• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakla Mucizesi

tamamen yok olan yokmu kizlar bende deniycem ama nerden bulcam burda bilmiyom artik türk mamrketlerine gitcez

arkadaslar sonuclari yazacam demistim baska arkadaslar yazsin diye rica etmistim bir arkadasimiz 2 kere yapmis olumlu sonuc almis arkadaslar ben bakla varken bol bol aldim suyunu yaptim derin doruncuda muhafaza ediyorum ve gercekten gazada getirmek istemiyorum ama sonucta ucuz deniyebilriisniz ama kolumun alti cok sasirdim bugün tam 1 ay oldu ve kolumun altinda tek tük 3-4 tüy kil artik neyse cikti sasirdim gercekten bacaklarimda ise tüy cikti kil siyah cikmadi daha halen memnun kaldim denemek isteyenler denesin ibni sinanin tavsiyeyi oldugu icin ben sahsen güveniyorum ama herkezde belki ayni etkiyi göstermeyebilir deniyelim görelim arkadaslar nice tüysüz günlere insallah bu ara hepinizin gecmis berat kandili mübarek olsun

bak bu güzel haber:dance:

baharı bekleyeceğiz artık:lepi:

ya bende hormon bozuklugu var herkes kılo alıyo bu hastalıkta ama ben ufacıgım veee ters orantılı olarak kıllı. tum vucudum ya lanet olsun yumak seklınde dolasıyorum.ben kılo ıle kıllanmanın bı alakası varmı onu ogrenmek ıstıyorum ona gore kılo alacam yada ıyıce yok olacammmmm

doktora gittin mi?

Sanırım bazı şeyler kendimize şans vermekten geçiyor ;
nasıl ki bir şampuan herkese iyi gelmiyorsa, aynı parfüm herkeste iyi durmuyorsa bu önerilerde öyle..
Birbirimizle fikirleri paylaşmamız tabiki çok önemli ancak kendimiz denemeden ne olacağını bilmemiz pek mümkün değil,
zararlı olduğunu düşünmediğim bir tarif
çünkü doğal,deneme fırsatım olursa sizinle tecrübelerimi paylaşırım ancak bu süreçte arkadaşlarında paylaşımı çok önemli tabiki .. :)

bakla ayıklayınca insanın eli siyah siyah boyanıyor, peki suyunu surunce oyle bi boyanma olmuyor mu?

arkadaslar sonuclari yazacam demistim baska arkadaslar yazsin diye rica etmistim bir arkadasimiz 2 kere yapmis olumlu sonuc almis arkadaslar ben bakla varken bol bol aldim suyunu yaptim derin doruncuda muhafaza ediyorum ve gercekten gazada getirmek istemiyorum ama sonucta ucuz deniyebilriisniz ama kolumun alti cok sasirdim bugün tam 1 ay oldu ve kolumun altinda tek tük 3-4 tüy kil artik neyse cikti sasirdim gercekten bacaklarimda ise tüy cikti kil siyah cikmadi daha halen memnun kaldim denemek isteyenler denesin ibni sinanin tavsiyeyi oldugu icin ben sahsen güveniyorum ama herkezde belki ayni etkiyi göstermeyebilir deniyelim görelim arkadaslar nice tüysüz günlere insallah bu ara hepinizin gecmis berat kandili mübarek olsun
canim sen almanyada baklayi nasil buldun ben avusturyadayim bugün lidl dan aldidm buschbohnen yaziyo dogrumu acaba bi soriyim dedim bahnen dimi bide minik biraz teza galiba baklalar cvp yazarsan sevinirim canimturkbayragi:enbuyukkk:

ben bugün aldim ama suyu falan cikmiyo bide cok ince ve kücük taneleri ama azda olsa suyu cikti zor zahmet epilasyonumu yaptim ve sürdüm bakalim burda buschbohne diyolar galiba fikri olan yazsin yanlismi aldim acep

ben bugün aldim ama suyu falan cikmiyo bide cok ince ve kücük taneleri ama azda olsa suyu cikti zor zahmet epilasyonumu yaptim ve sürdüm bakalim burda buschbohne diyolar galiba fikri olan yazsin yanlismi aldim acep

kabuklu yani yeşil baklaimi aldığın çekirdeği değil bi yanlışlık olmasın

kabuklu canim ama kücük kücük ciliz ici daha minik ama kabuklu ben biraz cikan suyunu sürdüm bakalim neler olcak

canim sen almanyada baklayi nasil buldun ben avusturyadayim bugün lidl dan aldidm buschbohnen yaziyo dogrumu acaba bi soriyim dedim bahnen dimi bide minik biraz teza galiba baklalar cvp yazarsan sevinirim canimturkbayragi:enbuyukkk:

esmacim kusura bakma bugün yeni gördüm firsatim oldu canim ben sansliydim pazarda bulmustum bir 4 kilo felan almistim sanirim :roflol: bende baktim buschbohnen degil ya
Saubohnen yada ackerbohnen yada Dicke bohnen diyorlarmis herkez ayri bir isim takmis google.de saubohnen yaz resimleri geliyor anliyabilirsin hanginin dogru veya yanlis oldugunu insallah faydasini görürsün canim:1hug::enbuyukkk:

insallah canim sen dm ye gittinmi hic agda falan almaya ben normalde makina kullaniyorum bacaklarima ama hep batik kiil dönmesi falan oldu doktor en iyi agda yöntemi onu dene dedi ama marka falan bilmiyorum ben balea diye dmnin kendi markasi var hazir egde bandi ondan aldim oda iyi almiyo acisida cabasi kisacasi bildigin bi agda markasi varmi bide nasil kullaniyosun tesekkürler simdiden

agdayi nasil kullaniyon canim sen ben sadece hazir agda bantlarini kullandim ve acisi cok ya bikini bölgeme yapiyim dedim yarisinda biraktim yapis yapips oluyo iskence ya en iyisi lazerle bi daha killa igrasmamak

agdayi nasil kullaniyon canim sen ben sadece hazir agda bantlarini kullandim ve acisi cok ya bikini bölgeme yapiyim dedim yarisinda biraktim yapis yapips oluyo iskence ya en iyisi lazerle bi daha killa igrasmamak

ben sahsen eldivenle almayi tercih ederim bikini bölgesine agdanin yaninda eldivenle hic ama hic aci yok hemde dogru kullanista kökdende aliyor yapis yapisda degil süper ter temiz oluyoruz :dance::dance::enbuyukkk:

Back