Bakla Mucizesi

kızlar bende bu kıl tüğ meselesinden felaket bişekilde bezmiş biriyim kendimi artık mahmure gibi hisseder oldum (bir elinde ayna bir elinde cımbız)kaydirigubbakcemile3 bugün alırım iki gün sonra simsiyah fışkırır resmen kuaföre gidip ayda bir kaş aldıranlara hep hayranlıkla bakmışımdır benim hiç öyle bir lüksüm olmadı iki günde bir kuaföre gidememki neyse tüğleri fışkıran biri olarak ben bugün dudak üstüne denedim katı meyve sıkacağım bozuk olduğu için robotta 3 tane bakla kabuğunu iyice çektim sonra elimle alıp sıktım posayı attım ve 3 yemek kaşığı kadar su çıktı bunuda direk elimle dudak üstüne sürdüm tahriş veya kararma yada herhangi bi koku olmadı ve sürdükten 1 saat sonra filandı hiç yıkamadan markete gittim belli değil yanii benim tüğlerin azminden dolayı maksimum 3 gün sonra baklanın mucizesi tek seans da çözüm oluyormu anlıycam bakalım

kızlar valla bende bugün gittim aldım baklayı.yarın denicem 10 günde falan çıkıyo benim tüylerim.bakalım 10 günü geçecekmi.sonuçlarını yazarım.

kızlar ben dün göbeğime denedim 5-6 tane çok kalın çıkan kıl vardı onlara etki etsin diye sürdüm gelişmeleri paylaşacağım sizinle bakalım ne zaman ve ne şekilde çıkacak

merhaba arkadaşlar yukarıdaki mesajı 24 martta yazmıştım o günden itibaren 3 gün bakla suyunu sürdüm sonuç gerçekten çok güzel 1 aydan fazla zaman oldu ve göbeğimde tüylenme yok ki benim anında simsiyah kalın şekilde çıkardı. sadece 1 seans uyguladım işe yaradı vücudumun diğer bölgelerine de uygulayacağım inşallah. başlığı açan arkadaştan allah 1000 kere razı olsun :))
bu arada bende hormonel bi bozukluk yok tüylerin çıkışı açısından bu çok önemli eğer hormonel bozukluk varsa önce tedavi olmak gerekir yoksa tüyler kendini yeniler...
umarım hepinizin işine yarar tekrar gelişmeleri aktarırım :hooray:

ciddimisin bacım sen :1shok:yani geçmi çıkıyo çıkmıyomu incemi çıkıyo :1shok: ay ben konu başından beri bakıyorum yorumlardan geç ve ince çıkıyo diye tahmin ediyodum alkisalkisalkis cevap cevap alkisalkisalkis

:1shok::1shok: denesemmi acaba ama ben şimdi karınca yumurtası yağı kremi kullanıyom olurmuki:uhm:

ciddiyim cnm ben bile inanamıyorum. hayır cnm geç yada ince değil hiç çıkmadı aynı şekilde göğüs arama da sürmüştüm orda da ince olarak çıktı ama göbek beni hakikaten çok sevindirdi. deneyin derim hem ucuz hem de zahmetsiz bi yöntem :teytey:

:1shok::1shok: denesemmi acaba ama ben şimdi karınca yumurtası yağı kremi kullanıyom olurmuki:uhm:

cnm bende bacaklarımda karınca yum. yağı kullanıyorum ondan da memnunum baya geç çıktı tüylerim gerçi daha 1 seans kullandım bence bi sakıncası olmaz hatta faydası da olur diye düşünüyorum tabi bu benim düşüncem. aslında farklı yerlere farklı şeyler denemek lazım hangisi daha çok etki ediyo bu şekilde görmüş oluruz

bende en kısa sürede kullanmaya başlıycam kızlar bıyıklarıma kullanmayı düşünüyorum sonuçlarını yazarım:)

evet arkadaşlar bende şifalı bitkiler kitabı var orda yazıyor arkadaşın dediyi gibi robotta çektim posasıyla sürdüm beş dakıka bekleyip yıkadım baya seyrekleşti bu senede uygulamayı düşünüyorum suyunu sevgi ve selamlar

evet arkadaşlar bende şifalı bitkiler kitabı var orda yazıyor arkadaşın dediyi gibi robotta çektim posasıyla sürdüm beş dakıka bekleyip yıkadım baya seyrekleşti bu senede uygulamayı düşünüyorum suyunu sevgi ve selamlar

Kış için derin dondurucunuza yada buzluğunuza koyun poşetleyip. Kışa baklanız hazır. Kızlar kıllarım gitti desem:))) Kesinlikle deniyorsunuz... Birde yıkamanıza gerek yok dursun o şekilde. Rabbim hepimizden razı olsun. Teşekkür ederim..:)

Son düzenleme:

bende denemeye başladım bugun... baklanın suyu pek çıkmadı az su ilaves yaptım :dance: etkisi azaltır heralde azıcık mirmirmirmir

gunde kaç sefer suruyoruz bunu bir kez sürmek yeterl mi elimizde pamukla mı gezmeliyiz
bilen cevaplarsa çokkkkkkkk sevinirima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…