Bakirelik..

Kazayla yapmıştı. Eve gelince anladım direkt ona söyledim kısmını anlamadım şahsen. Ayrıca işi bitince niye küfür hakaret ediyor. Madem sahiplendi nikahı kıysa ya. Gelinlik giydirse ya. Ah bu genç kızlar ah. . Artık olan olmuş. Umarım karşınıza dürüst biri çıkar.

Siz kendi yorumunuzdaki buram buram kokan seksizme, cinsiyetçi ifadelere bir bakın derim. Bu arada biz genelleme yapmadık, sadece bekarete önem vermeyen erkekler de var dedik; genelleme yapan tek taraf sizsiniz ileride bu yaptığınız muhakkak basınıza bela olur diyerek. Biz buna karşı çıktık, nereden biliyorsunuz dedik. Yani bize genelleme yapmayın diyorsunuz genelleme yapan tek taraf sizsiniz burada. Önce yazdığınızı okuyun derim, görün genellemeyi kim yapmış?
"... Ve birgun evlendiginizde er ya da gec x bir kavga sirasinda yuzunuze tokat gibi vurulacak baska erkeklerle yattiginiz... Siz ne kadar ozgurluk bilmemne deseniz de, hayatinizin biryerlerinde maalesef bunun acisiyla karsilasacaksiniz... "
Bakın genellemeyi kim yapmış görün sizin sözleriniz.
Benim gibi bir kadın derken? Ne varmış ayol bende? Taş gibiyim, kıskananlar çatlasın.

Son düzenleme:
Ohh vurun haine durun bea kız derdini açıklıyor hemen başlayın sallamaya tatlım ben bi kere duymuştum kızlık zarı diktiriliyormuş türk halkının bu olaya bakışı malum ilerde hep karşına çıkacak bi çaresine bak derim o adama da deki umarım kız kardeşi vardır bi gün belki oda bu duruma düşer kime ne olacağı belli olmaz

öncelikle ayrılmanız konusunda kendinizi suçlamayın ilişkiniz yaşınız gereği brmiş 15 yaşında tanışım 4 sene çıkmak bile mucize. insanların istekleri beklentileri değişir her şeyden önce sıkılır başkalarını ister o yaşlarda. ilişkiler başlar ilişkiler biter...

ilişki konusuna gelince kazayla seks olmaz. yani hani diyorsanızki biz tam birleşme yapmıyorduk ama bir şeyler yapıyorduk adamla kazayla vajinanıza griecek kadar bir seviyede sevişiyormuşsunuz zaten. yani diyeceğim bunları yapıpta bekarete önem verilmez. ya bekarete önem verilir evlenmeden sevişilmez ya bekarete önem verilmez ve yaşananlardan pişman olunmaz. dolayısıyla kokrmayın zaten ilişki olduğu sırada sadece erkekleri kandıracak kadar bakireymişsiniz.

ben bekarete önem vermiyorum bana göre doku parçası. ama hazır olmadan gerçekten istemeden değil ilişki öpüşme bile yaşanmamalı ben hep bunu söylerim.

ama şu iki yüzlü bir yaklaşım olur her şeyi yap seviş soyun ama hala bakire kal. bekaret zarda değil niyette olur.

kısaca üzülmeyin hayat devam ediyor pişmansanız bir daha yaşamazsınız değilseniz yaşarsınız...

ben bakire değildim evlendiğimde yukarıda bazı söylediğini sonradan işiten arkadaşların aksine kocamda geniş değil normal ebatlarda bir adam. bende ahlaksız değilim havadan atıp tutan ahlak timsallerine bile yetecek kadar ahlakım var isteyen olursa paylaşabilirim hatta.

burayı okuyan arkadaşlara tavsiyem hazr olmadan ilişki yaşamayın. kafanızda en ufak "acaba" varsa bile yapmayın. çünkü cinsellik çok farklı bir şey yani zamanında ve isteyerek yaşanmazsa ağır ve mahvedici sonuçları var. yüz kere düşünüp bir kere yapın. ama cinsellik öcü değil yani. yaşayanda ahlaksız oluyorsa türkiyede ahlaklı erkek binde bir falan demektir..

Ayrıca o kadar kişi duydum ki bekaretini vermeyen ama her haltı yiyen. Ne farkı kaliyorsa artık bakire olmayandan. Ha evlendiği kişi desin ki zarı duruyor tamam kimseyle olmamış. Ama erkeklerde saf değil malesef.

Allah yardimcın olsun. Inşallah tekrar böyle birşey yasamazsın evlenmeden önce ve yine inşallah bu konuyu ilerde bigün erkek arkadaşına açtığında seni anlar sahiplenir ve bırakmaz canım. Seni yargılamak kimseye düşmez tabikide. Kimse yarın öbürgun neyle karsılasacak bilinmez. Allaha sığın yardımcın olur emin ol.

Hani diyorum,sizin mahalleden cikmazsa diyorum. Belki benim mahallemden cikar diyorum... Bu da ihtimaller arasinda degil mi???

Kisaca fostik gibiligi ve evlenmeden once yasadigi cinsellik disinda ovunulecek hicbirseyi olmayan biriyle konusulacak cok da fazla birseyim yok...

Size mutluluklar,hayirli isler...

Cinsel ilişki yaşamadan önce ne düşünüyorsan ya da düşünmüyorsan yine öyle davran. Belli ki cinsellik öncesinde ve esnasında sorun yokmuş.

Eline mesleğini al gelirin iyi olsun karşına bekareti önemsemeyen çıkar laflarinida bırakın yahu. Para adamın ağzını kapatır önemsemez mesleği var demeye getirmissiniz ama olmaz yanlış! Tabi ki mesleği olsun ama başkası için değil kendi için.

Ayy ben nerede evlenmeden cinsellik yaşamakla övünmüşüm ayol.
Hem evlenmeden cinsellik yaşadığımı kim söyledi? Ben özel hayatımla ilgili öyle bir bilgi verdiğimi hatırlamıyorum. Vermem de. Ben zaten tüm erkekler benim arkadaşımın eşi gibi demedim, tüm erkeklerin sizin kocanız gibi olduğunu iddia eden , bu durumu başına kakacağı yönünde kehanetlerde bulunan, kesin ileride başına kakar diye genelleme yapan sizsiniz. Ben bir genelleme yapmadım.

Taam apla Kazen i çağırıyorum hemen cesur yürek seni

Ben kimseden korkmam kizim. En fazla ne olur, senin gibi ortalik karistirici gaza getiriciler ortaligi karistirir. O cagirdigin kisilerden biri de yonetici falandir,en fazla cikarilirim siteden...

Sonra da arkamdan atip tutar, su cocukca smileylerden atip eglenirsiniz... Bu olur yani...

İste yapabileceklerin bununla sinirli. Simdi git kimi cagiriyosan cagir hadi bakalim gorevini icra et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…