Bakirelik..

ilk okudum yorum yazacaktim, vazgectim.
simdi yine bi bakim dedim, konu yine nerelere gelmis..

ARKADASLARIM, benmi durumu yanlis anladim acaba?
kizimiz demiski, beraber olduktan sonra adam el üstünde tutmus, davranislarinda bi degisiklik olmamis
kiz asiri sucluluk duygusundan durmadan cingar cikarmis bunun üstüne adamin canina tak etmis.

ya hak etmissin demiyorum tabi, ama nedir yani kimse seni zorlamamis, her ne kadar eve gittiginde anladiysanda adamla beraber olmussun. pisman mi oldun? ayril ayrilmiyosan nikahi bazsin, namusunu kurtarsin sende rahat et
nedir yani, yap et sonra karsindakinin burnundan getir
sonrada aman efendim beraber olduk diye bana hakaret etti
konu anlattigin gibiyse, hakaretler beraber oldugunuz icin degilmis.
gecmis olsun

Biraz genis dusunun, biraz akilli olun. Kolay lokma olmayin...

Beş para etmez zihniyetteki erkekleri hayatının merkezine koymamak gibi mesela, adam tam evlenmeden önce bekaret türküsüne bağlarsa kolayı var, uğurlar olsun sana diye eşlik etmek, gördüğümüz gibi gelecekteki varsayılan (?) tokatlardan ezilmelerden de kurtulmuş olduk, kadınız; büyük resmi görmek herkese şart.

Keske tum erkekler benim kocam gibi olsa. O zaman buradaki bir derdim var sayfasinda kimsenin esiyle olan problemleri konu edilmezdi...

çok agresifsin azıcık sakin ol

Keske tum erkekler benim kocam gibi olsa. O zaman buradaki bir derdim var sayfasinda kimsenin esiyle olan problemleri konu edilmezdi...
Canım benim neden laflarımı çarpıtıyorsun? Ben kocana bir şey mi dedim ayol?
Keşke tüm erkekler senin kocan gibi değil Hugh Jackman gibi olsa. Hem çok yakışıklı, hem karizmatik, hem sempatik, hem iyi oyuncu, hem sesi güzel, hem dans edebiliyor hem de hayırsever. Bir de üstüne zengin.

evvela siz zaten pisman olmusunuz, uzgun ve skinti halindeyken sizi daha fazla uzup kirmamanin ,elestirmemenin daha dogru olacagi dusunuyorum. size verebilecegim tek tavsiye ,sizi bu kadar kirip utandiran,kucuk dusuren ,hakaret eden bu insandan uzak durmaniz olack . inanclimisiniz bilmiyorum ama duydugunuz huzursuzluk ancak Yaradan a siginip af dilemek ile mumkun olur , umarim kisa zaman icinde toparlanirsiniz...

Kadınlar olarak birbirimizi çekemiyoruz işte, ezilsin üzülsün istiyoruz...bir şekilde kendimizi suçlamamız öğretilmiş, kadın aldatılsa suçlu, aldatsa zaten suçlu, ilişki yaşasa suç yaşamasa ayrı bir suç, tecevüze uğrasa suçlu, kocası dövse öldürürse yine kadın suçlu.
Bana da terstir mesela evlilik dışı ilişki yanlış buluyorum ama olmuşsa da insani bir şey bu sonuçta...neden bu kadar abartılıyor ki. Yok isteye bile yaptın da işte niye pişmansın da....
Hepiniz peçe ile mi oturdunuz erkek arkadaşınızın/nişanlınızın yanında.

Hahahahaha :)

Çok yanlış gelmişsin sen burası kadınlar kulübü cennet Mahallesi değil
Ayrica kendimi tam da cennet mahalleainde bulan benim

Su yukaridaki bos insan bana munenin bana cimbiz batiracagini soyledi, ben de kendisine mune kim,sen kimsin kimi cagirirsan cagir dedim. O da bana bekle kazen i cagiriyorum dedi...

Yani benim bekledigim su... Sen simdi gorursun bir eli belinde bir eli masali ,hatta birinin elinde cimbiz da var,birkac kadin gelip sana haddini bildirir. Hele bunlardan biri var ki daha tanimiyosun. Cennet mahallesinin en belalisi...

Anlatilan tam anlamiyla bu...yani ben zaten cennet mahallesindeyim anlayacagin... Hatta cennet mahallesi burayi gorse,abi der. O derece...

Son düzenleyen: Moderatör:
ve yine herzaman dedigim gibi helal daire keyfe kafidir,harama kacmaya luzum yoktur. konu sahibi arkadas, bu kadar uzgun ve skintiliyken seni daha fazla elestirip kirmanin hic bi anlami yok. olan olmus bi kere ,herkes hata yapabilir.inanclimisiniz bilmiyorum ama sahabilerden bile nefsine yenik dusen olmustur. mesele kiz-erkek ayrimi degil , keske yasadiginiz bu skinti karsi taraftada olabilse ve insanlar su mahalle baskisi olarak adlandirilan durumun kendi kurallari ve belirlemeleri olmadigini anlayabilse. umarim kisa zamanda skintilarinizi atlatip,toparlanirsiniz...

O bahsettiğiniz acıyla ne zaman karşılaşıcam beklemedeyim o halde. 3 yıllık evliyim. Eğer bana bekaret soraydı hayatımın erkeği olmazdı. Güçlü bir kadınım ben. Bana bekaretle kimse acı yaşatamaz

e ıyı o zaman cennet mahallesındeysen yabancılık cekmezsın

ve yine herzaman dedigim gibi helal daire keyfe kafidir,harama kacmaya luzum yoktur. konu sahibi arkadas, bu kadar uzgun ve skintiliyken seni daha fazla elestirip kirmanin hic bi anlami yok. olan olmus bi kere ,herkes hata yapabilir.inanclimisiniz bilmiyorum ama sahabilerden bile nefsine yenik dusen olmustur. mesele kiz-erkek ayrimi degil , keske yasadiginiz bu skinti karsi taraftada olabilse ve insanlar su mahalle baskisi olarak adlandirilan durumun kendi kurallari ve belirlemeleri olmadigini anlayabilse. umarim kisa zamanda skintilarinizi atlatip,toparlanirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…