Bakirelik..

Seni surundururum. Insanlara hakaret etmeden once dusun. Kimsenin kimseye hakaretvari sozler sarfetmeye hakki yok.

bir de şu var ki genelde benim en cok hosuma giden şeydir.
masumum ben, bakireyim ben deyip adamlardan uzak dururlar sonra adam gider cinsel hayatı olan (sonuna kadar doğal olan) bunu yaşamış bir kadına deli divane kör kütük aşık olur evlenir sonra bu masum!? kızlarımız ahh ben tertemizdim gitti kendini kullandıran kadınla evlendi vs vs diye yiyip bitirirler.
Valla öyle bir dünyadayız ki adamlar güclü,sağlam kendini bilen,gerek cinsel yönden işini bilen,gerekse modernize olan kadınları eş diye seçmekte.
Ne güzel

Seni surundururum. Insanlara hakaret etmeden once dusun. Kimsenin kimseye hakaretvari sozler sarfetmeye hakki yok.

Sen kim oluyorsun da beni surunduruyorsun!!! Haddini bil!!! Kimsenin kimseye hakaret ettigi yok. Onceki yorumlari da okuyacaksin!!! Sen beni tehdit edemezsin!!! Bana edilen hakaretler var asil!!!

Sen kim oluyorsun da beni surunduruyorsun!!! Haddini bil!!! Kimsenin kimseye hakaret ettigi yok. Onceki yorumlari da okuyacaksin!!! Sen beni tehdit edemezsin!!! Bana edilen hakaretler var asil!!!
Sen sana edilen hakaretleri sor o zaman.

Bana ettigin hakareti artik mahkeme de anlatirsin. Ne demek istemissen.

Hadi canim gule gule

ay yorumları okuyorum sinirim bozuldu gülüyorum yani :)
evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan kişiler için ilerde sevdiğiniz adam istemezse ne halt edeceksiniz denmişte..
Canımlar o bakire evlendiğiniz mükemmeliyetçi zarcı kocalarınız evlilik dışı cinsel ilişki yaşayan bir bayana kör kütük aşık olursa siz ne yapabilirsiniz acaba? :)

Sığ ve kıt beyinli bir bey ile kimse yapmaz kanımca.
aşk sevgi zar ile değil kalp ile olur, hani o algılarınıza önem verip kapattığınız kalplerinizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…