kızlar ben dün göbeğime denedim 5-6 tane çok kalın çıkan kıl vardı onlara etki etsin diye sürdüm gelişmeleri paylaşacağım sizinle bakalım ne zaman ve ne şekilde çıkacak
merhaba arkadaşlar yukarıdaki mesajı 24 martta yazmıştım o günden itibaren 3 gün bakla suyunu sürdüm sonuç gerçekten çok güzel 1 aydan fazla zaman oldu ve göbeğimde tüylenme yok ki benim anında simsiyah kalın şekilde çıkardı. sadece 1 seans uyguladım işe yaradı vücudumun diğer bölgelerine de uygulayacağım inşallah. başlığı açan arkadaştan allah 1000 kere razı olsun :))
bu arada bende hormonel bi bozukluk yok tüylerin çıkışı açısından bu çok önemli eğer hormonel bozukluk varsa önce tedavi olmak gerekir yoksa tüyler kendini yeniler...
umarım hepinizin işine yarar tekrar gelişmeleri aktarırım :hooray:
merhaba arkadaşlar yukarıdaki mesajı 24 martta yazmıştım o günden itibaren 3 gün bakla suyunu sürdüm sonuç gerçekten çok güzel 1 aydan fazla zaman oldu ve göbeğimde tüylenme yok ki benim anında simsiyah kalın şekilde çıkardı. sadece 1 seans uyguladım işe yaradı vücudumun diğer bölgelerine de uygulayacağım inşallah. başlığı açan arkadaştan allah 1000 kere razı olsun :))
bu arada bende hormonel bi bozukluk yok tüylerin çıkışı açısından bu çok önemli eğer hormonel bozukluk varsa önce tedavi olmak gerekir yoksa tüyler kendini yeniler...
umarım hepinizin işine yarar tekrar gelişmeleri aktarırım :hooray:
ciddimisin bacım sen :1shok:yani geçmi çıkıyo çıkmıyomu incemi çıkıyo :1shok: ay ben konu başından beri bakıyorum yorumlardan geç ve ince çıkıyo diye tahmin ediyodum alkisalkisalkis cevap cevap alkisalkisalkis
:1shok::1shok: denesemmi acaba ama ben şimdi karınca yumurtası yağı kremi kullanıyom olurmuki:uhm:
bakla yazın oluyo bildim kadarıyla kışın napcaz :uhm: buzluğa koysak dondursak etkisi kaybolurmu acaba :uhm:
Kış için derin dondurucunuza yada buzluğunuza koyun poşetleyip. Kışa baklanız hazır. Kızlar kıllarım gitti desem:))) Kesinlikle deniyorsunuz... Birde yıkamanıza gerek yok dursun o şekilde.Rabbim hepimizden razı olsun. Teşekkür ederim..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?