Bakirelik..

Beni anlamadiniz galiba bir daha okuyun isterseniz benim sevdigim insan bana hayat kadini muamelesi bile yapti ilk sevgilim olmasina ragmen psikolojimi o bozdu benim boyle hissetmem gayet yerinde

sen kazayla birlikte oldun..ve ondan sonra bir çok kez birlikte olduysan adam sana ne dese yutman lazım..

19 yasindayim. Bundan 4 yil once bi cocukla tanistim, etrafi kiz doluydu. Ben ise ondan baska bi erkekle cikmamistim bile. Sevgili olduk beni 4 sene eliyle besledi bana kiyamazdi.Ufak tefek birseyler yasiyorduk. Bundan 1 yil once birlikte olduk. kazayla yapmisti. Eve geldigimde anladim direkt ona soyledim. Sevinmisti beni sahiplendi etrafindaki herkesi sildi, ailesi beni seviyordu.. Benim psikolojim bozulmustu kendimi eksik hissediyordum genc yasimda bakireligimi kaybetmek bana cok agir geldi bunu sorun eden bir milletiz ailem duysa kaldiramaz. Ona kotu davrandim benden birsey calmis gibi her kucuk kavgada ustune yuklendim. Masumiyetimi kaybetmis hissettim. Son zamanlarda o da bana kufur etmeye hakaret etmeye her kavgada ayrilmaya kalkisti. namusuma dil uzatir oldu. kaldiramadim bunlari ayrildik 3 gun once. Bi kiz ilk erkegini unutamaz biliyorum. kendimi kullanip atilmis ve kirlenmis hissediyorum. Kucul bir kiz cocugu gorunce masumiyet aklima gelip agliyorum. kimseye anlatamadim bakire olmadigimi hayata karsi nasil direnmem gerektigini bilmiyorum biraz fikir verirmisiniz bana psikolojim bozuk evden cikasim yemek yiyesim bile gelmiyor..
canım sevmısın, yasamısın bırseyler , kazayla olmaz bu ısler bılerek ve ısteyerek yapılmıs her ne olduysa ve bır seferle de kalmadıgını varsayıyorum.
ne yazıkkı ınsanlar bekaretı bır tabu olarak goruyor, halbukı herkesın bedenı kendıne aıttır, namus ıse bacak arasında degıldır.
egerkı bunu kabullenemeyen bır cevrede yetıstım,benımde ınanclarım bu yonde dersen bunun olması ıcın ortam yaratmayacaktın ama olan olmus sen onune bak. kaybedılmıs bırsey yok, kımseye bırsey soylemek yada bırseylerın hesabını vermek zorunda da degılsın.. egerkı bı seferle kaldı ıse belkı sadece zedelenmıs bıle olabılır , doktora gıdıp muayene ol ve kesın sonuca ulas derım ya da ben karsıyım ama kızlıgın bozuldu ıse ve bu senın hayatını ve aılenle ilişkini etkıleyecek bır durum ıse para bırıktırıp dıktırebılırsın..

bizde yaşarken sıkıntı yok ama ayrılık evlilik vs olunca vay kullanıldım ben iki yüzlülük ve erkekler yemiyo artık dik dur sadece çevreni de kendi gibi düşünceleri olanlar ile kur

hem böyle bir şey yaşayıp biraz zaman geçince de size namusla ilgili atıfta bulunmaması gerekiyordu. sizin de aynı şekilde bu konuda baskı uygulamamanız. ama siz ne derseniz deyin, ne kadar sıkıştırırsanız sıkıştırın erdemli biri olsa bunu o şekilde söylemezdi, karakterini ortaya koymuş

sizin hayatınız sizin kararınızdı bunu yaşarken, hala da öyle.

Bizim elimizden gelen bir sey yok maalesef.
Kendi kendine travma yaşatma. Şuan pişmansan da olmuş bir şey geri alinamaz.
Bir an sevgilinden ayrilip kendinle basbasa kalinca kaldiramamişsin durumu.
Okul durumun nedir? Derslerine odaklan, tam universite çagindasin.
Oku işini gücünü eline al.

bakirelikle masumluğun ilgisi olsaydı kızlık zarıma dokunma ama diğer herşeyi yap diyen ve yapan kızlar çok masum sevgilisi ile birlikte olanlar ise çok kirli mi olacaktı? bu mudur namus ve mantık anlayışımız?

yapma Allah aşkına bi şey yaşamışsın olmuş bitmiş pişmanlığın manası var mı sonuçta geçmişi geri alamazsın.

okulunu oku, hayatına değer verdiğin bir insan girer inşallah ileride.
ama önce bişeyler yaşayıp sonra da bekaretim de bekaretim demenin anlamı yok ki canım.
sevmişsiniz yaşamışsınız. sonra neden o kadar yüklendin ki karşıdakine de.
sana karşı sorumlu olduğunu düşünüyosun sanırım.
küfür ediyorsa, namusuna dil uzatıyor ise ayrılmanız iyi olmuş.
bundan sonra sen de hayatına bak.
hayat sadece bir zardan ibaret değil.

Olan olmuş geriye bakma bundan sonra iyi meslek edin elin para tutunca adamlar bunu görmezden gelir , seni olduğu gibi kabullenir

Canim masumiyetle bekaretin ne alakasi var? Bir hata yaptin tamam pismansin ama daha cok gencsin. Dunyanin sonu mu bu yaa? Ben boyle seylere cok karsiyim. Simdi günümüz genclerinin bazilari erkek arkadasiyla surtunme, vs herseyi yaşar ama kizlik zarini esine birakir, bunun surtunmeden hicbir farki yok bence. Sen daha cok gencsin, o kisiyle birdaha gorusme. Oku, ekonomik özgürlüğünü eline al. Kendi sansini kendin yarat. Sen kirlenmedin ne kirlenmesi yahu nasil kendini böyle gorebilirsin?

neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz bizimde çocuklarımız var hangimiz 18 yaşındaki düşündüklerimizi beğeniyoruz kii... 18 yaşındaki yasadığımız duygularla 30 yaşından sonra yaşadığımız duygular bir mi ? Yapmayın Allah aşkına kız sizinle bir sıkıntısı paylaşmış çoğunuz yapmasaydı diyorsunuz çözüm bu .. Elbette evlenmeden bizim ülkemizde ve dini gerek böyle şeylerin yaşanmasıını uygun görmüyorum... Ama kimseyide kınamam olmuşsa yapılacak bişey yok..bu arkadaşa iyiyce suçlusun psikolojisine sokmayın lütfen.. hepimizin evlatları var iyi düşünün derim ...

canım eğitimine ağırlık ver okuyormusun bilmiyorum ama okulu bitir iyi bir iş bulursan bakireliğe takılmayan biri elbet çıkar karşına... Ama bundan sonra birlikteliklerinde asla bunu yaşama kendine zaman ver...Hatalar hepimiz için önemli olan hatayı görüp tekrarlamamak... unutma okul ve iyi bir iş seni kurtarır....

Zaten birde tam ergenlikteyken bu hatayı yapmışsın , annen seninle fazla ilgili değil miydi seni yönlendirmesi gerekirdi bunlar hep saklı gizli mi oldu

eger kendını cok kötu hıssedıyorsan sevgılınle barıs ve bu kadar ustune de gıtme bı daha ama kendını de ezdırıp ezık rolune burunme kendıne guven ama onun da basına kakma her seferınde

çok erken yaşamışsın her şeyi. 15 yaşında nasıl birine güvendin demeyeceğim çünkü çocuktun. cahil cesareti sanırım

X