Bakla Mucizesi

hah işte beklediğim cevaplar bunlar delikafadulden alıyorum yarın pazarda yoksa markete koşçam. denemek için alıp bakayım oluyosa gerçekten atarım buzluğa 1kg yeter bi sene kaydirigubbakcemile3 varya kurtulayım bu uyuz şeylerden ne dua edicem sana Şeniz
aldıktan sonra bi kere sürüp yıkamadan bekletiyosun canım öyle okudum ben sadece aldıktan sonra 1 kere.yerimseniben 1 arkadaş 3gün sürdüm yazmıştı ama önce sen 1 kere sür bak bakalım ne alemde.az çıktıysa bi kaçtane daha sıksaydın keşke

meyve suyu sıkacağımız olmadığı için blendırda ezdim 15 baklayı yarım saat bekledim sulansın die sonra ağdamı yaptım sabunla yıkadım güzelceneem :icecream: sonna sıktım bi kaba baklanın suyunu baya bi çıktı 1 bardak kadar sürdüm bacama koltuk altıma :1rolleyes:
eğerki kıllarım giderse 10 kilo bakla alıp suyunuda çıkartıp herkese kıl azaltıcı formul die satcam 20 tl ye :lepi:
1 ay bedava kullanım beyenmeyen geri getirsin parasını vercem diymde daha inandırıcı ossun :icecream:

ay kızlar bende uygalamak ıstıyorum ama hamıleyım bısey olurmu merak ettım?bebegımın yuzunde leke fakan olmaz dımı?ay ne bıleyım kocakarı lafları ama ınsan endıse edıyo işte..

arkadaşlar bugün yapma şansım oldu.dolunayı bekleyemedim.çişi denicektim.baklayı denedim.umarım sonuç alırım değilse çok üzülürüm.bundn sonuç alamazsm çişi denicem

arkadaşlar benim bi önceki mesaj tarihim 27.04 ve bugün 2.seansımı uyguladım ve deneyin derim. paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum.a.s.

arkadaşlar merak ettim baklanın kabuğunun suyunu çıkarıyoruz da, içini ne yapıyosunuz. bende denemek istiyorum. ben karınca yumurtası kremi kullanıyodum ama bu çok ilgimi çekti. bi bacağıma karınca yumurtası kredi, bi bacağıma da bakla suyunu denicem. böylece sonuçları daha iyi örürüm. kabuğun suyunu çıkarıcam ama içini de çöpe atmak istemiyorum. içini ne yaptığınızı merak ettim.

kızlar bende aldım bugün bakla hafta başında yapmıştım yüzüme sir ağda ama acayip sivilcelendi yüzüm. bende hafta başından beri bepanten krem sürdüm sizilceler düzeldi ama busefer tüyler hemen uzadı korkuyorum tekrar ağda yapmaya şimdi sürsem baklayı yinede sonuç verirmiki bilemedim (

tuba75 nasıl çıktı peki canım?

canım baya bi incelme var kıl yapısında kökleride yumşamış sanki bir iki tanesinin kıl kökünü merak ettiğim için cımbızla çektim sanki kökte tutan bişey yokmuş gibi kayar gibi geldi cımbıza ve koyu renk olanlarda (kıl türevinde geçenler) sanki incelmiş ve tüğ gibiydi ve geç çıktı tekrar uyguladım bakalım ne olacak
bi arkadaşlarda kalanını napıyorsununz diye sormuş zaten 3 kabuk filan kullanılıyor en az yarım kilo alsan kalanıyla 2 porsiyonluk yemek çıkarkaydirigubbakcemile2
yine sorusu olan varsa cevaplayabilirim kıldan tüğden çektiğimi hiç bişeyden çekmedim topiği açan arkadaşa sonsuz teşekkürler onun sayesinde faydalanabildik bu bakladan bende merak eden arkadaşlara yardımcı olmak isterim. bu arada dün semt pazarımız vardı ve bakla yine vardı pazarda kilosuda 50 kuruştu arkadaşlarkaydirigubbakcemile3 adamlar ne sattıklarının bi farkına varsalar eyvah eyvah-tatlicadiarzu-

kızlar meyve suyu sıkıcana gerek falan yok . baklayı ikiye ayırın içindeki çekirdekleri çıkarın iç tarafını ,ikiye ayırdığınız diğer baklaya sürün birazcık hemen sulanıyo Baklayı direk bacanıza sürüncede suyu çıkıyo ben artık böle yapcam hadi kolay gele kaydirigubbakcemile3

iki fikir denemek lazım sağol.

şu bakla işe yarayacak mı çok merak ediyorum, şu an beklemedeyimalkisalkisalkis

ay çok merak ettim işe yarıcak mı.. denemek amaçlı evde bakla vardı hemen yaptım dudak üstüme sürdüm etki görürsem bacaklarımdada denicem.. bilgi veren arkadaşa teşekkürleralkisalkisalkis

kızlar bende bikini bölgesine denedim bu baklayı 1 ay kadar oldu sanırım.. tüyleri geç çıkardığı kesin ve sanki hafif incelme var gibi.. 3 4 gün sonra 2. seansı yapacağım umarım işe yarar... gelişmeleri yazarım yine..

kızlar eğer dedikleriniz herkeste geçerliyse bir mucizeye şahit oluyor bende alıp denicem bakalım nasıl oluyor ???

cnm ozelden msj atılmıo sana
merak ettım sonucları ne oldu yazarmısın ?
işe yaradımı gercekten
hihoyyyt

kızlar bende denemiştim.8 gün oldu.normalde kökleri şimdiden çıkmaya başlamıştı.ama daha hiç bi tüy çıkmadı.yeni alınmış gibi.ben bacaklarımda ve bikini bölgesinde denedim.koltuk altımada çişi denemiştim(ıyyyyy)onlar 1 hafta da çıktı.baklaya devam edecem.yine sonuçları yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…