nu dusunmekten evlenmeyi dusunmuyorumGelmezse ne olacak yani ? Gayet insanî bir şey. Bu kafa normal değil.
Evet ama kadinlarin bazisinda kan gelmiyormus ondanEvham var bakire olmanıza rağmen
Bunu sorgulayacak düşündürecek erkek benim kıyımdan köşemden geçemez. Biraz duruşunuz olsun. Siz kendinizden eminseniz kimseyi ikna etme çabanız olmasın.Evet normal bir kafa degil sirf bu
nu dusunmekten evlenmeyi dusunmuyorum
Evlendigimde esim bana guvenmeszsd diyeŞu an bunları düşünüp takıntı yapmanızdaki amaç? Ayrıca gelir veya gelmez size güven duymayan biriyle birlikte olmayın
Olabilir gelmeyebilir ne var bunda sevgiliniz bu konuda çok mu takıntılı23 yasinda bakire bir kizim bugune kadar elime erkek eli degmedi duzgun biriylr evlenmek istiyorum ama esnek kizlik zari diye bir sey varmis bazi kadinlarda kanama olmuyormus. Bende eger oyle olursan diye dusunmekten cok kotu oldum evlenmeye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim ?
O nadiren bi durum az rastlanılan bi şey.Evet ama kadinlarin bazisinda kan gelmiyormus ondan
evleneceğin adam bakir mi? Değilse sende şutlayacak mısın onu?duzgun biriylr evlenmek istiyorum