Bakirelik..

papatyalarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
21
3
28
19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..

Sana zorla tecavüz etmemiş sonuçta .
Beraber birşeyleri yaşamışsınız.
Bunun böyle olcağını tahmin etmeliydiniz.
Yüzeysel yaşamakla ,tam birliktelik arasında bir fark yok delik odaklı bakmazsan eğer. Ailen yüzeysel birşeyler yaşadığını bilseydi önemsemeyecek miydi, bekaretin bozulunca mı sorun oluyor..

ay ne kıymetliymiş bekaratın kızım,sanırsınki kımsede yok bı sende var,ve ayrıca,kırlenmke ne demek,ayrıca ilki unutamamda şehir efsanesı yok öel bişey

Tabiki de ayni. Ben ilkte pisman da olmamistim sevdigim adamla oldugu icin. Fakat ilerisinde bana karsi davranislari bozuk agizi hakaretleri ve kufurleriyle iyice psikolojim bozuldu

Tabiki de ayni. Ben ilkte pisman da olmamistim sevdigim adamla oldugu icin. Fakat ilerisinde bana karsi davranislari bozuk agizi hakaretleri ve kufurleriyle iyice psikolojim bozuldu

sen ona ilk hakaretler etmeye ve beni kirlettin demeye başlamışsın.
bence biraz kendine öz eleştiri yap.
kimse kimseye zorla birşey yapmamış.
kaldıramayacağız şeylerin altına girmeyin.

beraberken sevgiliyken kirli hissetmiyomuydun peki kendini..ayrılınca mı kirlendiğini düşündün.?
Ben beraberken bana dedigi kelimelerden sonra hissettigimi soyledim sonucta guveniyorsun daha 18 yasindasin ve onun bana kullandigi kufurlere hicbir kadin psikolojisi bozulmadan katlanamazdi

Masumiyeti "küçük kız çocuğu" görünce hatırlamak?
Masumiyet algınızın tarzı ne hoş, ne klişe.
Bekaretinizi tam tamına 18 yaşında kaybetmişsiniz, neyse ki reşitliğinize denk gelmiş hesap, o konuda sevindik.
Son olarak, buradan, bakire olmayan "kirli" kadınlara vermek istediğiniz bir mesaj var mı? Malum, sayıları hiç de az değil ve sizi okuyorlar şu an.

kazayla nasıl birlikte olunur anlatsana biraz???Madem pişman olacaksın ne diye bu işe kalkışıyorsun ki.

Beni anlamadiniz galiba bir daha okuyun isterseniz benim sevdigim insan bana hayat kadini muamelesi bile yapti ilk sevgilim olmasina ragmen psikolojimi o bozdu benim boyle hissetmem gayet yerinde

Ya o zaman yapmasaydin. Birlikte olmasaydin. Kimse silah dayamadi sonucta kafana? ha bi de "Kazayla yapti" demissin. Saka falan mi bu? Kazayla bebegin de olur senin aman dikkat et. Pisman olacaksan birlikte olmayacaktin yok birlikte olduysan da bence pisman olmayacaksin. Kazayla daha beterleri olmaz umarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…