında kökleride yumşamış sanki bir iki tanesinin kıl kökünü merak ettiğim için cımbızla çektim sanki kökte tutan bişey yokmuş gibi kayar gibi geldi cımbıza ve koyu renk olanlarda (kıl türevinde geçenler) sanki incelmiş ve tüğ gibiydi ve geç çıktı tekrar uyguladım bakalım ne olacak
bi arkadaşlarda kalanını napıyorsununz diye sormuş zaten 3 kabuk filan kullanılıyor en az yarım kilo alsan kalanıyla 2 porsiyonluk yemek çıkarkaydirigubbakcemile2
yine sorusu olan varsa cevaplayabilirim kıldan tüğden çektiğimi hiç bişeyden çekmedim topiği açan arkadaşa sonsuz teşekkürler onun sayesinde faydalanabildik bu bakladan bende merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim. bu arada dün semt pazarımız vardı ve bakla yine vardı pazarda kilosuda 50 kuruştu arkadaşlarkaydirigubbakcemile3 adamlar ne sattıklarının bi farkına varsalar eyvah eyvah-tatlicadiarzu-
arkadaşlar ben de denedim bunu sezonun son baklasıydı ve markette öylece bir sandık içinde kenarda duruyorlardı hemen 6 tane falan aldım. eve geldim akşam ağda yaptım (veet in bant ağdalarından) sonra baklaların 3 tanesini rondoya attım olmadı suyu çıkmadı kalan 3 tanesini meyva sıkacağında suyunu çıkarmayı başardım. Bacaklarıma çıkan suyu bol bol sürdüm ayıptır söylemesi 2-3 gün de yıkamadım öylece durdular bacağımda.
Bunu yaptığımda mayıs ayının 24 ü idi. Şu anda haziranın 4 ündeyiz ve ben hala çok rahatlıkla etek giyebilirim ki benim normalde ağda dayanma sürem 1 haftadır 1 haftanın sonunda 2 mm falan olmuş olurlardı. Beyaz tenli de olduğum için anında göze görünürdü siyah siyah biraz da kalınlar...ve bundan önce genç kızken jilet / tüy dökücü krem vs yaptığım için çok gürleşmişlerdi normal bir bayandakinden fazla var anlayacağınız gerçek bir sorun benim için.
Ama şu an çıkanlar o kadar ince ki görünmüyorlar. Öyle şaşkınlıkla bakıyorum...
11 gün oldu...
Bundan önce karınca yağı da kullanmıştım bioder de kullanmıştım açıkçası hiçbiri işe yaramadı. Artık bakla sezonu bitti tabi bundan sonra tuz limon a devam edicem onu da 1 kere yaptım bakladan önceki seansta faydasını gördüm gibi ama sabır istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?