• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakla Mucizesi

bu baklayı ben de denemek istiyorum ama hamileyim...hamileyken kullansam bişey olur mu? kimyasal madde içermediğinden ciddi bir zarar vereceğini düşünmüyorum ama bebekte leke yapar mı acaba??

bir de karınca yumurtası yağı kremi hamilelikte kullanılıyor mu?? zaten çok çabuk çıkıyordu kıllarım hamileyken daha da hızlandılar yetişemiyorum almaya....offff nasıl bir derttir bu

bakla için bişey diyemeyeceğim fakat karınca yumurtası yağı vb hiç bir kıl yok edici ürün gebelik ve emzirme döneminde kullanılmamalıdır ,lokal yada oral......

Sevgili bayanlar ben her şeyin doğada var olduğunu düşünerek bayan arkadaşımın önerdiği baklayı anlattığı şekliyle uyguladım, yaklaşık 5 kere bu baklayı bacaklarıma sürdüm ve hala sürmeyede devam ediyorum...sonuç inanılmaz diyebilirim sürdükten sonra iki gün bacağımda baklayı yıkamadan bekletiyorum.cildiniz tuzlu denize girmiş gibi kuruyor.kıl kökleri alındıktan sonra karıncalanma başlıyor.Her geçen gün tüyler çıktığında,kıl köklerinin oldukça inceldiğini görüyorum .veee bu sonuçu elde ettiğim için seviniyorum size tavsiyem tüylerinizi alın ve sıkılmış bakla suyunu sürüp aldığınız bölgeyi 1 veya 2 gün bekletin...Bayan arkadaşımada önerisi için tşkler....tüysüz günler diliyorum :lepi:

Sevgili bayanlar ben her şeyin doğada var olduğunu düşünerek bayan arkadaşımın önerdiği baklayı anlattığı şekliyle uyguladım, yaklaşık 5 kere bu baklayı bacaklarıma sürdüm ve hala sürmeyede devam ediyorum...sonuç inanılmaz diyebilirim sürdükten sonra iki gün bacağımda baklayı yıkamadan bekletiyorum.cildiniz tuzlu denize girmiş gibi kuruyor.kıl kökleri alındıktan sonra karıncalanma başlıyor.Her geçen gün tüyler çıktığında,kıl köklerinin oldukça inceldiğini görüyorum .veee bu sonuçu elde ettiğim için seviniyorum size tavsiyem tüylerinizi alın ve sıkılmış bakla suyunu sürüp aldığınız bölgeyi 1 veya 2 gün bekletin...Bayan arkadaşımada önerisi için tşkler....tüysüz günler diliyorum :lepi:

cnm arkadaslar bu yontemi nasil yapiyorsun agdayla temizlendikten sonra bacak larinizi yikiyormusunuz yoksa hic yikamadan direk bakla suyunumu suruyorsunuz ve 2 -3 gun yikamadan bekliyormusunuz yontemi acik bir sekilde yazarsaniz cok sevinirim nice kilsiz gunlere

denicem bende acaba cımbızla alınan kaşlarımıza da sürsek işe yararmı CADIARZU

bende hamileyim vede pko var.
çenemde erkek sakalına yakın siyah kıllar var.
ağda bile zor alıyo.

hormonlarım bozuk değil.
sadece aralarındaki oranda dengesizlik varmış...
bu kıllardan yıldım bıktım usandım nefret ediyorum....

bu arada baklanın içini mi sıkıcaz dış kabuğunu mu????
cvp yazarsanız tşkkkk...

merhaba arkadaşlar..benimde tüylerle başım dertte:( malesef bıkmış durumdayım pko hastasıyım malluum..bende baklayı kullanmak istiyorum sormak istediğim ağdayla değilde iple yüzümü aldırsam ve bakla suyunu uygulasam olurmu acaba..ağda yüzümde sivilce yapıyor bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirm..en azından yüzümdeki tüylerden kurtulurum..

enya78 kıllarını kökünden aldığın sürece sorun yok , ağda ip cımbız epilasyon aletiyle al hangisi mevcutsa yeterki kıl kökünden çıksın aldıktan sonra 2 baklayı meyve suyu sıkıcağından geçir yüzüne sür çok basit bi işlem ...

bizde meyve suyu sıkıcağı olamdığı için baklanın içini açıyorum fasülyeye benzer taneciklerini çıakrıyorum direk iç tarafını yüzüme sürüyorum bayada içi sulu meyve suyu sıkıcağından geçirmeme gerek kalmıyo...3 hafta önce almıştı annem baklayı hala çürümemiş çokta dayanıklı bi sebze :lepi:

cangum senin sorunu anlayamadım

bu arada baklanın içini mi sıkıcaz dış kabuğunu mu???? die sormuşsun..

içi dışı ne farkederki hadi dışını sıkmaya kalkışsak hiç olurmu ..yapilmicak bi işlem

direk meyve suyu sıkıcana atıyosun baklanın içindeki tanecikleri çıakrdıktan sonra
ağda cımbız epilatör makinesiyle kıl kökünden almak şartıyla Bacakalrına yüzüne vs güzelce uyguluyosun hepsi bu :delphin:

arkadaşlar inş işe yarar yaa ben ilkez aldırıcam yüzümü iple ve baklayıda sürecem ama bu sefer bide işe yaramassa yüzüm ne olcak yaaw:( ilkez aldırıcam endişeliyim inş..kurtulurum offf bıktım bu tüylerden yaaa:(

ablalarım harıkaasınız sabahtan berı okuyorum ıstenmeyen tuylerle alakalı yorumlarınızı acılan konuları takuıp edıyorum sayfa sayfa okudm desem yerıdır :D
Allah ıyılıgınızı versın kımı zaman guldum kımı zaman şaşırdım hepsını denıcem ne cıkar kı dımı:D

cimcime eses bende yaradı galiba bacaklarımdaki kıllar seyrek çıkmaya başladı
iyice uzattım baklayı sürmeden önce bütün kökler uzadı sonra aldım bacakalrımı baklayıda sürdüm bütün kıllar aynı sürede uzamadı şimdiye kadar hepsi birden çıkması lazımdı.
bu arada bakla mevsimi geçti galiba :uhm:
bu hafta pazarı didik didik etmem lazım :icecream:

Back