Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakla Mucizesi
- Konu Sahibi aiShwaRya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bu baklayı ben de denemek istiyorum ama hamileyim...hamileyken kullansam bişey olur mu? kimyasal madde içermediğinden ciddi bir zarar vereceğini düşünmüyorum ama bebekte leke yapar mı acaba??
bir de karınca yumurtası yağı kremi hamilelikte kullanılıyor mu?? zaten çok çabuk çıkıyordu kıllarım hamileyken daha da hızlandılar yetişemiyorum almaya....offff nasıl bir derttir bu
bakla için bişey diyemeyeceğim fakat karınca yumurtası yağı vb hiç bir kıl yok edici ürün gebelik ve emzirme döneminde kullanılmamalıdır ,lokal yada oral......
Sevgili bayanlar ben her şeyin doğada var olduğunu düşünerek bayan arkadaşımın önerdiği baklayı anlattığı şekliyle uyguladım, yaklaşık 5 kere bu baklayı bacaklarıma sürdüm ve hala sürmeyede devam ediyorum...sonuç inanılmaz diyebilirim sürdükten sonra iki gün bacağımda baklayı yıkamadan bekletiyorum.cildiniz tuzlu denize girmiş gibi kuruyor.kıl kökleri alındıktan sonra karıncalanma başlıyor.Her geçen gün tüyler çıktığında,kıl köklerinin oldukça inceldiğini görüyorum .veee bu sonuçu elde ettiğim için seviniyorum size tavsiyem tüylerinizi alın ve sıkılmış bakla suyunu sürüp aldığınız bölgeyi 1 veya 2 gün bekletin...Bayan arkadaşımada önerisi için tşkler....tüysüz günler diliyorum :lepi:
Sevgili bayanlar ben her şeyin doğada var olduğunu düşünerek bayan arkadaşımın önerdiği baklayı anlattığı şekliyle uyguladım, yaklaşık 5 kere bu baklayı bacaklarıma sürdüm ve hala sürmeyede devam ediyorum...sonuç inanılmaz diyebilirim sürdükten sonra iki gün bacağımda baklayı yıkamadan bekletiyorum.cildiniz tuzlu denize girmiş gibi kuruyor.kıl kökleri alındıktan sonra karıncalanma başlıyor.Her geçen gün tüyler çıktığında,kıl köklerinin oldukça inceldiğini görüyorum .veee bu sonuçu elde ettiğim için seviniyorum size tavsiyem tüylerinizi alın ve sıkılmış bakla suyunu sürüp aldığınız bölgeyi 1 veya 2 gün bekletin...Bayan arkadaşımada önerisi için tşkler....tüysüz günler diliyorum :lepi:
bende hamileyim vede pko var.
çenemde erkek sakalına yakın siyah kıllar var.
ağda bile zor alıyo.
hormonlarım bozuk değil.
sadece aralarındaki oranda dengesizlik varmış...
bu kıllardan yıldım bıktım usandım nefret ediyorum....
bu arada baklanın içini mi sıkıcaz dış kabuğunu mu????
cvp yazarsanız tşkkkk...
çenemde erkek sakalına yakın siyah kıllar var.
ağda bile zor alıyo.
hormonlarım bozuk değil.
sadece aralarındaki oranda dengesizlik varmış...
bu kıllardan yıldım bıktım usandım nefret ediyorum....
bu arada baklanın içini mi sıkıcaz dış kabuğunu mu????
cvp yazarsanız tşkkkk...
E
enya78
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar..benimde tüylerle başım dertte malesef bıkmış durumdayım pko hastasıyım malluum..bende baklayı kullanmak istiyorum sormak istediğim ağdayla değilde iple yüzümü aldırsam ve bakla suyunu uygulasam olurmu acaba..ağda yüzümde sivilce yapıyor bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirm..en azından yüzümdeki tüylerden kurtulurum..
enya78 kıllarını kökünden aldığın sürece sorun yok , ağda ip cımbız epilasyon aletiyle al hangisi mevcutsa yeterki kıl kökünden çıksın aldıktan sonra 2 baklayı meyve suyu sıkıcağından geçir yüzüne sür çok basit bi işlem ...
bizde meyve suyu sıkıcağı olamdığı için baklanın içini açıyorum fasülyeye benzer taneciklerini çıakrıyorum direk iç tarafını yüzüme sürüyorum bayada içi sulu meyve suyu sıkıcağından geçirmeme gerek kalmıyo...3 hafta önce almıştı annem baklayı hala çürümemiş çokta dayanıklı bi sebze :lepi:
bizde meyve suyu sıkıcağı olamdığı için baklanın içini açıyorum fasülyeye benzer taneciklerini çıakrıyorum direk iç tarafını yüzüme sürüyorum bayada içi sulu meyve suyu sıkıcağından geçirmeme gerek kalmıyo...3 hafta önce almıştı annem baklayı hala çürümemiş çokta dayanıklı bi sebze :lepi:
cangum senin sorunu anlayamadım
bu arada baklanın içini mi sıkıcaz dış kabuğunu mu???? die sormuşsun..
içi dışı ne farkederki hadi dışını sıkmaya kalkışsak hiç olurmu ..yapilmicak bi işlem
direk meyve suyu sıkıcana atıyosun baklanın içindeki tanecikleri çıakrdıktan sonra
ağda cımbız epilatör makinesiyle kıl kökünden almak şartıyla Bacakalrına yüzüne vs güzelce uyguluyosun hepsi bu
bu arada baklanın içini mi sıkıcaz dış kabuğunu mu???? die sormuşsun..
içi dışı ne farkederki hadi dışını sıkmaya kalkışsak hiç olurmu ..yapilmicak bi işlem
direk meyve suyu sıkıcana atıyosun baklanın içindeki tanecikleri çıakrdıktan sonra
ağda cımbız epilatör makinesiyle kıl kökünden almak şartıyla Bacakalrına yüzüne vs güzelce uyguluyosun hepsi bu
:kedi:
yıkamana gerek yok, ne koku ne leke bırakmıyoopuyorumnanaktan
arkadaslar aldiktan sonra aldiginiz bolgeye suyla yikiyormusunuz bu kionuda yardimci olurmusunuz
yıkamana gerek yok, ne koku ne leke bırakmıyoopuyorumnanaktan
cimcime eses bende yaradı galiba bacaklarımdaki kıllar seyrek çıkmaya başladı
iyice uzattım baklayı sürmeden önce bütün kökler uzadı sonra aldım bacakalrımı baklayıda sürdüm bütün kıllar aynı sürede uzamadı şimdiye kadar hepsi birden çıkması lazımdı.
bu arada bakla mevsimi geçti galiba :uhm:
bu hafta pazarı didik didik etmem lazım :icecream:
iyice uzattım baklayı sürmeden önce bütün kökler uzadı sonra aldım bacakalrımı baklayıda sürdüm bütün kıllar aynı sürede uzamadı şimdiye kadar hepsi birden çıkması lazımdı.
bu arada bakla mevsimi geçti galiba :uhm:
bu hafta pazarı didik didik etmem lazım :icecream:
arkadaslar aldiktan sonra aldiginiz bolgeye suyla yikiyormusunuz bu kionuda yardimci olurmusunuz
Tabi ağdayı kastediyosun sanırım.Ağdalı bölgeyi temizle su,sabun vs. ile. Sonra açık gözeneklere sürülüyor bakla suyu.