arkadaslar sonuclari yazacam demistim baska arkadaslar yazsin diye rica etmistim bir arkadasimiz 2 kere yapmis olumlu sonuc almis arkadaslar ben bakla varken bol bol aldim suyunu yaptim derin doruncuda muhafaza ediyorum ve gercekten gazada getirmek istemiyorum ama sonucta ucuz deniyebilriisniz ama kolumun alti cok sasirdim bugün tam 1 ay oldu ve kolumun altinda tek tük 3-4 tüy kil artik neyse cikti sasirdim gercekten bacaklarimda ise tüy cikti kil siyah cikmadi daha halen memnun kaldim denemek isteyenler denesin ibni sinanin tavsiyeyi oldugu icin ben sahsen güveniyorum ama herkezde belki ayni etkiyi göstermeyebilir deniyelim görelim arkadaslar nice tüysüz günlere insallah bu ara hepinizin gecmis berat kandili mübarek olsun
ya bende hormon bozuklugu var herkes kılo alıyo bu hastalıkta ama ben ufacıgım veee ters orantılı olarak kıllı. tum vucudum ya lanet olsun yumak seklınde dolasıyorum.ben kılo ıle kıllanmanın bı alakası varmı onu ogrenmek ıstıyorum ona gore kılo alacam yada ıyıce yok olacammmmm
kizlar bakla ne zaman cikiyo
canim sen almanyada baklayi nasil buldun ben avusturyadayim bugün lidl dan aldidm buschbohnen yaziyo dogrumu acaba bi soriyim dedim bahnen dimi bide minik biraz teza galiba baklalar cvp yazarsan sevinirim canimturkbayragi:enbuyukkk:arkadaslar sonuclari yazacam demistim baska arkadaslar yazsin diye rica etmistim bir arkadasimiz 2 kere yapmis olumlu sonuc almis arkadaslar ben bakla varken bol bol aldim suyunu yaptim derin doruncuda muhafaza ediyorum ve gercekten gazada getirmek istemiyorum ama sonucta ucuz deniyebilriisniz ama kolumun alti cok sasirdim bugün tam 1 ay oldu ve kolumun altinda tek tük 3-4 tüy kil artik neyse cikti sasirdim gercekten bacaklarimda ise tüy cikti kil siyah cikmadi daha halen memnun kaldim denemek isteyenler denesin ibni sinanin tavsiyeyi oldugu icin ben sahsen güveniyorum ama herkezde belki ayni etkiyi göstermeyebilir deniyelim görelim arkadaslar nice tüysüz günlere insallah bu ara hepinizin gecmis berat kandili mübarek olsun
ben bugün aldim ama suyu falan cikmiyo bide cok ince ve kücük taneleri ama azda olsa suyu cikti zor zahmet epilasyonumu yaptim ve sürdüm bakalim burda buschbohne diyolar galiba fikri olan yazsin yanlismi aldim acep
canim sen almanyada baklayi nasil buldun ben avusturyadayim bugün lidl dan aldidm buschbohnen yaziyo dogrumu acaba bi soriyim dedim bahnen dimi bide minik biraz teza galiba baklalar cvp yazarsan sevinirim canimturkbayragi:enbuyukkk:
agdayi nasil kullaniyon canim sen ben sadece hazir agda bantlarini kullandim ve acisi cok ya bikini bölgeme yapiyim dedim yarisinda biraktim yapis yapips oluyo iskence ya en iyisi lazerle bi daha killa igrasmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?