Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakla Mucizesi
- Konu Sahibi aiShwaRya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
eminik mevsimi gecti sanirim ama benim bir baska sorunum var arkadaslar :çok üzgünüm::çok üzgünüm: bende baklanin yesil kabugunu ince ince dogradim (meyva suyu sikacagi olmadgi icin ) sonra havanda dövdüm ama bende yesil degil siyah bir su cikti :çok üzgünüm: anliyamadim gitti ben ama döverken icine limon SIkmistim ondan dolayimi acaba hic anlamadim yardimci olurmusunuz lütfen :çok üzgünüm::çok üzgünüm::enbuyukkk:
- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
bakla pazarlarda ve birçok markette şuanda bulunabiliyor
baklanın suyunun siyahlaşması normal ,sıktığınızda bi işlem görüyor çünki ,renk hemen değişir siyaha doğru,birde dikkat edin giysilerinize değdiğinde rengi kolay kolay çıkmıyor
ay cok saol bebekbeklerken bende düsünmeye basladim bu baklanin biraz kart oldugundan dolayimi böyle siyah cikti yani bir etki etmiycek sanmistim korkmustum saol canim :1hug::dance:sırnaşık şeysırnaşık şey:teytey::enbuyukkk:
- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
önemli değil
umarım faydasını görürsün
ben şahsen etkili olabileceğini sanmıyorum hiç(
canim belki hakli olabilirsin ama denemektn zarar gelmez bence bide ben buna güveniyorum bir yerde cünkü ibni sinanin bir tarifi ondan dolayi denemekte fayda var zaten konuyu acan arkadas bir basari elde etmis bende denigcem olursa buraya kesinlikle gelismeleri yazarim o zaman belki sende ikna olur denersin :1hug:sırnaşık şey:dance::teytey: kurtulcaz insallah hepimiz tüylerimizden :dance::enbuyukkk:
bende birkez denedim ,buraya yazmıştım ,bendeki etki kıllarım çok parlak olmuştu ,yani canlılık gelmişti hemen bıraktım devam etmeyi,bu tarif sadece ibni sinanın kitabında geçmiyor,başka bikaç kitapta daha geçtiğini duydum,sizde kendiniz deneyip görün ,etkisi sizlerde nasıl olur bişey diyemeyeceğim ama ben kesinlikle çözüm olacağını sanmıyorum diyorum tekrar.
- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
arkadaslar bugün birince seansimi yaptim sırnaşık şey önce koltuk altlarimi ve bacaklarimi agda ile temizledim sonra bakla suyunu bol bol sürdüm bacaklarim yapis yapis oldu biraz bide azcik yakar gibi bir his uyandirdi bunun disinda bekliycem bakalim fayda etcekmi baska sonuc alan arkadaslar tecrübelerini yazarlarsa cok sevinirim nice tüysüz günlere insallah:teytey::teytey::teytey:
arkadaslar bugün birince seansimi yaptim sırnaşık şey önce koltuk altlarimi ve bacaklarimi agda ile temizledim sonra bakla suyunu bol bol sürdüm bacaklarim yapis yapis oldu biraz bide azcik yakar gibi bir his uyandirdi bunun disinda bekliycem bakalim fayda etcekmi baska sonuc alan arkadaslar tecrübelerini yazarlarsa cok sevinirim nice tüysüz günlere insallah:teytey::teytey::teytey:
gelişme yok mu:asigim:
- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
arkadaslar sonuclari yazacam demistim baska arkadaslar yazsin diye rica etmistim bir arkadasimiz 2 kere yapmis olumlu sonuc almis arkadaslar ben bakla varken bol bol aldim suyunu yaptim derin doruncuda muhafaza ediyorum ve gercekten gazada getirmek istemiyorum ama sonucta ucuz deniyebilriisniz ama kolumun alti cok sasirdim bugün tam 1 ay oldu ve kolumun altinda tek tük 3-4 tüy kil artik neyse cikti sasirdim gercekten bacaklarimda ise tüy cikti kil siyah cikmadi daha halen memnun kaldim denemek isteyenler denesin ibni sinanin tavsiyeyi oldugu icin ben sahsen güveniyorum ama herkezde belki ayni etkiyi göstermeyebilir deniyelim görelim arkadaslar nice tüysüz günlere insallah bu ara hepinizin gecmis berat kandili mübarek olsun
TheShe
Baklanın kıllı olduğunu düşününce mantıklı aslında..
Biliyosunuz meyve ve sebzeler hangi organa iyi geliyorsa ona benziyorlar..
Bu da öyle olabilir, hatta benim aklıma şeftali de geldi, o da kıllı ya o da iyi gelebilir mi acaba
şeftaliyi yıkadığımızda tüyleri yok oluyo biz yıkadığımızda olmuyo etkisi olmayabilir delikafadulden :)))))))))))
Baklanın kıllı olduğunu düşününce mantıklı aslında..
Biliyosunuz meyve ve sebzeler hangi organa iyi geliyorsa ona benziyorlar..
Bu da öyle olabilir, hatta benim aklıma şeftali de geldi, o da kıllı ya o da iyi gelebilir mi acaba
şeftaliyi yıkadığımızda tüyleri yok oluyo biz yıkadığımızda olmuyo etkisi olmayabilir delikafadulden :)))))))))))
ya bende hormon bozuklugu var herkes kılo alıyo bu hastalıkta ama ben ufacıgım veee ters orantılı olarak kıllı. tum vucudum ya lanet olsun yumak seklınde dolasıyorum.ben kılo ıle kıllanmanın bı alakası varmı onu ogrenmek ıstıyorum ona gore kılo alacam yada ıyıce yok olacammmmm