- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
-
- Konu Sahibi papatyalarr
19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
Yoo gayetde karim diyip bagrina basti :)
Tum genellemeler yanlistir. Olmus bitmis bir sey artik su bu diye genellemenin ve kisiyi uzmenin geregi yok.
Mune de çok rahattir hatta o yukarda hakaret ettigin kadindan bile rahat.Cımbızını hiç esirgemeden batiriverir,hazır mısın ateş seni çağırıyorEsi de onun gibidir... Rahat genis... Su yukardaki kadinin mahallesindendir ikisi de..
Siz kendi yorumunuzdaki buram buram kokan seksizme, cinsiyetçi ifadelere bir bakın derim. Bu arada biz genelleme yapmadık, sadece bekarete önem vermeyen erkekler de var dedik; genelleme yapan tek taraf sizsiniz ileride bu yaptığınız muhakkak basınıza bela olur diyerek. Biz buna karşı çıktık, nereden biliyorsunuz dedik. Yani bize genelleme yapmayın diyorsunuz genelleme yapan tek taraf sizsiniz burada. Önce yazdığınızı okuyun derim, görün genellemeyi kim yapmış?Hayat benim yasadigim mahalleden ibaret degil ama senin yasadigin mahalleden de ibaret degil...
Anlatmak istedigim sey su; kimsenin ne halt yedigi zerre umrumda degil. Karsisina senin esin gibi veya arkadasinin esi gibi biri cikmayabilir. Eger evlenmeden once cinsellik cok masum bir sey ise; neden bu insanlar ailelerinden ve gelecek hayatlarindan korkuyorlar???
Cok uzaga gitmeye gerek yok. Konu sahibinin hayatini ele alalim. Baslarda hersey cok guzeldi,ya sonrasi, bir de ona sor bakalim ne kadar mutlu... Hakaretler,ayrilma tehditleri,ve namusuna sarf edilen sozler...
Simdi bu adam mi kadin olarak es yapacak kendine bu kizi??? Ya kizin sonrasinda karsisina cikacak olanlar,ne malum karsisina cikacak adamin SİZİN MAHALLEDEN cikacagi????
Biraz genis dusunun, biraz akilli olun. Kolay lokma olmayin...
Ayrica son iki cumlen o kadar cirkin ki, ancak senin gibi bir kadin bu cumleyi kurabilir zaten,sasirmadim ve o soruna bu yuzden cevap vermiyorum... Sanki cok matah birsey yapmis gibi...
Mune de çok rahattir hatta o yukarda hakaret ettigin kadindan bile rahat.Cımbızını hiç esirgemeden batiriverir,hazır mısın ateş seni çağırıyor
Mune gelmesin feristahi gelsin
Siz kendi yorumunuzdaki buram buram kokan seksizme, cinsiyetçi ifadelere bir bakın derim. Bu arada biz genelleme yapmadık, sadece bekarete önem vermeyen erkekler de var dedik; genelleme yapan tek taraf sizsiniz ileride bu yaptığınız muhakkak basınıza bela olur diyerek. Biz buna karşı çıktık, nereden biliyorsunuz dedik. Yani bize genelleme yapmayın diyorsunuz genelleme yapan tek taraf sizsiniz burada. Önce yazdığınızı okuyun derim, görün genellemeyi kim yapmış?
"... Ve birgun evlendiginizde er ya da gec x bir kavga sirasinda yuzunuze tokat gibi vurulacak baska erkeklerle yattiginiz... Siz ne kadar ozgurluk bilmemne deseniz de, hayatinizin biryerlerinde maalesef bunun acisiyla karsilasacaksiniz... "
Bakın genellemeyi kim yapmış görün sizin sözleriniz.
Benim gibi bir kadın derken? Ne varmış ayol bende? Taş gibiyim, kıskananlar çatlasın.
Taam apla Kazen i çağırıyorum hemen cesur yürek seni
Hahahahaha :)Kim gelirse gelsin,sen beni neyle kimle korkutmaya calisiyosun? Sen kimsein? Yoksa sitenin gaza getiricisi,ortalik karistiricisi mi???
Ayy ben nerede evlenmeden cinsellik yaşamakla övünmüşüm ayol.Hani diyorum,sizin mahalleden cikmazsa diyorum. Belki benim mahallemden cikar diyorum... Bu da ihtimaller arasinda degil mi???
Kisaca fostik gibiligi ve evlenmeden once yasadigi cinsellik disinda ovunulecek hicbirseyi olmayan biriyle konusulacak cok da fazla birseyim yok...
Size mutluluklar,hayirli isler...
Taam apla Kazen i çağırıyorum hemen cesur yürek seni