- 14 Mart 2011
- 375
- 199
-
- Konu Sahibi papatyalarr
Biraz genis dusunun, biraz akilli olun. Kolay lokma olmayin...
Ayy ben nerede evlenmeden cinsellik yaşamakla övünmüşüm ayol.Hem evlenmeden cinsellik yaşadığımı kim söyledi? Ben özel hayatımla ilgili öyle bir bilgi verdiğimi hatırlamıyorum. Vermem de. Ben zaten tüm erkekler benim arkadaşımın eşi gibi demedim, tüm erkeklerin sizin kocanız gibi olduğunu iddia eden , bu durumu başına kakacağı yönünde kehanetlerde bulunan, kesin ileride başına kakar diye genelleme yapan sizsiniz. Ben bir genelleme yapmadım.
Yürek yemiş bence bağyannn ne dersinHahahahaha :)
Çok yanlış gelmişsin sen burası kadınlar kulübü cennet Mahallesi değil
çok agresifsin azıcık sakin olBen kimseden korkmam kizim. En fazla ne olur, senin gibi ortalik karistirici gaza getiriciler ortaligi karistirir. O cagirdigin kisilerden biri de yonetici falandir,en fazla cikarilirim siteden...
Sonra da arkamdan atip tutar, su cocukca smileylerden atip eglenirsiniz... Bu olur yani...
İste yapabileceklerin bununla sinirli. Simdi git kimi cagiriyosan cagir hadi bakalim gorevini icra et...
Canım benim neden laflarımı çarpıtıyorsun? Ben kocana bir şey mi dedim ayol?Keske tum erkekler benim kocam gibi olsa. O zaman buradaki bir derdim var sayfasinda kimsenin esiyle olan problemleri konu edilmezdi...
birşey beklediği yok sadece bundan sonra nasıl davranmalıyım bu düşüncelerden nasıl kurtulmalıyım diye fikir almaya gelmiş...Şimdi ne bekliyosun bizden zaten olan olmus
Pardon? Hangi konuda?Hahahahaha :)
Yürek yemiş bence bağyannn ne dersin
Ayrica kendimi tam da cennet mahalleainde bulan benimHahahahaha :)
Arkadas tamam cinselligi evlenmeden once yasayin,herseyi tuketin,hicbir gizeminiz hicbir cekiciliginiz kalmasin...
Bakiniz sevgili arkadaslar. Benimle ayni fikirde olursunuz ya da olmazsiniz. Saygi duyarim fakat;
Siz biriyle cinselligi dibine kadar yasayip, o cok basit gordugunuz zari hice sayarsaniz; o erkek arkadasinizdan ayrildiginizda, karsiniza cikan, hatta belki hayatinizin erkegi olacak kisiyle karsilastiginizda o kisi o degersiz zara cok deger veriyorsa ne halt yiyeceksiniz???
Kadinlarda boyle bir zar var iste. Olmasaydi iyiydi ama o lanet zar var... Evet haksizlik erkekte oyle birsey yok haklisin ama maalesef kadinda var...
Olmasaydi iyiydi ama erkeklerin %90 inda evlilik kriteri olarak bekaret var. Siz onemseyin,onemsemeyin... Erkekler coook guzel onemsiyor bu konuyu...
Ama ne zaman biliyor musunuz? Evlenecekleri zaman... Simdi siiznle o isleri yapanlar,yarin evlenecekleri zaman bakire kiz ariyorlar... Seninle butun heyecanlari yasayip, butun ozeli tuketip, evlenecegi kizda kiz oglan kizlik ariyor...
Sen kendine deger vermezsen,el oglu hic vermez ve acimaz. Bi dk kardesim ben Turkiye de yasiyorum, evlilik disi bir iliskiden sonra ya hamile kalirsam,ya ayrilirsam,ya birgun birini cok seversen de o kisi bu kiytirik zara onme veren biri olursa diye dusunmek lazim.
Yoksa kimse sizin bacak araniza karisacak degil... Niye yattin da demez,niyebkalktin da demez... En azindan buradaki uyeler demez... Zira cinselligi sonuna kadar yasayip, burada turlu ahkamlar kesip,zarin degersizligi hakkinda,cinselligi ozgurce yasamak hakkinda 8 cilt kitap yazanlar,yarin oburgun o eekek arkadsiniz hevesini alana kadar sizinle yatip kalkip, sonra da gule gule diyecek...
Siz de hayatinizin bundan sonraki kalanini " acaba birgun evlenmek istedigimde,sevdigim adam buna onem verecek mi,soyleyebilecek miyim,ne tepki verir" diye dusunmekle gecireceksiniz... Ve birgun evlendiginizde er ya da gec x bir kavga sirasinda yuzunuze tokat gibi vurulacak baska erkeklerle yattiginiz... Siz ne kadar ozgurluk bilmemne deseniz de, hayatinizin biryerlerinde maalesef bunun acisiyla karsilasacaksiniz...
e ıyı o zaman cennet mahallesındeysen yabancılık cekmezsınAyrica kendimi tam da cennet mahalleainde bulan benim
Su yukaridaki bos insan bana munenin bana cimbiz batiracagini soyledi, ben de kendisine mune kim,sen kimsin kimi cagirirsan cagir dedim. O da bana bekle kazen i cagiriyorum dedi...
Yani benim bekledigim su... Sen simdi gorursun bir eli belinde bir eli masali ,hatta birinin elinde cimbiz da var,birkac kadin gelip sana haddini bildirir. Hele bunlardan biri var ki daha tanimiyosun. Cennet mahallesinin en belalisi...
Anlatilan tam anlamiyla bu...yani ben zaten cennet mahallesindeyim anlayacagin...
e ıyı o zaman cennet mahallesındeysen yabancılık cekmezsın