- 17 Haziran 2019
- 136
- 39
- 31
-
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Gerçekten ciddi misiniz yok karşımdaki adam bunlar8 dert etme diyor ben senin ahlakına hiç söz etmedim etmemde dedi sen ne zaman ıstersen o zamab olur diyor ben seni bu yüzden hayatımda tutmuyorum diyorZaten bunu sorun yapacak bir dangoz çıktıysa karşına koşarak kaç o adamdan hiçbir halt olmaz. Ah pardon adam dedim. Alışkanlık!
Mantıklı düşün çok saçma bı soru olduğunu anlayacaksin. Kimi bırakır kimi bırakmaz kişiye göre değişir.Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum
E tabii ki niye olmasın.Gerçekten mi
Zaten sonra açıklama yaptım sadece bundan pişman olmaktan korkuyorumMantıklı düşün çok saçma bı soru olduğunu anlayacaksin. Kimi bırakır kimi bırakmaz kişiye göre değişir.
Peki o çocuklarda normal aile adamıydı di miE tabii ki niye olmasın.
Evleneceği kadının bekaretine kafayı takmayan birçok adam var dışarıda. Bir kuzenim 4 yıl, bir arkadaşım 3 yıl beraber yaşadı evlenmeden önce.
Hatta iki arkadaşım tek gecelik diye başlayan ilişkilerinin sonunda evlendi, birinin oğlu şimdi iki yaşını bitirdi.
Takıntı yapmıyorBu konuyu ne zaman aşıcaz acaba toplum olarak
Seviyosa evlenir ama bu konuyu takıntı yapan adamla pardon adam diyorum ama ben evlenmezdim
O zaman sana küçük bı tavsiye, aşktan, sevgiden, herşeyden evvel o adamla ne derece anlasabildigine bak. Mutsuzlugun mutlu anlarinizdan fazla mı ? Terk et. Ve sakın unutma sana en yakın arkadaş gibi olan o şekilde anlaşan kişi senin omurlugundur neolursa olsun. Çünkü arkadas olan ihanet etmez, sever, sayar, aynı şeye güler, aynı şeylerden hoşlanır , fikir alışverişi yapar vesaire.Zaten sonra açıklama yaptım sadece bundan pişman olmaktan korkuyorum
Zaten çok ortak yanlarımız var durmadan gülüyoruz oyun oynuyoruz onu bile yapmaktan bahsettiğimiz zaman oyun oynarız diyoruzO zaman sana küçük bı tavsiye, aşktan, sevgiden, herşeyden evvel o adamla ne derece anlasabildigine bak. Mutsuzlugun mutlu anlarinizdan fazla mı ? Terk et. Ve sakın unutma sana en yakın arkadaş gibi olan o şekilde anlaşan kişi senin omurlugundur neolursa olsun. Çünkü arkadas olan ihanet etmez, sever, sayar, aynı şeye güler, aynı şeylerden hoşlanır , fikir alışverişi yapar vesaire.
Ben bakire değildim eşimle ilişkiye girdik evlenmeden ve evlendikYazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum
Hayır tani ki derdimi anlatıyorum ben bakire değilim ve artık kafamdaki bu sorudan kafayı yicem bunu merak ediyorum bakire olmayan kadın diyelim sevgilisi ile ilişkiye girip evlendi mi Yani yoruldim bunları düşünmekten
Nasıl ya? Evleneceginiz adamla sevişmeden mi evlenmeye karar veriyorsunuz? Seviştikten sonra ya hoşunuza gitmezse?
Artık erkekler de öyle bir düşünce yok. "Biz birlikte olduk, artık bakire değil onunla evlenmeme lazım" şeklinde. Kimseyi zorlamadım yapmasaydı kafasındalar.Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum