• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakkalın kızı ve eşim..SICAK GELİSME

Tavırlarını beğenmiyorum ve ben çok kıskanç bir kadınım tarzında. Eğer kızın yanında pasif bir hal takınırsanız atı alan Üsküdar'ı geçebilir. Ha şöylede bir şey var Üsküdar'a gitmeye niyetliyse eşin bırak gitsin çünkü sürekli takip etmek ve şüphe hasta eder seni.

Zaten aldatmiyordur cnm. Dedim ya bakismasi hoşuna gidiyor heralde. Bunun içinde madem bu kadar düşkün sana terketmekle tehdit et git. Yüzümü göremezsin bı daha falan de. Guvenimi boşa cikaracak şeylerden uzak dur de. Sal korkuyu çek git sonra.
Yani bu aksam gitmeden konusim oyle mi

hburan hburan arkadaşa katılıyorum böyle bir konuşma yap ve seni eşin bırakmasın otogara artık neyle gidiyorsan bin taksiye git
Yok olse de kendi birakir cunku biletim gece 12de ve taksi duragina 10 dk yurume mesafesi var.bide kendi kendine triplere girmis der ben malimi biliyorum.konusmami yaparim beni birakir otogara sımsıkı sarilir sonra ceker giderim.

Tavırlarını beğenmiyorum ve ben çok kıskanç bir kadınım tarzında. Eğer kızın yanında pasif bir hal takınırsanız atı alan Üsküdar'ı geçebilir. Ha şöylede bir şey var Üsküdar'a gitmeye niyetliyse eşin bırak gitsin çünkü sürekli takip etmek ve şüphe hasta eder seni.
Ben kendimce ona benden kacmasi icin sebep vermiyorum.ha hic bi kadin vermez kimse aldatilmayi haketmez ama bana sen sunu yapmadin o yuzden aldattim diye bahane uyduramaz yani vicdanim rahat

Bence gitmeden konuş. Aklin onda kalır çünkü. Konuşursan en azından ben konuştum gerisi ona kalmış yaparsa kendine yapar dersin bırakırsın.
Tamam o zaman seni dinliyorum ve bu gece onunla konuscam.gelismeleri buraya yazarim.sence nasil bi tavir takinim

Bence bildiği tarihten bir gün önce dönün eve. Ay çok sinir bozucu bir durum. Allah yardımcınız olsun

Tamam o zaman seni dinliyorum ve bu gece onunla konuscam.gelismeleri buraya yazarim.sence nasil bi tavir takinim
Gayet sakin konuş. ama kararlı ol. Hayatım ciddi bişey konusucam senle diye başla.kesinlikle onu suçlama sen söyle yaptın böyle yaptın falan deme. Ciddi olduğunu anlasın yeter. Aklımın sende kalmasını istemiyorum de. Etrafta bazen görüyoruz duyoyoruz neler oluyor. Bak sen birine istemeden bakış atsan ben onu hissediyorum sen bilmesende falan de. Buda beni rahatsız ediyor senin niyetin koti olmayabilir ama karşı tarafin amacını bilemezsin. Böyle bir hata olduğunda da gittiğim yerden dönmem. Guvenimi sarsma benim.gibi konuş. Sana bişey yaptın demiyorum sakın yanlış anlama ama yinede konuşmak istedim yoksa rahat edemezdim falan de. En ufak biseyde beni kaybedeceğini düşün ona göre hareket et dersin.

Back