Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Bak hep bunu söylüyorsun insan sevdiğinden korkar. Sen şimdi elinden geleni yapmazsan sonra pişman olursun evlilik bitirmek kolay mı. Sen böyle bekleyeceksen o zaman niye fikir istiyorsun. Geçmiş olsun arkadaşım kocan bu gidişle sende el atmazsan gitmiş olacak.

Ben Biraz fazla sertim sanırım eşim o seviyeye gelmeden kafasına tak ettirirdim iş arkadaşlarının eşleriyle arkadaşım sürekli konuşurum iş yerinden bişey almaya gitse bile arar ama sizin yerinizde olsam çok seviyorsam aşıksam engellerim ama artık bana saygısı olmayan birine benin saygım hiç olmaz boşanma yolu gözükürdü size boşanın demem haklıda olabilirsiniz ama bırakın yok kıskanç görüncem falan kıskanç olun size neler hissettirdiğini anlaton ve engelleyin

Ne kadsr güzel anlatmışsınız..

Yok kuzum ben hic alinmam sonucta iyiligimi isteyerek yaziyosun vr kendine dert ediyosun benim derdimi sagol.bak inanki konusurum hem de icimin hepsini dokerim damardan girerim ama adam inkar edecek bak ben eminim kocami taniyorum.inkar ettigi gibi bide gozunde sizofren imaji cizecegim cunku bana dese ki tamam karicim belli ki cok uzulmussun ama ne yaptim da sen bu kadar suphelendin diyecek ben ne diyecem peki bakkala baktin espiri yaptin falan diyecem dusunsene ne kadar sacma adam kale bile almaz ve kaldi ki o kiz yuzunden uzuldugumu gorurse daha kotu olur cunku o kizi dikkate aldigimi gorur ve kendince triplere girebilir

Şey yapsaniza. Su bakkalın kızını genç bi erkekle gördüm sevgilisi heralde falan diyin esinize ne tepki verecek Yakışıklı çocukmuş bilmem ne övün azıcık bakalım
Bu konu önceki konusunun devamı ve ilk açtığı konuda bunlar hep tavsiye edildi şu an konusulanlarin çoğu orda da söylendi. Ama konu sahibi enteresan bı şekilde eşinden cekiniyor. Anlayamadım bende.

Canım benim sen fazla gurur yapıyorsun evet haklida olabilirsin ama şöyle de bir şey var ; sen elinden gelen herseyi Yapki ileride pişman olmayayın..en azından bir mücadele et savaş gerekirse tabi ömrünün sonuna kadar değil.. sen et mücadeleni baktın adam düzelmiyor o zaman tut bir avukat boşan gitsin.. ama sen böyle oturarak bir seylerin duzelmesini beklersen bu adamla çok beklersin

Bence fazlasıyla abartıyorsunuz. Eğer kızla bir samimiyeti olsaydı zaten sizinle elele bakkalın önünden bile geçmezdi, bakkala da sizinle birlikte girmekte ısrar etmezdi. Kızdan hoşlanan bir erkek kızın yanında eşiyle görülmek istemez yani mutlu bir şekilde. Ayrıca espriyi size yapmış kıza değil kız da gülmüş. Çoktan telefon numaraları falan da verilirdi öyle bir şey de yok.

Hem eşinizde epey kızmış. Bence bir şey olsa size soğuk davranırdı siz bakkala girmek isteseniz bile yok girmeyelim derdi tek giderdi. Bu 2. konunuz ve daha ayrı ayrı ama aynı konuda çook konu açacaksınız çünkü takıntı haline getirmişsiniz. Böyle nasıl hayat geçecek hiçbir yere gitmeyecek misiniz.

Ay benim hayal dunyami dusunebiliyosunuzdur heralde kapamda kurmakdan kafayi yedim boyle flort sahnelerini
Sen eşinle markete girmekten hiç çekinme bol bol gir. Arada kıza lafı sok yerini bildir.
Seni nişanlanıyo duydum ben falan de

bencede ,Kesinlikle elimden geleni yaparım ,gitmem gereken yere gitmem evde beklerim gerekirse ,gözüme uyku girmez yaa, kocama sinir oldum şimdi durduk yere

Yahu arkadaşım adam niye size deli muamelesi yapsın. Bunlar gayette kıskanılacak şeyler. Sen ona beni aldatiyirsun demiceksin ki. Bu tavırlarından rahatsız oluyorum. Orda genç kız var ben gitmeni istemiyorum diceksin. Benim için lütfen dikkat et diceksin.

Ne kadsr güzel anlatmışsınız..
Beni bastirmis olabilir evet bu ihtimal var cunku ben ne kadar yirtici kuşsam o o kadar kanadimi kirdi.bilerek.ona gote kari dediginin bi lafi eksik olacakmis.mantiga bakarmisiniz.bizim kavgalarimiz da hep bu yuzdrn zaten benim herseye karsilik vermem.nasil evlendim ben bununla ya

Canını sıkmak istemem ama bana alenen aldatıyor gibi geldii... Bakkala girerken elini bırakmak istemesi, kızı savunması, kıza bakarak espri yapması... Hele zaten o gülme sırasında bakkal makkal ortamı dinlemem ağzına şaplağı geçirirdim. Kendine gelmeli. İrdelerdim ben elimi niye bıraktın? Kıza bakarak neden espri yaptın? Neden kızı savundun? Senin ağzını yüzünü dağıtırım beni aldatırsan şerefsiz! derdim. Parça pinçik ederdim o minnoş suratını. Çok sinirlendim ya.
Kıza da güzel bir dayak lazım. Evli erkeklerle fingirdemek neymiş görsün direk babasıyla konuş kocama çok bakıyor gülüşüyor kızınıza sahip çıkın yoksa bu dükkanı dağıtırım derdim. Aldatma konusunda çirkef olmazsan her şeyi yaparlar maalesef gerektiğinde çirkeflik de yapacaksın. Ki ben bunu çirkeflik olarak görmüyorum insan yuvasını korumaya çalışıyorsa her yol mübahtır bana göre. Yoksa elin yırtığı gelir alır elinden.
Ama şöyle de bir durum var. Ben kocamın beni aldattığını hissetseydim tüm bunları yapmanın yanı sıra affetmezdim. Affedemezdim. Bir daha güven olayı olmayacak bir kere. Güvenemeyeceğim. O zaman s... ederim öyle evlilik mi olur. Biterdi yani.

Cok sacma. Aralarinda bisey olsa bakkalin onunden bile gecirmez sizi. Madem size karşı ilgisinde bi eksilme yok, evliliginden memnun demektir. Aldatiyor olsa, kızla sizi yüzyüze getirmeyi göze alabilir mi? Kız pat diye söylese size, yuvanizin dagilmasini goze alabilir mi?
Ayrıca bakkalci diye bir kelime yok! Bakkal o direk.
Bir de ben sizin aşkınız, bebeginiz falan da değilim. Ne gerek var boyle ifadelere anlamıyorum. Alti ustu yorum yapip fikir veriyoruz

Bilemiyorum konusmanin vakti geldi mi artik diyosunuz ;

Inanki bunlarin hepsini yapmak istiyorum dovmek kirmak parcalamak ama bakiyorum ki aslinda sorun benim evlililigimde.neticede adam bundan sonra baska kizlara da bakabilir.guvenim kalmadi yani biliyomusun

:) :) bundan onceki konuma yazanlara ithafen soyledim canim.baya yanimda oldular bu konuyu da o konunun devami niteliginde yazdim o yuzden bi samimiyet oldu :)

Bilemiyorum konusmanin vakti geldi mi artik diyosunuz ;

Bir önceki yazdığım gibi herkesin karakteri faklı bana göre geç bile kalmışsınız aldatma var gibi gelmedi ama aralarında bir elektiriklenme olduğu belli yazıklar olsun böyle adamlara o ne demek kadın dediğin bir eksik laf edecekmiş yazık sana çok aradınmı bu öküzü.

Inanki bunlarin hepsini yapmak istiyorum dovmek kirmak parcalamak ama bakiyorum ki aslinda sorun benim evlililigimde.neticede adam bundan sonra baska kizlara da bakabilir.guvenim kalmadi yani biliyomusun
Aldattığından emin olduğun an ikisinin de hayatının içine mıç canım. Dünyalarını karart. Ve boşa gitsin o saatten sonra o şeeefsizden koca olmaz zaten. Ben de güvenemezdim bir daha. Ama boşamadan önce hayatını biplerdim onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…