Bakireyim ama ilk gece kan gelmezse diye cok korkuyorum ne yapmayalim?

O nadiren bi durum az rastlanılan bi şey.
Yoo az rastlanır bir şey değil. Hatta normali bu.
Eğer (fizyolojik sıkıntısı olmayan) bir kadın kendini kasmazsa, olaya psikolojik olarak hazır hissediyorsa, yeterli islakligi varsa ve tutkulu bir anindaysa - işini de bilen bir adamlaysa su akar yolunu bulur. Kan man da gelmez.
Bunu bütün uzmanlar bu şekilde söylüyor. Kaldı ki benim kişisel deneyimim de bu şekilde. Nerede kendini kasan, nerede tabuları çok olan, kendini sıkan, hazır olmayan kadın var onların ilk gecesi zorlu geçiyor.
Siz de bu kadar kastiginiza göre elbet acılı ve kanlı bir ilk gece geçirirsiniz. Düşünmeyin boşuna

Gelmeyebilir, siz kendinize güvendikten sonra eşiniz size güvenmiyosa bence boşanma sebebi. Bi doktor kontrolünde zaten esnek mi değil mi anlaşılır. Gelmedi diyelim eşiniz de size güvenmedi. Doktora gittiniz diyelim sonrasında eş diye o adamı yanınızda tutabilecek misiniz?? Kendinize eş seçerken sözüne güvendiğiniz ve sözünüze güvenen kişiyi bulun. Zaten aksi halde o ya da bu sebepten mutlu olmak zor. Bir de yaşadığınız toplum mu bu konuda takıntılı, bunu aşın kendinize zarar verirsiniz...

Kimilerinin doğumda açılıyor zari bunda bir şey yok kafanıza takılacak bir şey değil Velevki eşiniz takıldı ve siz bakireyim diyorsunuz o zaman gidersiniz bir kadın doğuma bakar neden kanın gelmediğini söyler bunda bir şey yok gözünüzde büyütmeyin hepimizde hemen kan gelecek diye bir şey yok

Evlendigimde esim bana guvenmeszsd diye
Size güvenmeyecek adamın basın kıçına tekmeyi.
Kızlık zarların %30u esnek oluyor. İlk ilişkide %50sinde kanama olmuyor. Kanama bekaret göstergesi değildir.
Bunu kesinlikle bir takıntı haline getirmeyin ama eğer çok merak ediyorsanız "ağrılı adet görüyorum" veya benzeri bir şikayet bahane ederek bir kadın doğum uzmanına gidip muayene olun ve aydınlanmak amacıyla merak ettiğiniz tüm sorularınızı sorun.

Normali ikisi de.çok kan gelmesi de az kan gelmesi de hiç gelmemesi de normal.eskiden kan gelmesi normal kabul edilip, diğer seçenek anormal ilan ediliyordu şimdi de kan gelmesi anormal ilan ediliyor.illa uç noktalara kayacağız.hepsi normal.yapısal.bilginiz yanlış.o kan genellemesi neden oluşmuş yani ee demekki yaygın olduğu için.bu kadar yaygın birşey nasıl normal değil.bu kadar kişi beceremiyor bir kan gelmeyenler mi becerebiliyor kasılmamayı yani? Benim tecrübelerimde de 3,5 defaya kadar şakır şakır kanamıştı mesela.ben beceremedim sen mi becerdin yani

Son düzenleme:
Esnek midir yok mudur hiç peşine düşmedim ama yıllardır cinsel hayatım var hiç kan görmedim.Korkulacak ne var bunda anlamadım? Türk filmlerindeki gibi bileğinizden tutup babanızın kapısına mı atılacağınızı düşünüyorsunuz? Eğer korkunuz buysa size inanmayan bir hödükle ömür geçirecek olmaktan daha çok korkun mesela.

Olmazsa olmaz napabilirsin ki buna şuan illa herkeste olucak diye bir şey mi var sen kendini bildiğin sürece karşındaki hanzo dag ayısı değilse sıkıntı çıkmaz şimdiden ne kuruntulanıyosun

Benden de gelmedi hemen çok kafana takma canım sen kendine güveniyorsan kendini biliyorsan geri kalan etkenleri kafana takma bence sana yazık strese gerek yokkk

23 yasinda bakire bir kizim
Kadınsın, cinsiyet erkek ya da kadındır. Kız diye bir cinsiyet yok, oğlan diye de bir cinsiyet yok.
bugune kadar elime erkek eli degmedi
Eline erkek eli değince seks olmuyor, el ele değdi diye olmuyor yani. El ele değerse içinizde yangın mı oluşuyor nedir?
duzgun biriylr evlenmek istiyorum
Makul bi istek. Düzgün birini bulursun inşallah.
ama esnek kizlik zari diye bir sey varmis bazi kadinlarda kanama olmuyormus
Olabilir.
Bende eger oyle olursan diye dusunmekten cok kotu oldum evlenmeye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim ?
Sende de olabilir, kanama olmadı diye arıza çıkaracak biriyle evlenme zaten. Onu da düzgün biriyle evlenerek yapabilirsin. Düzgün birinin düzgün biri olduğunu anlaman için görüşüp anlaşman lazım. Eli eline değer ama.
Cinsellik kanamayla kısıtlanacak kadar sığ bir mesele değil, bol vakitlerinizde cinsel eğitimle ilgili şeylere bakabilirsin, misal kadkn anatomisi ile ilgili.

istemediğin şeyler yaşamak zorunda kaldın da o yüzden mi bunları kafana takıyorsun?

2024 e gireceğiz hala zar konusuyoruz ya kanamazsan ameliyatla aldır o vajinayi yüzünü nasıl kara cıkartır tez kellesi vurula (!) Ben evlenince 10 ay kadar iliski yasayamadım vajinismus tedavisi görürken sayısız dilatörle çalışma yaptım tedavi oldum yanlıs hatırlamıyorsam tedavi olduktan 2 ay sonra falan herhangi bir iliskimde kanama geldi o zamana kadar gelmedi ama esim hic neden kan gelmedi demedi diyemez de herkes namus denen seye nasil sahip cikacagini bilir namus beyinde namus kalbimizde.Iki damla kana baglamayın hayatınızı

Dediklerinizde haklısınız da ilk ilişki için insan gerçekten endişeleniyor. Kafadan atmak kolay değil. Rahat ve istekli birisi olmama rağmen ilk gece beni de endişelendiriyor. Buradan konuları okuya okuya vajinusmus olur muyum acaba diye takıntı yapmaya başaldım. İçinde yetiştiğimiz ortam bizi bu hale sokuyor. Umarım korktuklarım başıma gelmez. 3 -4 ay sonra evlenicem.
Yani ben cevrede az duydum . Ondan öyle dedim. Esnek olan yapılı
Kuzenimin ilk ilişkisinde de sonrasında da hiç kanama olmamış ama eşi hiç dert etmemiş, gayet güzel devam ediyorlar. Yukarıda anlatılan doktora gidersin, muayenede anlaşılır, eşine söyler falan çok ürkütücü geldi.

Erkeğin gerçekten bilgili olması gerekiyor. Bilgilenmesini sağlamak bir şeyler yapmak lazım.

Son düzenleme:

Sadece doğulu olan bölgelerde şehirlerde biraz sorun oluyor diye duydum .

İlk beraberligimi eşimle yaşadım, kanamam olmadi. Eşim de hiç ardına düşmedi aksine sadece nasıl hissettiğimle ilgilendi. Düsseydi ondan önce ben onu kolundan tutup anasının evine bırakırdım Doğulu bu arada kendisi.

Ben evlenirken kandan çok acaba canım çok yanacak mı derdindeydim esnek zar nasıl oluyor bilmiyorum ama benim evlendiğimde acıyacak mı korkusundan anı hiç yaşayamamıştım ve ne kadar doğru anlatmak bilmiyorum ama yeterli sulanma olmadığı için olsa gerek hem canım çok acımıştı hem de o kadar çok kanamam olmuştu ki çok korkmuştuk hastaneye gidecektik nerdeyse. Yani korktuğum şeyi yaşadım maalesef. Bence hiç bu korkuların esiri olma, anı yaşa ve mutlu olmaya bak. Çünkü özel bir an ve iyi hatırlamak için iyi şeyler düşün, güzelleştirmeye bak.

istemediğin şeyler yaşamak zorunda kaldın da o yüzden mi bunları kafana takıyorsun?
Böyle konularda ben de bunu düşünüyorum hep nedense. Olur da arıza çıkarsa eş denen hödüğe - Aaa bak zamanında ben bunun konusunu bile açıp danışmıştım . Diyebilmek için gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…