- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.786
- 133
- Konu Sahibi nededinsenn
-
Eee madem öyle kavgayı sen elin kızı için benimle bu şekilde nasıl konuşursundan çıkarıp, oraya gitmeyi yasaklayarak bitirmek senin elinde güzelim.Normalde ben de baskinimdr ama adam da artik yoruldu yani ben onceden ota boka hurra ortaligi ayaga kaldirirdim terkederdim baya bi korku saldim kaybetme korkusu ancak suan oyle bi durumdayim ki elimde suphelerden baska hicbisey yok.
Ya bu takip isleri bizim tvdr gordugumuz gibi taksiyle kafaya esarp sarmakla gozlukle olmuyo malesef.birincisi adami takip ettim memlekete gitmedim diyelim burasi cok kucuk bi yer bi arabayi bi taksinin takip ettigi aninda anlasilir zaten sayili taksi duragi var ikincisi ben takip islerini yuruturken gece evime gidemeyecegime gore nerde kalicam?(bu sehirde akrabam arkadasim vs yok okul arkadaslarim var onlar da yurtta kaliyoMemlekete gitmeyin şu zamanda bence, bunuda esinize söyleyin yüzüne..bakalım ne tepki verecek? Direk konuşun bu konuyu, sakin bir dille başka türlü ispat olması içi dedektifcilik yapmanız gerekecek..isterseniz memlekete gitmis gibi yapıp takip edin uzaktan..akşam kaçta geliyor kaçta çıkıyor kiminle ne yapıyor?
Ben memlekete gitmez 2 gun kalirdim bi yerde etrafı kolasan ederdim heralde.Merhaba kızlar uzun zamandan sonra gene ben.bilen bilir daha önce de konu acmistim esimin beni mahalle bakkalinin kiziyla atdattigindan şüpheleniyorum diye.bilmeyenler icin özet geceyim;evet birtakim süphelerim vardi(esimin bakkalin onunden gecerken israrla iceriye bakmasi kizin bana durduk yere gicik gicik davranmasindan dolayi) ancak elimde hic bi kanit yoktu cunku gorüşmüyor veya konusmuyolardi.ama ben biseyler döndüğünü hissediyordum ve bu süpheyle kendimi yiyip bitiriyordum.durum vaziyet bu.
Öncelikle o gün bana türlü taktikler veren yanimda olan teselli eden herkese çok tesekkur ediyorum siz benim arkadasimsiniz ve elimden gelse size sarilacam yazdiklariniz bana cok iyi geldi aşklarım.arkadaşın kraliyet tacısınız,dibisiniz yeminle :*
Gelgelelim konuma.ben bu süre icinde konusmak veya kizla yakinlik kurmak yerine pusuya yatmayi tercih ettim ve esimin hareketlerini gözlemledim.
Adamin bana ilgisi sevgisi hic azalmadi allah var ama artik ne bilim bi sokaga cikarken kendine bakmaya basladi parfum sıkmalar kiyafet uydurmalar falan iyice kıl kaptım.normalde yapsa asla rahatsiz olmam hatta hosuma gider ama 6 senedir yapmayan adam simdi neden yapiyo?bir de beni cok cok rahatsiz eden bir durum oldu ki sormayin adam kasinin ustundeki killari almis.evet kaslari biraz daginik ama en son biz ilk ciktigimiz zamanlar almisti bide simdi almasi beni iyice delirtti tabiki ona da tepkimi gosterdim.sorunca da asansorde aynaya baktim cok rahatsiz etti elimle kopardim diyo (eliyle kopardigina inaniyorum cunku gercekten koparilmis gibi)bunca zaman rahatsiz etmeyen kil niye simdi rahatsoz etti ben anlamadim ustelik ben oncesinde defalarca bak kaslarinin ustunde kil var demistik umursamamisti.
Kizlar size belki sacma gelecek kildan tuyden nem kapiyo gibi gorunebilir ama adam bariz kendine bakmaya basladi onu anlatmaya calisiyorum.
Sicak gelismeye gelirseeekk.....dun biz biryerden dönüyoduk elele bakkalin önünden gectik gene bakkala bakti ve kiz ile babasi vardi.durdu biseyler alcakmisin dedi yok dedim gir ya biseyler alalim dedi ne alcaz ya bisey istemiyorum diyip israr etmesine kizdim biz devam ettik sonra seytan aklima girdi ne zamana kadar bu fikirden kacacaksin dedim gir bakkala ve birbirlerine karsi tavirlarini gozlemle dedim kendi kendime ve hadi gidip soda alalim dedim.tabi bu hic itiraz etmedi biz hala eleleyiz bakkala girecekken elimi birakmaya calisti israrla elini tuttum.neyse soda dolabina dogru ilerledik o sodalari aldi ben dolabi kapatirken bi espiri yapti ve yuzu o sirada kiza donuktu kizla birlikte guldukler ben acayip sinir oldum hayirdir ne bu samimiyet diyecektim ki kendimi tuttum ben de gulumsedim ikisini iyice birbirinim aklina dusurmemek icin.(bu sirada kizin babasi da bakkalda)neyse biz ciktik esim benden yaklasik 5 saniye sonra cikti hatta donup bakkalin icine bakmayi bile dusundum hala napiyo diye.(bu sirada bakkalci kizin babasi kasanin altinda biseylerle ugrasiyo yani kasada kiz duruyo gibi bisey)aklima durup kizla bakistigi veya gulumsedigu fikri geldi benden daha gec cikinca bakkaldan.
Biz bakkaldan cikip eve dogru yururken dayanamadim artik bu kiza uyuz oluyorum hic isinamadim falan dedim acaba onu bana savunacak mi diye.yoo bence gayet iyi bi kiz dedi hayirdir cok iyi taniyon galiba diyip bagirdim o da bana kizdi tabiki sacmaliyosun yeter artik falan diye.ah kizlar elimde bi kanitim olsa inanki ikisinin de agzina mıçacam ama yok iste lanet olsun yok sizofren iftiraci damgasi yememek icin de ortaligi ayaga kaldiramiyorum ne yapacagimi sasirdim.
Bu arada kizi sokakta gordum hic oyle liseli masum kiz falan degil gayet alimli çalımlı saclar ombre sari boyali vs.
Ufak bir not daha:bu olalar dun aksam yasandi yani 11 nisan aksami.ben bugun memlekeye gidiyorum 1 hafta orda kalicam.tabiki aklimda burda kalicak.
Nasil bi yol izlemeliyim sizce bosuna mi evham yapiyorum veya hersey ortada ben mi ayakta uyutuluyorum?
Son not : arada konusma bulusma öpüsme yok diyenlere bu notum.benim esim beni alelen aldatmaz.yani gozumun icine sokmayacaktir benim cok titiz davranmam gerek cunku adam seytanın sağkolu.
Uzun oldu hakkini helal edin bebeklerim :*
Tekrardan yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim oncelikle.ben esime guvenmiyorum ve soyle dusunuyorum benim bu kizdan hoslanmadigimi biliyo ve hatta uzuldugumu de biliyo buna ragmen gitmeye devam ediyo anlayana sivrisinek saz demek yeterli degilmi.ikincisi ben bugun bu kizi konusarak engelledim diyelim yarin baska bi kiz cikmayacagi ne malum.adamin bu koyu huyunu degistirmem lazim ve tabi bundan once de adamin bu kotu huyunu yakalamam lazim.bakin soyle dusunun ben desem ki bakkala gitme onu yapma bunu yapma adam diyecek ki ben o kizla gorustummu gorusmedim konustummu konusmadim birinden bisey duydummu duymadin gozunle bisey gordunmu gormedin.neymis efendim espiri yapmisim o da gulmus bu mu mesele diyecek.bana hastalikli takintili kiskanc muamelesi yapacak.ispat edemiycem yani.bakkalin icine bakip durdun diyecem bakkalin sahibine bakiyodum diyecek her aksam bakkala gidiyodun diyecem sigara aliyodum sunu bunu aliyodum diyecek.yani hep kendini aklama yoluna gidecek.ama elimde bi kanit olsa tek kelime edemez ve ben de aci da olsa gerceklerle yuzlesirim.olay bu yanidiğer konunuza da yazmıştım buraya da yazıyorum.
eşinize kesin bir dille BİR DAHAO BAKKALA GİTMEYECEĞİNİ neden belirtmiyorsunuz ?
çok basit.
bakkal için sizi mi kırıcak ?
Ay benim hayal dunyami dusunebiliyosunuzdur heralde kapamda kurmakdan kafayi yedim boyle flort sahneleriniYa ben hallerını az cok tahmın edıyorum bizde ergen olduk gectık bu yollardan gayet flört gbı bu tavırlar.
Biliyomusunuz bu olaydan sonra ben de insanlara aynen bu tavirla yaklasirdim bir supheyle bile olsa beni uzemez ne curret derdim ama basa gelince cok farkli oluyo insan konduramiyo insan hatayi kendinde ariyo insan icin kaynarken susuyo.seviyosaniz eger oyle tas duvar mantikli kadin olamiyosunuzBu kadar entirikaya ne gerek var belliki eşinde bir şeyler var sonuçta hissediyorsun sen, değişiklikler de var ne kanıtı peşindesiniz anlmadım açık açık konuşup tepkinizi koyun, onu bırakın kocam bakkalın kızı yada herhangi biri için bana kızacak bağıracak laf söyleyecek yok öyle bir dünya bune cüret der tavrımı koyarım net.
Ozel bi durum ailevi.gitmem sart ama tatil icin falan gitmiyorumNeden memlekete gidiyorsunuz ki?
Canım bak diğer konunda da yazdın ettin ne kadar zaman geçti hala aynı yerdesin. Eşinin ilk olayı değil bu zaten evlenmeden öncede böyle sıkıntılar yasiyordun yanlış mı hatırlıyorum? Sen konuşmadan bu konuyu cozemezsin. Ayrıca şu anda eşin de o kızda senin arkadan dan ne düşünüyor kim bilir.esin diyordur nasıl olsa bişey demiyor farketmedi herhalde yürü oglum. Kızda diyordur ki kadına bak hiç farkında değil veya umrunda değil azcik gönül eğlendireyim. Hayır yani sen bu duruma dusmeyi nasıl yediriyorsun kendine. Gitmiyorum memlekete sana güvenmiyorum diceksin. Evli barkli adamsın macera mı arıyorsun bu saatten sonra diceksin. Farketmedim sanma üste de çıkmaya çalışma saf değilim o kadar diceksin. Ay yeter ben daraldim burda ben gidip konusucam artık. Bu sabır falan değil yani senin yaptığın. Kaç kişi burda akıl veriyor sen herkese evet haklısın diyorsun bişey yapmıyorsun. Diğer konuda da aynısını yaptin. Otur konuş adamakıllı ya evlisiniz siz evliligini kurtarmak istiyorsan konus. Sevgili olduğun gunleri unut macera arama kendine sende otur konuş. Buyuyun artık ya.Ya bu takip isleri bizim tvdr gordugumuz gibi taksiyle kafaya esarp sarmakla gozlukle olmuyo malesef.birincisi adami takip ettim memlekete gitmedim diyelim burasi cok kucuk bi yer bi arabayi bi taksinin takip ettigi aninda anlasilir zaten sayili taksi duragi var ikincisi ben takip islerini yuruturken gece evime gidemeyecegime gore nerde kalicam?(bu sehirde akrabam arkadasim vs yok okul arkadaslarim var onlar da yurtta kaliyo
Kimse kimseyi aptal yerinede koymasın bir zahmet..illa ispat gerekmiyor..sizin hisleriniz bu yönde..tabi şizofren değilseniz.. tavır koyun.. ben onu bunu bilmem, öyle ya da değil ben o kizdan hoşlanmıyorum, onâ bakmâni dahi yasaklıyorum diyeceksiniz olup bitecek.. sizin için önemli olmayan bır kız için esinizde bu konuyu uzatırsa sizde o zaman oturun ciddi bir şekilde dusueye başlayın. Ama önce harekte geçin sonra kendi kendinizi yemeye baslayin.. yoksa böyle biryere varamazsiniz..Olm Size ve ruh sagliginiza olur..Tekrardan yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim oncelikle.ben esime guvenmiyorum ve soyle dusunuyorum benim bu kizdan hoslanmadigimi biliyo ve hatta uzuldugumu de biliyo buna ragmen gitmeye devam ediyo anlayana sivrisinek saz demek yeterli degilmi.ikincisi ben bugun bu kizi konusarak engelledim diyelim yarin baska bi kiz cikmayacagi ne malum.adamin bu koyu huyunu degistirmem lazim ve tabi bundan once de adamin bu kotu huyunu yakalamam lazim.bakin soyle dusunun ben desem ki bakkala gitme onu yapma bunu yapma adam diyecek ki ben o kizla gorustummu gorusmedim konustummu konusmadim birinden bisey duydummu duymadin gozunle bisey gordunmu gormedin.neymis efendim espiri yapmisim o da gulmus bu mu mesele diyecek.bana hastalikli takintili kiskanc muamelesi yapacak.ispat edemiycem yani.bakkalin icine bakip durdun diyecem bakkalin sahibine bakiyodum diyecek her aksam bakkala gidiyodun diyecem sigara aliyodum sunu bunu aliyodum diyecek.yani hep kendini aklama yoluna gidecek.ama elimde bi kanit olsa tek kelime edemez ve ben de aci da olsa gerceklerle yuzlesirim.olay bu yani
+1Canım bak diğer konunda da yazdın ettin ne kadar zaman geçti hala aynı yerdesin. Eşinin ilk olayı değil bu zaten evlenmeden öncede böyle sıkıntılar yasiyordun yanlış mı hatırlıyorum? Sen konuşmadan bu konuyu cozemezsin. Ayrıca şu anda eşin de o kızda senin arkadan dan ne düşünüyor kim bilir.esin diyordur nasıl olsa bişey demiyor farketmedi herhalde yürü oglum. Kızda diyordur ki kadına bak hiç farkında değil veya umrunda değil azcik gönül eğlendireyim. Hayır yani sen bu duruma dusmeyi nasıl yediriyorsun kendine. Gitmiyorum memlekete sana güvenmiyorum diceksin. Evli barkli adamsın macera mı arıyorsun bu saatten sonra diceksin. Farketmedim sanma üste de çıkmaya çalışma saf değilim o kadar diceksin. Ay yeter ben daraldim burda ben gidip konusucam artık. Bu sabır falan değil yani senin yaptığın. Kaç kişi burda akıl veriyor sen herkese evet haklısın diyorsun bişey yapmıyorsun. Diğer konuda da aynısını yaptin. Otur konuş adamakıllı ya evlisiniz siz evliligini kurtarmak istiyorsan konus. Sevgili olduğun gunleri unut macera arama kendine sende otur konuş. Buyuyun artık ya.
Not: kusura bakma sert ciktiysam.
Ben de gunde kirk kere ararim caktirmadan napiyosun nasilsin diye rapor alirim ama bak canim soyle dusun allah korusun da esin birine karsi meyletmeye baslamissa bu bile senin canini cok yakmazmi.bu bile dedigime bakma aslinda birine kakarsi hoslanti duydugunu dusunuyorum ben suan.ve sen bu durumu engellemeye mi calisirsin yoksa rutin yaptigin seylere devam edip kocanin sana olan saygi ve sevgisinden dolayi mi ondan uzaklastigini gormek istersin.yani demem o ki benim soylememle ondan uzaklasacaksa ne anlami var benden korktugu icin degil sevdigi icin uzaklassin.Dün gece kk bakıyodum aldatma konuları vardı okudukça eşime sinirlendim niyeyse adam kendi halinde işinden ne zaman çıkar ne zaman girer her şeyi bilirim habersiz bi yere dahi gitmez tehditler savurdum adama noldu diyo bir anda size söylemek istediğim açık açık konuşun o bakkala gidikmicek hatta önünden dhi geçilmicek kızlarla böyle samimiyet kurulmicak nokta sert üslüpla ve tehditvari konuşursanız ciddiyetinizi anlicaktır çeki düzen vericektir diyorum ben o kızın yanına gidip onuda uyarır ailesiyle tehdit ederdim ben kendine gelsin
Adress ver bakkalın o kızın kafasını duvarlara sürtücem sinir oldum ya bence şey yap akşam mesela bakkal 10 gibi kapanır heralde o evde uzanırken felan yokla de canım çikolata çekti felan gece bile süslenip gidecek mi pat diye anlamazsın daha yeni inşallah birşey yoktur ama yazdıklarına bakılırsa var gibi sonra ilk kızı dövcezzz sonra eşini sana bırakıyorumMerhaba kızlar uzun zamandan sonra gene ben.bilen bilir daha önce de konu acmistim esimin beni mahalle bakkalinin kiziyla atdattigindan şüpheleniyorum diye.bilmeyenler icin özet geceyim;evet birtakim süphelerim vardi(esimin bakkalin onunden gecerken israrla iceriye bakmasi kizin bana durduk yere gicik gicik davranmasindan dolayi) ancak elimde hic bi kanit yoktu cunku gorüşmüyor veya konusmuyolardi.ama ben biseyler döndüğünü hissediyordum ve bu süpheyle kendimi yiyip bitiriyordum.durum vaziyet bu.
Öncelikle o gün bana türlü taktikler veren yanimda olan teselli eden herkese çok tesekkur ediyorum siz benim arkadasimsiniz ve elimden gelse size sarilacam yazdiklariniz bana cok iyi geldi aşklarım.arkadaşın kraliyet tacısınız,dibisiniz yeminle :*
Gelgelelim konuma.ben bu süre icinde konusmak veya kizla yakinlik kurmak yerine pusuya yatmayi tercih ettim ve esimin hareketlerini gözlemledim.
Adamin bana ilgisi sevgisi hic azalmadi allah var ama artik ne bilim bi sokaga cikarken kendine bakmaya basladi parfum sıkmalar kiyafet uydurmalar falan iyice kıl kaptım.normalde yapsa asla rahatsiz olmam hatta hosuma gider ama 6 senedir yapmayan adam simdi neden yapiyo?bir de beni cok cok rahatsiz eden bir durum oldu ki sormayin adam kasinin ustundeki killari almis.evet kaslari biraz daginik ama en son biz ilk ciktigimiz zamanlar almisti bide simdi almasi beni iyice delirtti tabiki ona da tepkimi gosterdim.sorunca da asansorde aynaya baktim cok rahatsiz etti elimle kopardim diyo (eliyle kopardigina inaniyorum cunku gercekten koparilmis gibi)bunca zaman rahatsiz etmeyen kil niye simdi rahatsoz etti ben anlamadim ustelik ben oncesinde defalarca bak kaslarinin ustunde kil var demistik umursamamisti.
Kizlar size belki sacma gelecek kildan tuyden nem kapiyo gibi gorunebilir ama adam bariz kendine bakmaya basladi onu anlatmaya calisiyorum.
Sicak gelismeye gelirseeekk.....dun biz biryerden dönüyoduk elele bakkalin önünden gectik gene bakkala bakti ve kiz ile babasi vardi.durdu biseyler alcakmisin dedi yok dedim gir ya biseyler alalim dedi ne alcaz ya bisey istemiyorum diyip israr etmesine kizdim biz devam ettik sonra seytan aklima girdi ne zamana kadar bu fikirden kacacaksin dedim gir bakkala ve birbirlerine karsi tavirlarini gozlemle dedim kendi kendime ve hadi gidip soda alalim dedim.tabi bu hic itiraz etmedi biz hala eleleyiz bakkala girecekken elimi birakmaya calisti israrla elini tuttum.neyse soda dolabina dogru ilerledik o sodalari aldi ben dolabi kapatirken bi espiri yapti ve yuzu o sirada kiza donuktu kizla birlikte guldukler ben acayip sinir oldum hayirdir ne bu samimiyet diyecektim ki kendimi tuttum ben de gulumsedim ikisini iyice birbirinim aklina dusurmemek icin.(bu sirada kizin babasi da bakkalda)neyse biz ciktik esim benden yaklasik 5 saniye sonra cikti hatta donup bakkalin icine bakmayi bile dusundum hala napiyo diye.(bu sirada bakkalci kizin babasi kasanin altinda biseylerle ugrasiyo yani kasada kiz duruyo gibi bisey)aklima durup kizla bakistigi veya gulumsedigu fikri geldi benden daha gec cikinca bakkaldan.
Biz bakkaldan cikip eve dogru yururken dayanamadim artik bu kiza uyuz oluyorum hic isinamadim falan dedim acaba onu bana savunacak mi diye.yoo bence gayet iyi bi kiz dedi hayirdir cok iyi taniyon galiba diyip bagirdim o da bana kizdi tabiki sacmaliyosun yeter artik falan diye.ah kizlar elimde bi kanitim olsa inanki ikisinin de agzina mıçacam ama yok iste lanet olsun yok sizofren iftiraci damgasi yememek icin de ortaligi ayaga kaldiramiyorum ne yapacagimi sasirdim.
Bu arada kizi sokakta gordum hic oyle liseli masum kiz falan degil gayet alimli çalımlı saclar ombre sari boyali vs.
Ufak bir not daha:bu olalar dun aksam yasandi yani 11 nisan aksami.ben bugun memlekeye gidiyorum 1 hafta orda kalicam.tabiki aklimda burda kalicak.
Nasil bi yol izlemeliyim sizce bosuna mi evham yapiyorum veya hersey ortada ben mi ayakta uyutuluyorum?
Son not : arada konusma bulusma öpüsme yok diyenlere bu notum.benim esim beni alelen aldatmaz.yani gozumun icine sokmayacaktir benim cok titiz davranmam gerek cunku adam seytanın sağkolu.
Uzun oldu hakkini helal edin bebeklerim :*
Ozel bi durum ailevi.gitmem sart ama tatil icin falan gitmiyorum
Tekrardan yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim oncelikle.ben esime guvenmiyorum ve soyle dusunuyorum benim bu kizdan hoslanmadigimi biliyo ve hatta uzuldugumu de biliyo buna ragmen gitmeye devam ediyo anlayana sivrisinek saz demek yeterli degilmi.ikincisi ben bugun bu kizi konusarak engelledim diyelim yarin baska bi kiz cikmayacagi ne malum.adamin bu koyu huyunu degistirmem lazim ve tabi bundan once de adamin bu kotu huyunu yakalamam lazim.bakin soyle dusunun ben desem ki bakkala gitme onu yapma bunu yapma adam diyecek ki ben o kizla gorustummu gorusmedim konustummu konusmadim birinden bisey duydummu duymadin gozunle bisey gordunmu gormedin.neymis efendim espiri yapmisim o da gulmus bu mu mesele diyecek.bana hastalikli takintili kiskanc muamelesi yapacak.ispat edemiycem yani.bakkalin icine bakip durdun diyecem bakkalin sahibine bakiyodum diyecek her aksam bakkala gidiyodun diyecem sigara aliyodum sunu bunu aliyodum diyecek.yani hep kendini aklama yoluna gidecek.ama elimde bi kanit olsa tek kelime edemez ve ben de aci da olsa gerceklerle yuzlesirim.olay bu yani
Biliyomusunuz bu olaydan sonra ben de insanlara aynen bu tavirla yaklasirdim bir supheyle bile olsa beni uzemez ne curret derdim ama basa gelince cok farkli oluyo insan konduramiyo insan hatayi kendinde ariyo insan icin kaynarken susuyo.seviyosaniz eger oyle tas duvar mantikli kadin olamiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?