Bakireyim ama ilk gece kan gelmezse diye cok korkuyorum ne yapmayalim?

Şu an bunları düşünüp takıntı yapmanızdaki amaç? Ayrıca gelir veya gelmez size güven duymayan biriyle birlikte olmayın

Evet normal bir kafa degil sirf bu

nu dusunmekten evlenmeyi dusunmuyorum
Bunu sorgulayacak düşündürecek erkek benim kıyımdan köşemden geçemez. Biraz duruşunuz olsun. Siz kendinizden eminseniz kimseyi ikna etme çabanız olmasın.

Olabilir gelmeyebilir ne var bunda sevgiliniz bu konuda çok mu takıntılı

Niye boyle bir korkuya girdiniz ki ne bilim ablanizda annenizde oyle mi olmusta bendede olur dusuncesine kapildiniz ilk gecenizde kan gelmese bile ilk oldugunu eminim ki esinizde anlar ki boyle bir durum yaşadiniz diyelim hemen bir kadin dogumcuya gidiyorsunuz esinizle doktor geride oldugunu eşinizede soyler kontrolunu yaptiktan sonra kendinizi bu kadar telaşa sokmaniza hic gerek yok

Sanırım evleneceğiz kişi buna takıntıli. Ben şahsen böyle biriyle asla evlenmezdim. Guvenmiyorsa defolsun gitsin. Ama siz öyle düşünmüyorsunuz belli ki.
Korkmayın kan gelmezse doktora gidersiniz. O da kocanıza kızlık zarınizin esnek olduğunu söyler. Açıklamayı yapar. Bakire olmadığınız anlamına gelmediğini anlatir. Ancak o gece zaten stresli bir gece. Bence bunu düşünmeyin bu kadar

bak sana bir video atacam izle olurmu ama sonuna kadar izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…