hah işte beklediğim cevaplar bunlar delikafadulden alıyorum yarın pazarda yoksa markete koşçam. denemek için alıp bakayım oluyosa gerçekten atarım buzluğa 1kg yeter bi sene kaydirigubbakcemile3 varya kurtulayım bu uyuz şeylerden ne dua edicem sana ŞenizKış için derin dondurucunuza yada buzluğunuza koyun poşetleyip. Kışa baklanız hazır. Kızlar kıllarım gitti desem:))) Kesinlikle deniyorsunuz... Birde yıkamanıza gerek yok dursun o şekilde.Rabbim hepimizden razı olsun. Teşekkür ederim..:)
aldıktan sonra bi kere sürüp yıkamadan bekletiyosun canım öyle okudum ben sadece aldıktan sonra 1 kere.yerimseniben 1 arkadaş 3gün sürdüm yazmıştı ama önce sen 1 kere sür bak bakalım ne alemde.az çıktıysa bi kaçtane daha sıksaydın keşkebende denemeye başladım bugun... baklanın suyu pek çıkmadı az su ilaves yaptım :dance: etkisi azaltır heralde azıcık mirmirmirmir
gunde kaç sefer suruyoruz bunu bir kez sürmek yeterl mi elimizde pamukla mı gezmeliyiz
bilen cevaplarsa çokkkkkkkk sevinirima.s.
kızlar bende bu kıl tüğ meselesinden felaket bişekilde bezmiş biriyim kendimi artık mahmure gibi hisseder oldum (bir elinde ayna bir elinde cımbız)kaydirigubbakcemile3 bugün alırım iki gün sonra simsiyah fışkırır resmen kuaföre gidip ayda bir kaş aldıranlara hep hayranlıkla bakmışımdır benim hiç öyle bir lüksüm olmadı iki günde bir kuaföre gidememki neyse tüğleri fışkıran biri olarak ben bugün dudak üstüne denedim katı meyve sıkacağım bozuk olduğu için robotta 3 tane bakla kabuğunu iyice çektim sonra elimle alıp sıktım posayı attım ve 3 yemek kaşığı kadar su çıktı bunuda direk elimle dudak üstüne sürdüm tahriş veya kararma yada herhangi bi koku olmadı ve sürdükten 1 saat sonra filandı hiç yıkamadan markete gittim belli değil yaniibenim tüğlerin azminden dolayı maksimum 3 gün sonra baklanın mucizesi tek seans da çözüm oluyormu anlıycam bakalım
tuba75 nasıl çıktı peki canım?
kızlar meyve suyu sıkıcana gerek falan yok . baklayı ikiye ayırın içindeki çekirdekleri çıkarın iç tarafını ,ikiye ayırdığınız diğer baklaya sürün birazcık hemen sulanıyo Baklayı direk bacanıza sürüncede suyu çıkıyo ben artık böle yapcam hadi kolay gele kaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar. Yüzümüzdeki veya vücudumuzun belli bölgelerindeki fazlalık kıllar için öncelikle hormon testi yaptırıp, kendinizde polikistik over oluk olmadığına baktırmanızı tavsiye ediyorum. Zira hormonları bozulmuş bir vücut yada polikistik over taşıyan bir vücutda kıl oluşumunu tamamen önleyebilmek için öncelikle bu hastalıkların tedavi edilmesi gerekiyor.
Şimdi gelelim bakla olayına. Annemde bitkilerin tedavi gücüyle ilgili bir kitap var, annem bu olaya acayip derecede kendini kaptırmış bir durumda. Kitabı okurken, İbn-i Sina nın istenmeyen tüyleri için bakla ile yapılan tedaviyi okumuş. Benimde polikistik overimden dolayı çene ve boyun bölgemde kıllar var maalesef.
Tarifi şu. Taze yeşil baklayı iyice yıkadıktan, sadece yeşil kabuklarını katı meyva sıkacağında sıkıyorsunuz. Yarım kahve fincanı elde edesiye kadar sıkın ki bu yaklaşık 3 kabuktur. Bunu pamukla bir güzel kıllı bölgelerinize sürün. Bunu yaparken dikkat edeceğiniz husus şudur. Önce yüz bölgenizdeki kıllarızı temizliyorsunuz ve bu suyu temiz cilde uyguluyorsunuz. Yani cildiniz kıllarından arınmış olacak.
Geçen hafta bunu uyguladım, sadece 1 gün. Tüm hafta kendimi gözlemledim ve çıkma oranı %70 azaldı diyebilirim. Bugün kıllarıma baktım, çok kalın çıkan ve hemen uzayan kıllarr neredeyse hiç uzamamış, uzayanlarda o kadar ince ve silik çıkmışki almakda zorlandım desem yeridir. Bugün tekrar sürdüm bakla suyu, bakalım gelecek hafta ne olacak. Herkeze tavsiye ediyorum fakat bu tür tedavilere alerjiniz varsa bilemem, gerçi alerjik bir reaksiyon yaratacağını sanmıyorum. Yüzümde olumlu sonuçları kalıcı olarak alırsam, vücudumada uygulamayı düşünüyorum. Deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?